Home Greek News CIA και μεγαλοδημοσιογράφοι: Πράκτωρ της ΕΣΣΔ από τη δεκ. 40 ο…ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

CIA και μεγαλοδημοσιογράφοι: Πράκτωρ της ΕΣΣΔ από τη δεκ. 40 ο…ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

by _
0 comment 274 views

CIA και μεγαλοδημοσιογράφοι: Πράκτωρ της ΕΣΣΔ από τη δεκ. 40 ο…ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, ο ΜΕΓΑΣ… ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ και της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ εν γένει που ήταν/ΕΙΝΑΙ όπισθεν του εν Ρωσία Κομμουνισμού που δεν τελείωσε…ΠΟΤΈ όπως θα δούμε παρακάτω…


Διαβάστε επίσης! >> Σοκ: Πίσω από το Brexit και την Παν-ευρασιατική Ένωση ο Ντούγκιν κι ο…ΠΟΥΤΙΝ!!!


“Άλλα του έλεγα και άλλα έλεγε αυτός στις τηλεοράσεις για να πάρει τη δόξα!” – ο Ρίτσαρντ Νίξον για τον Χένρι Κίσινγκερ

“Ο Κίσινγκερ έκανε πολλές χάρες στους κληρονόμους του Στάλιν και του Μάο, λέγοντας, π.χ., στον Πρόεδρο Τζέρντλντ Φορντ να μην προσκαλέσει τον Αλέξανδρο Σολτζενιτσίν στον Λευκό Οίκο, και κάνοντας μεγάλες δικαιολογίες για τη σφαγή στην πλατεία Τιενανμέν. Είναι ένα σπάνιο και άσχημο θηρίο, ένας άνθρωπος του οποίου το ιστορικό δείχνει συμπάθεια για τον κομμουνισμό και το φασισμό.» – Christopher Hitchens, 12 Δεκεμβρίου 2010


-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12.57 | 23 Νοεμ. 2018

Ακόμη κι η ίδια η ….CIA έχει ασχοληθεί διαχρονικά με το θέμα, για την πιθανότητα, δηλαδή, να ήταν σοβιετικός πράκτωρ ο ίδιος ο…ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ! Στις παρακάτω καταχωρήσεις της CIA ευρισκόμενες εις τον επίσημον ιστόχωρόν της, ευρίσκουμε τα εξής εκπλητικά -να πούμε το λιγότερο!- άρθρα.

Δείτε τώρα την σχετική ανάρτηση στο σάιτ τους…

Σύνδεσμος >> https://www.cia.gov/library/readingroom/document/cia-rdp90-00806r000100640026-2

Το πρώρο, λοιπόν, λέει τα εξής που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “The Washington Times” στις 18 Απρ. του 1984 με τίτλο «Είναι ο Χένρι Κίσινγκερ σοβιετικός κατάσκοπος επιρροής;;». Και γράφει ο μεγάλος εκ Ουάσινγκτον δημοσιογράφος Lyndon Larouche…

Σε μια πανεθνική εκπομπή στο ABC TV, συνοψίζω την τεκμηρίωση που δείχνει ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χένρι Κίσινγκερ, είναι σοβιετικός «πράκτωρ επιρροής» και έδειξα επίσης την ακριβή έννοια του όρου ξεχωριστά από τον όρο «σοβιετικός πράκτορωρ». Το ζήτημα είναι ότι ο εκλιπών Bertrand Russell και άλλοι έφτασαν σε ορισμένες συμφωνίες με τον σοβιετικό δικτάτορα Νικήτα Χρουστσόφ και ότι ο κ. Κίσινγκερ εργάστηκε για να επιβάλει αυτές τις συμφωνίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο ΝΑΤΟ για περισσότερα από 25 χρόνια.

Σύνδεσμος >> https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP90-00806R000100640026-2.pdf

Το δε αρχικό, επι του ίδιου θέματος, άρθρο του Lyndon Larouche, δημοσιευθέν εις την δικήν του εφημερίδα, «EIR», με τίτλο «Henry A. Kissinger: Σοβιετικός παράγοντας επιρροής» (Henry A. Kissinger: Soviet agent of influence) μπορεί να το δείτε παρακάτω….

Σύνδεσμος https://larouchepub.com/eiw/public/1984/eirv11n14-19840410/eirv11n14-19840410_052-henry_a_kissinger_soviet_agent_o-lar.pdf

Έχουμε επίσης κι ένα δεύτερο άρθρο, για το ίδιο θέμα, που έχει δημοσιευθεί εδώ και 44 χρόνια (από το 1974) με τίτλο «Είναι ο Κίσινγκερ σοβιετικός πράκτωρ;;». Κι αυτό μπορείτε να βρείτε στο επίσημο σάιτ της CIA…

Σύνδεσμος >> https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP75-00149R000300140001-6.pdf

Πάμε όμως να διαβάσουμε ένα άρθρο που τα συνοψίζει όλα για εμάς, με τον καλύτερο δυνατόν τρόπον, αποδειχνύοντας περίτρανα πως ο Χένρι Κίσινγκερ ήταν ΟΝΤΩΣ σε πλακάκια με τους Σοβιετικούς από τη δεκαετία του…’40 -παρακαλώ!- και μετά…!!! …


“The American Chronicle”: Ήταν ο Χένρι Κίσινγκερ σοβιετικός κατάσκοπος;

-του κ.y  | Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 | μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη

Οι ειδήμονες που κάνουν μια βόλτα στη ‘λωρίδα πολιτικής μνήμης’ μπορούν να θυμούνται την αυταρχική προσοχή που τραβούσε ο Χένρι Κίσινγκερ (Henry Kissinger) καθώς “αναρριχάτο” τις τάξεις από καθηγητής του Χάρβαρντ σε δεύτερος ισχυρότερος άνθρωπος στην Ουάσινγκτον, αλλά λίγοι θα θυμούνται τις αποκαλύψεις από τη δεκαετία του 1970 που αποκαλύπτουν τον Κίσινγκερ ως κομμουνιστή πράκτορα που χρονολογείται από το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα σας βοηθήσουμε να το θυμηθείτε.

Μπορεί να φανεί φανταστικό ότι ένας άνθρωπος που τον σέβονται τόσο πολύ άνθρωποι θα αποδειχθεί σοβιετικός κατασκόπος, αλλά αν καταλάβετε τη σύνδεση μεταξύ των Ροκφέλερ (Rockefeller), της ΕΣΣΔ και των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν είναι και τόσο περίεργο.  Έχουμε αξιόπιστες πηγές που τεκμηριώνουν τη συμμετοχή του Κίσινγκερ στην κατασκοπεία με την ΕΣΣΔ ξεκινώντας με την καριέρα του στην μονάδα αντικατασκοπείας του Αμερικανικού Στρατού μετά τον πόλεμο.

Ο Κίσινγκερ είχε στρατολογηθεί στον στρατό το 1943, όπου αργότερα είχε ανατεθεί στο 970ο Απόσπασμα Αντικατασκοπείας όπου είχε κυβερνήσει μια γερμανική πόλη μετά την παύση του πυρός το 1945, κερδίζοντας έναν μισθό των 10.000 δολαρίων το χρόνο. Για να το θέσουμε αυτό το εισόδημα στις πραγματικές του διαστάσεις, το μέσο ετήσιο εισόδημα ανδρών το 1950, το οποίο αυξήθηκε σημαντικά λόγω του αχαλίνωτου μεταπολεμικού πληθωρισμού, ήταν μόλις 2570 δολάρια ΗΠΑ. Η κυριαρχία του τελείωσε τον Απρίλιο του 1946, όταν πήρε μετάταξη ως εκπαιδευτής στην Σχολή Πληροφοριών Ευρωπαϊκής Διοίκησης.

Ο Κίσινγκερ είχε προσληφθεί, εκείνη την εποχή, από σοβιετικούς πράκτορες πληροφοριών ως διπλός πράκτορας μέσω ενός κυκλώματος κατασκοπείας γνωστού ως ODRA, ο σκοπός του οποίου ήταν να διεισδύσει στις βρετανικές και αμερικανικές υπηρεσίες στρατιωτικών πληροφοριών.  Τελικά, ένας από τους επικεφαλής της πολωνικής GZI, που αντιστοιχούσε στην KGB, ο συνταγματάρχης Michael Goleniewski (Μάικελ Γκλενόβσκι), αυτομόλησε στις ΗΠΑ με μια μεγάλη μάζα εγγράφων, συμπεριλαμβανομένης μιας έκθεσης 1500 σελίδων σχετικά με τις δραστηριότητες της ODRA η οποία περιείχε κατάλογο κατασκόπων και τα κωδικά τους ονόματα.

Ένα από τα ονόματα ήταν εκείνο του Αμερικανού Ernst Bosenhard, ο οποίος είχε ανατεθεί στο αμερικανικό κέντρο πληροφοριών στο Oberammergau της Γερμανίας όπου είχει συλληφθεί το 1951 και καταδικαστεί στη συνέχεια για κατασκοπεία και μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων επίσημων εγγράφων στην ΕΣΣΔ. Ο Bosenhard ήταν συνάδελφος του Κίσινγκερ στην ODRA.

Ο Goleniewski αυτομόλησε το 1961 όταν ο Κίσινγκερ ήταν καθηγητής στο Χάρβαρντ και ηργάζετο στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR). Τα έγγραφα ODRA του Goleniewski περιελάμβαναν επίσης το όνομα του Λοχία Henry A Kissinger (Χένρι Α Κίσινγκερ), με το κωδικό όναμα «Bor», ο οποίος είχε σημειωθεί το 1954 ότι επέστρεψε στις ΗΠΑ για να εργαστεί στο Χάρβαρντ και συνεργάζονταν με τη CIA.

Ενώ οι ξένες υπηρεσίες πληροφοριών, ειδικά εκείνες των Βρετανών, είχαν χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες για τον εντοπισμό και τη δίωξη των προδότων, δεν το έπραξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες.  Εν πάση περιπτώσει, το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών ψήφισε νόμο που καθιστά τον Goleniewski Αμερικανό πολίτη για τις υπηρεσίες του.

Ο Goleniewski είχε υποστεί λίγη απώλεια αξιοπιστίας όταν είχε δηλώσει τον εαυτό του Aleksei Nicholaevich Romanoff, γιο του Τσάρου Νικολάου Β, ο οποίος θεωρήθηκε δολοφονημένος με τη βασιλική οικογένεια μετά την ρωσική επανάσταση.  Ο αρχηγός, ωστόσο, έρευνας και ανάλυσης της CIA Herman E. Kimsey, ορκίστηκε με μια ένορκη δήλωση της 3ης Ιουνίου 1965 και βασίστηκε σε πολυάριθμες και ποικίλες δοκιμές ελέγχου ταυτότητας, ότι ο ισχυρισμός του Goleniewski ήταν αληθινός. Η αξιοπιστία του Goleniewski είχε επίσης επιβεβαιωθεί από τον John Norpel, τον νεώτερο (ο οποίος υπηρέτησε στο FBI και την Ασφάλεια του Στέιντ Ντιπάρντμέντ) ενώπιον ακροάσεων της Γερουσίας επί του θέματος.

Υπάρχουν περισσότερα για την ίδια ιστορία.  Η Charlotte Iserbyt αναφέρει ότι είχε καλέσει τον Δρ Igor Glagolev, σύμβουλο των διαπραγματευτών όπλων του Πολιτικού Γραφείου και της Σοβιετικής Ένωσης πριν από την αυτομόλησή του, για να συζητήσει δημόσια με τον Paul Warnke, κύριο διαπραγματευτή SALT επι Jimmy Carter, επί της ουσίας του SALT II. Ο κ. Glagolev είχει πει στην Iserbyt ότι παρακολούθησε πολλές συναντήσεις στο Κρεμλίνο, όπου ήταν παρόντες τόσο ο Νέλσον Ροκφέλερ (Nelson Rockefeller) όσο και ο Χένρι Κίσινγκερ.

Τέλος, για να εδραιωθεί η περίπτωση της κατασκοπείας του Κίσινγκερ, η οποία είχε εγκριθεί από τον Νέλσον Ροκφέλερ (Nelson Rockefeller), σημειώνουμε ότι ο Πρόεδρος Νίξον παρενέβη προσωπικά για να απαλλαγεί ο Κίσινγκερ από την απαιτούμενη έρευνα του παρελθόντος του που απαιτείται από όλα τα άτομα που εισέρχονται στην υπηρεσία του Λευκού Οίκου.  Ο λόγος είναι απλός: τόσο ο Νίξον όσο και ο Κίσινγκερ γνώριζαν για τις καταστροφικές αποκαλύψεις του Γκλενόβσκι (Goleniewski).  Ο Κίσινγκερ είναι ο μόνος υπάλληλος που είναι γνωστός ότι έλαβε ειδική προεδρική απαλλαγή κατά την πρώτη αυτή θητεία.

Έτσι, για να απαντήσουμε στον τίτλο του δοκίμιου μας, τα αποδεικτικά στοιχεία είναι συντριπτικά και πειστικά ότι ο Χένρι Κίσινγκερ ήταν σοβιετικός κατάσκοπος και μέχρι σήμερα κάνει κατασκοπεία για μια ακόμα ισχυρότερη κυβέρνηση, τον οίκο του Ροκφέλερ.

Πηγές:

https://en.wikipedia.org/wiki/Personal_income_in_the_United_States

Gary Allen, Kissinger The Secret Side Of The Secretary Of State, 1976, http://www.whale.to/b/allen_b2.html#THE_MAN_BEHIND_THE_MYTH__

Charlotte Iserbyt, 2002, Kissinger Out Of The Closet, http://rense.com/general32/kissde1.htm

Πνευματικά δικαιώματα 2013 Tony Bonn.  Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Σύνδεσμος του αρχικού άρθρου Αγγλιστί >> http://theamericanchronicle.blogspot.com/2013/03/was-henry-kissinger-soviet-spy.html


Συνεχίζουμε….

Στο σάιτ «vimaorthodoxias.gr» διαβάζουμε στο άρθρο του με τίτλο  «Κι όμως! Ο Κίσινγκερ έγινε ακαδημαϊκός της Ρωσίας!» τα εξής επιβεβαιώτικα ότι, διαχρονικά, ο Κίσινγκερ τα είχε πάντοτε καλά με τους Ρώσους….

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και βραβευμένος με το βραβείο Νόμπελ το 1973, Χένρι Κίσιγνκερ – Henry Kissinger, έγινε ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών (RAS), μαζί με έξι άλλους νομπελίστες.

Αυτό ανακοινώθηκε από τον Ακαδημαϊκό Μπόρις Τσετβερούσκιν, ο οποίος ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των μελών με δικαίωμα ψήφου στην Ακαδημία.

Ο τίτλος της RAS ως Ακαδημαϊκού, του Χένρι Κίσινγκερ, έγινε βάσει μιας έρευνας σχετικής με τα παγκόσμια προβλήματα.

Ο 93χρονος Κίσινγκερ ήταν ένας από τους εμπνευστές της ύφεσης μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΣΣΔ. Το ίδιο τίτλο έλαβαν οι νικητές του βραβείου Νόμπελ, Serge Arosh και Martinus Veltman (Φυσική), Rogers Kornberg, Jean-Pierre Sauvage και Dan Shehtman (Χημεία) και Kenneth Joseph Errou (Οικονομικά).

Ο Χέντρι Κϊσινγκερ υπηρέτησε ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ κατά τα έτη 1969-1975 και υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ 1973-1977.

