Home Greek News ΕΚΤAΚΤΟ: Εξαπολύουν χημικές επιθέσεις στο Χαλέπι της Συρίας ισλαμιστές τρομοκράτες της Αλ Κάιντα!

ΕΚΤAΚΤΟ: Εξαπολύουν χημικές επιθέσεις στο Χαλέπι της Συρίας ισλαμιστές τρομοκράτες της Αλ Κάιντα!

by _
0 comment 100 views

ΕΚΤAΚΤΟ: Εξαπολύουν χημικές επιθέσεις στο Χαλέπι της Συρίας ισλαμιστές τρομοκράτες!

Οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα, οι οποίοι εξακολουθούν να χρηματοδοτούνται από τη Δύση, εξαπολύουν χημικές επιθέσεις σε συριακές γειτονιές!…

Νοσοκομείο του Χαλεπίου: Αγωνιστές βομβάρδισαν το Al-Khadiya, την Ένωση Al-Zahra και τον δρόμο του Νείλου στην πόλη του Χαλεπίου με οβίδες γεμάτες με χλώριο!…

ΕΚΤΑΚΤΟ: Sputnik: Συριακά στρατεύματα σφυροκοπούν τους ισλαμιστές μετά την επίθεση χλώριο!


Δείτε τις πρωτές σκηνές μετά την επίθεση…


-Γράφει το NewsPunch.com

Τουλάχιστον 55 κάτοικοι στο Χαλέπι της Συρίας έχουν υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη για δηλητηρίαση με τοξικό αέριο, αφού οι ισλαμιστές τρομοκράτες ξεκίνησαν επίθεση χημικών όπλων το Σάββατο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων SANA, τρομοκράτες επιτέθηκαν στην περιοχή με πυρομαχικά γεμάτα με αέριο στις γειτονιές Al-Khalidiye, Al Zahraa και αλλού.

Το Sputniknews.com αναφέρει: Η πόλη του Χαλεπίου απελευθερώθηκε από συριακά κυβερνητικά στρατεύματα από τρομοκρατικές ομάδες το 2016, αλλά οι μαχητές συνεχίζουν να εκτοξεύουν οβίδες στην πόλη από τις θέσεις μέσα στα προάστια του Αλέππου.

Το Ρωσικό Κέντρο Συριακής Συμφιλίωσης δήλωσε νωρίτερα ότι οι μαχητές προετοίμαζαν νέες επιθέσεις χημικών παραγόντων στη Συρία. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, τρομοκράτες από το Ισλαμικό Κόμμα του Τουρκμενιστάν παρέδωσαν τουλάχιστον 20 δοχεία με 10 λίτρα χλωρίου το καθένα στη Συρία.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προειδοποίησε επίσης ότι η τρομοκρατική ομάδα Tahrir al-Sham, που συνδέεται με το Μέτωπο της Nusra, σχεδίαζε χημική επίθεση εναντίον αμάχων στη Συρία για να προκαλέσει δυτικά έθνη να πάνε να εκδικηθούν τη Δαμασκό.

Περισσότερα εδώ >> https://newspunch.com/islamic-terrorists-chemical-attack-aleppo-syria/

Εδώ είναι περισσότερα τουίτ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr