Home Greek News Το μεγάλο περιοδικό “The Economist”: Ο Τσίπρας δείχνει μεγάλη ανοχή στον «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ»

Το μεγάλο περιοδικό “The Economist”: Ο Τσίπρας δείχνει μεγάλη ανοχή στον «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ»

by _
0 comment 140 views

Το μεγάλο περιοδικό “The Economist”: Ο Τσίπρας δείχνει μεγάλη ανοχή στον… «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ»

Τον «Ρουβίκωνα» του…ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να τον «εκθέτει» το όργανο προπαγάνδας «The Economist» που ανήκει στους…ΡΟΤΖΙΛΝΤ, οι ΙΔΙΟΙ οι Ρότσιλντ που..ΕΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΠΡΑ (περισσότερα εδώ)…!!!

Αυτό δεν βγάζει νόημα, εκτός αν ρίξουμε μια ματιά…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ…

Πηγή των πληροφοριών μας>> https://shop.economist.com/products/november-10th-2018


-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14:20 | 21 Νοεμ. 2018

Στο “The Economist” στις 10 του μηνός διαβάζουμε τα εξής εκπλητικά από το επίσημο όργανο προπαγάνδας των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Αυτά, ωστόσο, που θα διαβάσετε παρακάτω από το ίδιο ισχύουν 100 τοις 100–το γνωρίζουν οι πάντες!

Μην ξεχνάμε, όμως, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ: ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Μιλάμε για τους ίδιους Ρότσιλντ που διαχειρίζονταν την κατάσταση των οικονομικών του ελληνικού κράτους τόσο απο συστάσεως του νεοσύστατου ελληνικού κράτους όσο και της…ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΣ. 

ΕΠΙΣΗΣ, είναι οι Ρότσιλντ που τυχαίνει να ειδηκεύονται και στην χρηματοδότητη όλων των μεγάλων πολέμων στον κόσμο, στις τρομοκρατικές επιθέσεις (παρόντες “όλως τυχαίως” στην Νέα Υόρκη την 11η Σεπτ. του ’01) καθώς και στις…ΛΑΪΚΕΣ ΕΞΕΡΓΕΡΣΕΙΣ και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΣ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, κτλ.

ΑΥΤΑ να έχετε υπόψιν σας όταν διαβάζετε τα παρακάτω για τον Ρουβίκωνα διότι οι ακριβώς οι ΙΔΙΕΣ ομάδες που τυχαίνει να υποστηρίζουν οι Ρότσιλντ μέσω του μεγάλων πρακτόρων τους όπως ο…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ο μεγάλος υποστηριχτής του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο που προκαλούν φασαρίες –να πούμε το λιγότερο!- παρόμιες με αυτές του «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ», κτλ., παρ’ όλο είναι ο ίδιος ο «Ρουβίκωνας» που έχει επιτεθεί στο παρελθόν σε ΜΚΟ, όπως η «OXFAM» το περασμένο Μάιο φέτος.

Η περίληψη του άρθρου τους έχει ως εξής:

Αδειοδοτημένη αναρχία: Μια αναρχική ομάδα, ο “Ρουβίκωνας”, χρησιμοποιεί πιο περίπλοκες τακτικές για να κάνει την παρουσία της αισθητή.

Ο “Ρουβίκωνας” επιτίθεται με επιθέσεις ενόχλησης εναντίον ξένων πρεσβειών, κυβερνητικών κτιρίων και γραφείων πολυεθνικών εταιρειών.

Τα μέλη του συνήθως δεν συλλαμβάνονται. Ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει μεγάλη ανοχή στις δραστηριότητές τους. Όταν συνελήφθησαν πέρσι μέλη του «Ρουβίκωνα» από την αστυνομία που είχαν μπουκάρει τότε στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο κ. Νίκος Βούτσης, ο πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου, διέταξε την άμμεση απελευθέρωσή τους. Είπε αναφερόμενος στις δραστηριότητες του “Ρουβίκωνα”: «Ήταν μια απλή πράξη διαμαρτυρίας που έκαναν».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr