Σκοπιανοί συμμαχούν με τη Ρωσία και τη Κίνα για να αναγνωρισθούν ως «Μακεδονία» στον ΟΗΕ!

Σκοπιανοί εθνικιστές του Ιβάνοφ συμμαχούν με τη… Ρωσία και τη Κίνα για να αναγνωρισθούν ως «Μακεδονία» στον ΟΗΕ!!!

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΡΩΣΟΙ ΔΙΠΛΟΜΑΤΕΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΟΗΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ» ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ!!! ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Σας έχουμε πει χίλιες φορες: Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΤΑΡ, ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ “ΒΕΤΟ”  ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!!!

Διαβάαστε επίσης τα παρακάτω άρθρα να καταλάβετε ότι οι Ρώσοι εκμεταλλεύονται αυτό το ζήτητμα για τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ….

ΔΕΙΤΕ πόσο «υποστηρίζουν» οι Ρώσοι τη Μακεδονία! ΝΤΟΥΓΙΝ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ: ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

Σοκ: Πίσω από το Brexit και την Παν-ευρασιατική Ένωση ο Ντούγκιν κι ο…ΠΟΥΤΙΝ!!!

Ακούστε τώρα το συγκεκριμένο κομμάτι στο παρακάτω βίντεο από το 14.20 και μετά. Δείτε επίσης τα δύο άλλα βίντεο όπου ακούμε τον Πούτιν να αποκαλεί τα Σκόπια….”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”….

https://www.youtube.com/watch?v=OfHBrVJ0m3Q

https://www.youtube.com/watch?v=PPjHbZizlW4

https://www.youtube.com/watch?v=dl6TAATB6TM

#GreekNews #κυβέρνηση #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ  #Μακεδονία #Πουτιν #Ρωσία #Σκόπια #Σκοπιανό #FYROM #GREECE #MatthewNimitz #NATO #Putin #Russia #ΕΕ #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Πουτιν #Ρωσία #Σκοπιανό #Ελλάδα #κυβέρνηση #Μακεδονία #ΝικοςΠαπας #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ, #Συλλαλητήριο #ΕΥΠ #Ρουμπάτης

Ο Λευκός Πύργος, Σκόπια, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Μάθιου Νιμίτζ, ΗΠΑ, Τράμπ, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, Μακεδονία, Σκοπιανό, ΕΕ, Νίκος Κότζιας, ΟΗΕ, Trump, SYRIZA, Skopje, Tsipras, Skopje, Matthew Nimitz, Macedonia, United Nations, UN, Europe, EU, the macedonian name dispute, συλλαλητήριο, Θεσσαλονίκη, Μέγας Αλέξανδρος, US, Συλλαλητήριο στην Αθήνα, Μακεδονικό