Είναι γεγονός ότι ο Κίσινγκερ εκτός από την μακροχρόνια δραστηριότητά του στη Ρωσία ώς, όχι μόνο πράκτορας της Σοβιετικής Ένωσης αλλά και της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ γενοκότερα, ανέπτυσσε διαχρονικά πολύ καλές σχέσεις με έναν…ΆΛΛΟ σοβιετικό πράκτορα ονόματι…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ;;

Σε άρθρο μου με τίτλο «Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ» (πατήστε εδώ) έγραψα για το γεγονός ότι ο Χ. Κίσινγκερ έχει ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ με τον Πούτιν και τη κυβέρνησή του. Αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά το ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ Russia Today (RT)! Επίσης, σε ένα άλλο άρθρο μου με τίτλο «Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ» (πατήστε εδώ), καταδειχνύω περιτράνως πως ο πρώτος «Ψυχρός Πόλεμες» ήταν μια μεγάλη ΦΑΡΣΑ (διότι η Αμερική δεν ήθελε να χτυπήσει τη Ρωσία ποτέ) και ότι η πολιτική της «ανασχέσεως» της Ρωσίας ήταν εφεύρημα του George Keenan, του οποίου ο συνεχιστής τυχαίνει να είναι ο ίδιος ο…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

Άρα, τι σημαίνουν όλ΄αυτά??  Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ και ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ εδημιούργησαν τον κομμουνισμό στη Ρωσία (Λένιν, Τρότσκυ, κτλ.), είχαν σύμμαχο τον ΣΤΑΛΙΝ, παρέδωσαν την Ανατολική Ευρώπη εις τον κομμουνισμόν μετά τον ΔΠΠ, “τερμάτισαν” ΟΙ ΙΔΙΟΙ την μακροχρόνια περίοδο του εν Ρωσία Κομμουνισμού (διότι δεν ήταν πλέον εφικτός ο διαχειρισμός του) και μετά….ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…βλέπουμε αυτά που βλέπουμε ΣΗΜΕΡΑ στις τηλεοράσεις μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, Τράμπ και Πούτιν, κ.ο.κ.

Εξ ού και το μεγάλο «Ρωσικό Σκάνδαλο» του Τράμπ που έχει συγκαλυφθεί πλέον από το Κονγκρέσο. ΓΙΑ ΑΡΑΓΕ;;; Διαβάστε τα δύο παρακάτω άρθρο για περισσότερα γιατί αυτό το θέμα είναι ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ του ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ….

Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!

ΣΟΚ: Ο Τράμπ υποθάλπτει την Εβραιο-ρωσικη μαφία στις ΗΠΑ που ξεπλύνει μαύρο χρήμα μέσα από κυπριακές τράπεζες! Σύνδεσμός με τον ΠΟΥΤΙΝ!

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μου άρθρο «Το ίδρυμα Ροκφέλερ πίσω απο τον Ψυχρό Πόλεμο με τον Κίσινγκερ!» για το πώς στήσανε τον όλο ΨΕΥΤΙΚΟ «ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ».

Και αν νομίζουμε ότι ο Πούτιν δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν του Κομμουνιμσού όπως τον είδαμε επι πολλές δεκαετίες στη Ρωσία, ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ…ΜΕΓΑ. Διαβάστε το άρθρο μου «Ανάλυση: Σχεδιάζει την αποκατάσταση της σοβιετικής εποχής KGB ο…ΠΟΥΤΙΝ;» να καταλάβετε.

Σύμφωνα με το σάιτ ysterografa.gr, διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικά για τον Κίσινγκερ και τον Πούτιν στο άρθο του με τίτλο «Ο Κίσινγκερ αναλαμβάνει “εγγυητής” ανάμεσα σε Τραμπ και Πούτιν»:

Τη δεκαετία του 1990, ένας νεαρός πράκτορας της KGB ήταν από τους λίγους που… πέρασαν τα τεστ ικανοτήτων του Χένρι Κίσινγκερ, μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης….

Και, κανείς φυσικά δεν ξέρει αν η αλεπού της διπλωματίας, ο άνθρωπος που καθόρισε την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, και… του πλανήτη, για πολλές δεκαετίες, μπορούσε να προβλέψει από τότε ότι, ο νεαρός Βλαντιμίρ Πούτιν θα γινόταν μετά από αρκετά χρόνια, ο ισχυρότερος ηγέτης του πλανήτη. Και θα έφτανε να τον κατηγορούν ότι… έκλεψε τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, για να εγκαταστήσει στον Λευκό Οίκο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το… παιδί του Κίσινγκερ λοιπόν, μεγάλωσε και μεγαλούργησε, κάνοντας τον “πατέρα” του περήφανο, έστω κι αν ο γηραιός διπλωμάτης δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να “φωνάζει” τα συγκεκριμένα συναισθήματά του.Μπορεί ωστόσο να κάνει κάτι άλλο: Να αναλάβει “εγγυητής” στη νέα σχέση δύναμης που οικοδομείται, ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Και τα αμερικανικά ΜΜΕ είναι πεπεισμένα ότι ο “παππούς” θα κάνει… αυτό ακριβώς.

Στο σχετικό… εγχειρίδιο ηγεμονίας άλλωστε, το επόμενο κεφάλαιο προβλέπει τη συνεργασία ΗΠΑ-Ρωσίας. Για την πρόοδο σε μια άλλη εποχή. Βγαλμένη από το μυαλό των ανθρώπων που… γέννησαν τον Ψυχρό Πόλεμο.

Εν κατακλείδι, όλοι μα…ΟΛΟΙ είναι στο ίδιο κόλπο της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Είτε μιλάμε για τον Κίσινγκερ, είτε Τράμπ είτε και…ΠΟΥΤΙΝ, μιας και όλοι αυτοί έχουν εκπαιδευτεί από τους ίδιους…ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ. Ο Κίσινγκερ ήταν πράκτορας των Ροκφέλερ (που είναι πράκτορες των ΡΟΤΣΙΛΝΤ) που επιφορτίστηκε με την κρυφή υποστήριξη προς την Σοβιετική Ένωση με χρήματα των ΡΟΚΦΕΛΕΡ και των…ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

Το θέμα περι της χρηματοδοτήσεως του εν Ρωσία Κομμουνισμού ξεκίνησε επι Ο. Ουίλσον (1917-) και εντεύθεν. Ήταν ανέκαθεν οι…ΗΠΑ που ήταν πίσω από την ΕΣΣΔ μέσω των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ.

Δείτε το βιβλίον «Wall Street and the Bolshevik Revolution: The Remarkable True Story of the American Capitalists Who Financed the Russian Communists», δηλαδή, «Ουάουλ Στρίτ και η μπολσεβίκικη επανάσταση: Η αξιοσημείωτη αληθινή ιστορία των αμερικανών καπιταλιστών που χρηματοδότησαν τους ρωσικούς κομμουνιστές» του κ Anthony Sutton για όλες τις αποδείξεις. Μπορείτε να τον δείτε στο παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια γεύση αυτού και το έργον του..,,

Ο Κίσινγκερ δεν ήταν μόνο πράκτορας της ΕΣΣΔ, ήταν και…ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ υπηρετώντας τα σχέδια της Νέας Τάξεως Πραγμάτων που ελέγχει τόσο τις ΗΠΑ όσο και την «αγαπημένη» μας «πρώην»….ΕΣΣΔ, τη σημερινή Ρωσία του…Vladimir Vladimirovich Putin δηλαδή. Γι’ αυτό έγραψα το πρόσφατο άρθρο μου για τις σχέσεις Πούτιν και Αγγλίας με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η MI6: ΕΜΕΙΣ βοηθήσαμε τον Πούτιν να εκλεγεί ως πρόεδρος της Ρωσίας.» γιατί είναι Ο Ναός του Στέμματος του Λονδίνου που ελέγχει τόσο τον Κίσινγκερ (βλέπε ΚΥΠΡΙΑΚΟ!) όσο και τον…ΠΟΥΤΙΝ, μας και ήταν ένας πρώην υψηλόβαθμος πράκτορας της βρετανικής MI6, Richard Tomlinson (αποδείξεις εδώ), που μας είχε πρωτοαποκαλύψει αυτά για τον Πούτιν, ότι, δηλαδή, ήταν το 1979 οπότε έμαθε ο κ Tomlinson για τους «ομόλογούς του απο την KGB» και ένας από τους πράκτορες της KGB ονομαζόταν….ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr