Home Greek News Καλιφόρνια: Δεν έχει τέλος η τραγωδία – 79 νεκροί και 1.276 αγνοούμενοι από τις φονικές πυρκαγιές

Καλιφόρνια: Δεν έχει τέλος η τραγωδία – 79 νεκροί και 1.276 αγνοούμενοι από τις φονικές πυρκαγιές

by _
0 comment 234 views

Καλιφόρνια: Δεν έχει τέλος η τραγωδία – 79 νεκροί και 1.276 αγνοούμενοι από τις φονικές πυρκαγιές

ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ – ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγωνία για τους αγνοούμενους από τις φωτιές στην Καλιφόρνια – Στο κατεστραμμένο Παραντάις ο Αμερικανός πρόεδρος – «Πνίγεται» το Σαν Φρανσίσκο από τον καπνό

Τα λείψανα πέντε ακόμα θυμάτων της πυρκαγιάς Camp Fire που μαίνεται στο βόρειο τμήμα της Καλιφόρνια εντόπισαν οι Αρχές. Η εξέλιξη αυτή αυξάνει τον απολογισμό των νεκρών σε 76 στην Κομητεία Μπιούτ, δήλωσε τα ξημερώματα της Κυριακής (18/11) ο σερίφης αυτής της Κομητείας, ο Κόρι Χόνι.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο αριθμός των αγνοουμένων εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς Καμπ, η οποία είναι η φονικότερη στην ιστορία της Πολιτείας, αυξήθηκε σε 1.276, ή κατά 265 πρόσωπα, από την Παρασκευή. Ο Χόνι συμπλήρωσε πως 714 άνθρωποι που είχαν κηρυχθεί αγνοούμενοι βρέθηκαν ζωντανοί και αφαιρέθηκαν από τον κατάλογο των προσώπων η τύχη των οποίων παραμένει άγνωστη, αριθμός αυξημένος κατά 385 από την Παρασκευή.

Ο νέος απολογισμός που έδωσε ο σερίφης της Κομητείας Μπιούτ αυξάνει τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τις πυρκαγιές στην Πολιτεία της Καλιφόρνια σε τουλάχιστον 79, καθώς η πυρκαγιά που αποκαλείται Woolsey από τις Aρχές στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Στις πυρόπληκτες περιοχές ο Ντόναλντ Τραμπ

Με πρόσωπο σοβαρό και φορώντας καπέλο παραλλαγής που έγραφε «USA», ο Ντόναλντ Τραμπ επισκέφθηκε την μικρή κοινότητα του Παραντάις που καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά στην Καλιφόρνια: «Είναι πολύ θλιβερό να το βλέπεις».

fwtia kalifornia 3

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Όταν ερωτήθηκε εάν αυτή του η επίσκεψη έχει αλλάξει την θέση του για την κλιματική αλλαγή, είπε: «Οχι, όχι, η άποψή μου είναι παγιωμένη. Θέλω ένα σούπερ κλίμα και θα το έχουμε».

Εν τω μεταξύ ο καπνός από την Camp Fire «πνίγει» πολλές περιοχές της Καλιφόρνια.

fwtia kalifornia 3

Στο Σαν Φρανσίσκο οι Αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να προστατεύονται από τον τοξικό αέρα.

fwtia kalifornia 3

Σύμφωνα με την San Francisco Chronicle, η ποιότητα του αέρα στην πόλη στις 16 Νοεμβρίου ήταν η χειρότερη που καταγράφηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Δείτε εικόνα από το Σαν Φρανσίσκο στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/934601/kalifornia-den-exei-telos-i-tragodia-79-nekroi-kai-1-276-agnooymenoi-apo-tis-fonikes-pyrkagies

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr