26 κοντέινερ γεμάτα ευρώ έστειλε εκτάκτως η ΕΚΤ στις ελληνικές τράπεζες – Τι συμβαίνει;

26 κοντέινερ γεμάτα ευρώ έστειλε εκτάκτως η ΕΚΤ στις ελληνικές τράπεζες – Τι συμβαίνει;

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Τι συμβαίνει??? Προσέξτε τη παρακάτω φράση «Αυτή η ενίσχυση είχε να συμβεί από τον Ιούλιο του 2015», μια εποψή κατα την οποίαν επεβλήθησαν τα capital controls! Διαβάστε τώρα το άρθρο μου με τίτλο «Το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών α λα…Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!» και θα καταλάβετε. Και αφού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο του ProNews.gr, θα καταλάβετε επίσης τι είδους ΥΠΟΥΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σας έχουν κάνει Συνέλληνες μου εκεί στην Ελλάδα επι Τσίπρα. ιδιαίτερα όσον αφορά τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Δηλαδή, ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!


Με ένα κολοσσιαίο ποσό έκτακτης ρευστότητας το οποίο ήταν φορτωμένο σε 26 κοντέινερ αεροπορικού τύπου, η ΕΚΤ, ενίσχυσε χθες το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Αυτή η ενίσχυση είχε να συμβεί από τον Ιούλιο του 2015 όταν επιβλήθηκε από την ΕΚΤ αρχικά έλεγχος στην διακίνηση κεφαλαίων και εν συνεχεία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συμφώνησαν στο τρίτο Μνημόνιο.

Τα 26 κοντέινερ γεμάτα με ευρώ, προερχόμενα από το θησαυροφυλάκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στο οποίο είχαν ληφθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας, όπως αναφέρει το bloko.gr.

Πηγή >>