Home Greek News #Πολυτεχνίου ίσον….ΚΩΛΟτεχνίου για τα πρόβατα τα…ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΑ.

#Πολυτεχνίου ίσον….ΚΩΛΟτεχνίου για τα πρόβατα τα…ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΑ.

by _
0 comment 113 views

Η Εξέγερσις του….ΚΩΛΟτεχνείου («Το Πολυτεχνείου») που επέφερε την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ και την καταστροφή της Ελλάδος…!!!… 

Η Εξέγερσις του….ΚΩΛΟτεχνείου («Το Πολυτεχνείου») που επέφερε την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ και την καταστροφή της Ελλάδος…!!!… 

Επέφερε επίσης 40+ χρόνια σταδιακής εθνικής…ΠΑΡΑΚΜΗΣ, σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, μέσω της δήθεν «Μεταπολιτεύσεως» που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά το…ΎΠΑΡΚΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ…!!!…

Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ…ξέρετε τι ακριβώς εορτάζετε σήμερα;;; Εμ…μήπως το γεγονός ότι ήταν οι «εξεγερθέντες» φοιτηταί που επέφεραν την…ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ που ήταν καθοδηγούμενος από την…ΑΜΕΡΙΚΗ και τον…ΙΣΡΑΗΛ;;; ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ…«ΜΠΡΑΒΟ» που γιορτάζετε σήμερα μια τέτοια…ΒΛΑΚΕΙΑ απο πλευράς σας;;;…

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου έφερε πραγματικά αδιέξοδο στις δημοκρατικές εκλογές στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 1974, ανοίγοντας το δρόμο για την πραγματική… «Ελληνική Χούντα» της Ουάσινγκτον και του…ΤΕΛ ΑΒΙΒ…!!!…

Και σαν να μην φτάνουν ολ’ αυτά….ΠΡΟΔΟΤΕΣ…εσείς δηλαδή που δεν θέλετε να ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ για αυτήν την εθνική ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που εορτάζετε σήμερα –από την οποία δεν μπορείτε απεξαρτηθείτε γιατί είστε όλοι ΤΥΦΛΟΙ μέσ’ στην ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΑΣ- και για την ΑΝΥΠΑΚΟΗ σας γενικότερα προς τας εντολάς του ΘΕΟΥ ημών και την…ΕΝΝΟΜΟΝ ΤΑΞΙΝ την οποίαν σας έφεραν οι συνταγματάρχαι της 21η Απριλ. του ’67, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ επέφερε το…ΚΩΛΟτεχνείον: ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ!!!

Το παρακάτω άρθρο αποτελεί ένα κομμάτι του άρθρου μου με τίτλο «6 Δεκεμβρίου του 2008: Το έδαφος προετοιμάζεται» (πατήστε εδώ) όπου αναφέρομαι σε ΟΛΗ την αλήθεια του «Πολυτεχνίου». Ήμουν δημοσιογράφος του CNN τότε και είχε καλύψει όλα τα γεγονότα γύρω από τον θάνατον του μικρού Αλέξη σε σχέση με το Πολυτεχνείου…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12:59, 17 Νοεμ. του 2018 | JohnKountouris.com

Η Εξέγερσις του Πολυτεχνείου («Το Πολυτεχνείου») του 1973

Μια ένδειξη των παραπάνω ήταν το γεγονός ότι, μερικές εβδομάδες πριν από αυτό, μόλις είχει γιόρτασε την 17 Νοεμβρίου όλη η Ελλάδα (όπως κάνουν οι Έλληνες κάθε χρόνο από το 1973 και εξής), η οποία είναι μια μέρα που αμαυρώθηκε για…μερικούς Έλληνες—αλλά όχι για όλους. Μιλώ για το Πολυτεχνείου της 17ης του Νοεμβρίου του 1973. Σε γενικές γραμμές, αναφέρονται σε αυτό οι ιστορικοί ως την «Εξέγερση του Πολυτεχνείου». Η εξέγερση του Πολυτεχνείου συνέβη το 1973 οπότε είχε ξεσπάσει μια μαζική διαδήλωση λαϊκής απόρριψης της ελληνικής στρατιωτικής χούντας (1967-1974) στην Αθήνα λόγω των πολιτικών της ελληνικής στρατιωτικής χούντας στην Ελλάδα, διότι, εκείνη την εποχή, ο ελληνικός στρατός ευρίσκετο στην εξουσία. Η εξέγερση ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου, 1973, εκλιμακώθη σε μια ανοιχτή αντιδικτατορική εξέγερση και έληξε με «αιματοχυσία» το πρωί της 17 Νοεμβρίου· τουλάχιστον αυτό είναι ό,τι έχουν σκεφτεί πολλοί Έλληνες ή να εξακολουθούν να νομίζουν. Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι ἐνα στρατιωτικό τεθωρακισμένο παραβίασε τις πύλες του Πολυτεχνείου στην Αθήνα εκείνο το πρωί που ωδήγησε σε μια σύγκρουση μεταξύ του στρατού και κάποιων Ελλήνων φοιτητών που εβρίσκοντο μέσ᾽στο κτίριο του πανεπιστημίου με αποτέλεσμα το «θάνατο» δεκάδων φοιτητών.

Από το 1973 μέχρι σήμερα η ιστορία αυτή αναγνωρίζεται —ότι στην πραγματικότηα «εγένετο»— τόσο από την ελληνική κυβέρνηση όσο και απο ένα ορισμένο ποσοστό του ελληνικού λαού. Ωστόσο, υπάρχουν σήμερα οι υπόλοιποι Έλληνες, που μαζί με κάποιους Έλληνες πολιτικούς, από διάφορα πολιτικά κόμματα, έχουν αμφισβητήσει αυτό το γεγονός λέγοντας ότι, στην πραγματικότητα, αυτό δεν συνέβη ποτέ, εκ των οποίων ουκ ολίγοι εισίν. Υπάρχει μια πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων που να δείχνουν ότι αυτό, πράγματι, δεν έγινε ποτέ κάτι το οποίο από μόνο του έχει δημιουργήσει μια…Ελληνική κρίση γνώσεως των σύγχρονων ελληνικών γεγονότων που είναι πραγματικά, για τον ελληνικό λαό τουλάχιστον, μια κρίση της εθνικής ταυτότητας και συνείδησής του σαν έθνος.

Παρακάτω κάνουμε μια γρήγορη ματιά σε όλα τα επίσημα πραγματικά στοιχεία που σχετίζονται με αυτό το γεγονός της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας:

  • Όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι αυτό το προαναφερθέν ιστορικό «γεγονός» συνέβη πραγματικά, δηλώνουν επίσης ότι μαζί με την φοιτητικήν εξέγερσιν αυτήν, ήλθε επίσης η «πτώσις» της ελληνικής χούντας. Αυτό είναι απολύτως εσφαλμένο, διότι την εποχή εκείνη δεν υπήρχε ΚΑΜΊΑ πραγματική χούντα στην εξουσία. Η τότε Ελληνική κυβέρνησις είχε ήδη παραδοθεί εις τους πολιτικούς αξιωματούχους με τον Σπύρο Μαρκεζίνη ως τον νεόν Έλληνα Πρωθυπουργόν. Ως εκ τούτου, ΟΥΔΕΜΊΑ εξέγερσις ΔΕΝ ανέτρεψε ΚΑΜΊΑ ελληνικήν χούντα εκείνην την εποχήν. Άρα, ποιό ήταν το όλο νόημα αυτού; Τότε για ποιό λόγο έγινε η φοιτητική «εξέγερσις» αυτή;
  • Η «δημοκρατία» δεν είχε σε καμία περίπτωση αποκατασταθεί στην Ελλάδα με αυτή την εξέγερση. Τέτοια αντίληψις επι του θέματος αυτού είναι εντελώς ανακριβής. Στην πραγματικότητα, το ακριβώς αντίθετο συνέβη: Η εξέγερση του Πολυτεχνείου έφερε πραγματικά αδιέξοδο στις δημοκρατικές εκλογές στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 1974, ανοίγοντας το δρόμο για την πραγματική… «Ελληνική Χούντα» —αν θέλετε— του Ιωαννίδη (πράκτωρος της κυβερνήσεως των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ισραήλ και της Αγγλίας) για να αναλάβει την εξουσία της χώρας ο ίδιος δημιουργώντας ένα πραγματικό καταπιεστικό καθεστώς στην Ελλάδα που κορυφώθηκε με την κατάρρευσιν των σχεδίων Ελλάδας-Κύπρου που είχαν σποπόν την μεταξύ τους ένωσιν. Όλα αυτά είχαν γίνει σκόπιμα από πλευράς του καθεστώτος Ιωαννίδη σε συγκαλυμμένη συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Μεγάλης Βρετανίας καθοδηγούμενα στην πορεία από τις πολιτικές του Χένρι Κίσινγκερ που θα εξηγήσω αργότερα.
  • Ο Σοσιαλιστής Έλληνας πρωθυπουργός, Ανδρέας Παπανδρέου, είχε διατάξει τo 1981 ότι μια νέα έρευνα σχετικά με το περιστατικό αυτό είχε να γίνει υπο τις οδηγίες του τότε εν Αθήναις Αρχηγού της Αστυνομίας, Σαμπάνη. Μόλις η έρευνα αυτή είχε ολοκληρωθεί, η ελληνική αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ΔΕΝ σκοτώθηκε κανένας Έλληνας φοιτητής κατα την αντιπαράθεση μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ελλήνων φοιτητών που βριστόνταν μεσ᾽ στο κρήριο του Πολυτεχνείου Αθηνών εκείνη την ημέραν την…«τραγικήν.»
  • Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία (αριθ. αναφοράς 33437, 11 Οκτωβρίου 1975) της Επιτροπής σχετικά με το περιστατικό του Πολυτεχνείου που είχαν υποβληθεί στον Έλληνα Εισαγγελέα, Δ. Τσέβα, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για αυτή την υπόθεση, δεν βρέθηκε νεκρός κανένας Έλληνας φοιτητής μέσα στο εν λόγῳ κτήριο.

[Επιπτώσεις: Μια λανθασμένη άποψη και κατανόηση απο μέρους του ελληνικού λαού για τα σύγχρονα πολιτικά γεγονότα τους που διαμόρφωσαν τη σημερινή Ελλάδα που έχει επηρεάσει την κατανόηση της ελληνικής πολιτικής και, ως εκ τούτου, το πεπρωμένο των ίδιων των Ελλήνων.]

Θα μπορούσα να μπώ εδώ σε λεπτομέριες στο γεγονός ότι, από το 1973, υπήρξε κυρίως το ελληνικό φιλελεύθερο, πολιτικό κατεστημένο (δηλαδή, τα σοσιαλιστικά και κομμουνιστικά κόμματα ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και άλλα τέτοια), από το 1973 μέχρι ακόμη και σήμερα, που αποτελεί την κύρια κινητήρια δύναμη πίσω από τον επηρεασμό του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα της νεολαίας, για τον εορτασμό ενος «γενονότος», που όντως δεν έγινε…ποτέ !!! Ωστόσο, η ατζέντα πίσω από αυτό εκ μέρους των προαναφερόμενων υποκινητών αυτού του ετήσιου εορτασμού του Πολυτεχνείου υπήρξε πάντα σαφής: να δυσφημείται η δίκαια Ελληνική χούντα του Γεωργίου Παπαδόπουλου (1967-1973) που επέφερε για την Ελλάδα τη μεγαλύτερη εποχή στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας (στους οικονομικούς, θρησκευτικούς, κοινωνικούς, πολιτικούς κ.τλ).

Θα υπεισέλθω σε λεπτομέριες για την υπο-ελληνική κρίση αυτήν που αφορά το θέμα της Ελληνικής χούντας στην ελληνική ιστορία και τις συνέπειές του, αλλά ας συνεχίσουμε τώρα με την υπο-ελληνική κρίση της 6ης Δεκεμβρίου του 2008 που όπως υποδειχνύω ενταύθα, υπήρξε ο προπομπός της ευρύτερης «Ελληνικής κρίσης» όπως την ξέρουμε σήμερα …

Πράγματι, το πλήθος αριθμών Ελλήνων πολιτών που έκαμναν τις ταραχές σε όλη την Ελλάδα τότε ήταν μια σαφής ένδειξη του γεγονότος ότι οι Έλληνες, σε γενικές γραμμές, είχαν απηυδήσει με ό, τι συνέβαινε στη χώρα τους, και πραγματικά δεν έχει σημασία ΠΟΙΌΣ ήταν πίσω από όλο αυτό το χάος γιατί, ΕΆΝ ήταν η ελληνική κυβέρνηση, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ή δυνάμεις εντός της Ευρώπης, που ήταν πίσω από όλα αυτά, εθεωρούσαν οι Έλληνες —και εξακολουθούν να θεωρούν με τον πιο συνωμοτικό τρόπο— ότι όλα αυτά αποτελούν μέρος των ίδιων ανθελληνικών, νέα-ταξικών δυνάμεων του σκότους του κόσμου τούτου. Και όπως τα δείτε αργότερα όλοι σας, τούτο δεν απέχει και πολύ απο την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΑ.

Αν αναφέρουμε σε οποιονδήποτε Έλληνα από την Ελλάδα κάποια από αυτά τα ζητήματα που μόλις ανέφερα εγώ πιο πάνω, θα δείτε πώς θα οπισθοχωρήσει και θα αρχίσει να αντιδράει προβάλλοντας μια πνευματική αντίσταση, έτοιμος να επιδόσει στους παραπλανημένους δυτικούς τα ύπαρκτα «γεγονότα» με τον τρόπο που «πραματικά έγιναν».

Οι Έλληνες εξεγέρθηκαν για μέρες ολόκληρες προκαλώντας τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε ζημιές. Παρά το γεγονός ότι οι διαδηλωτές ήρθαν από όλα τα διαφορετικά είδη κοινωνικών στρωμάτων και ηλικιακών ομάδων, υπήρχαν πολλοί που ήταν από τους νεότερους, φιλελεύθερους, αναρχικούς τύπους που, όταν διαδήλωναν, δεν έδειχναν κανένα σεβασμό για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε χτυπώντας και καταστρέφοντας ό,τι έβρισκαν στο δρόμο. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να καταπραΰνει ή / και να τους σταματήσει ήταν τα δακρυγόνα της Ελληνικής αστυνομίας, τα οποία, σύμφωνα με ορισμένες από τις ελληνικές εφημερίδες, ήταν περίπου είκοσι χρόνια ΛΗΓΜΈΝΑ καθώς και πάρα πολύ τοξικά για τους ανθρώπους να εισπνέουν. Μεγάλα και δυσοίωνα νεφελώματα δακρυγόνων αιωρούνταν για ημέρες πάνω από μεγάλες περιοχές της Αθήνας, κάτι το οποίο ήταν ενδεικτικό και επιτομικό του βαρέως και θυελλώδους κλίματος στην Ελλάδα εκείνη την εποχή.

Η Eλληνική αστυνομία έδειξε απίστευτη αδιαφορία για την υγεία του ελληνικού λαού* με το να συνεχίζει να ψεκάζει τους διαδηλωτές με απίστευτα τοξικές αναθυμιάσεις. Θα μπορούσαν οι Έλληνες αξιωματικοί της αστυνομίας να χρησιμοποιούσαν τουλάχιστον δακρυγόνα που δεν ήταν ληγμένα τόσο χρόνια! Αυτοί ψεκάζανε γενικευμένα οποιονδήποτε έβλεπαν μπροστά τους, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων! Αυτό ήταν σαφές και είχει επιβεβαιωθεί από όλους όσοι ήταν εκεί επι τόπου επι τη διάρκεια των ταραχών αυτών. Αυτό από μόνο του ήταν μια εγκληματική ΠΡΑΞΗ* ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ THN ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. H Ελληνική πηγή ειδήσεων news247.gr κατά τη διάρκεια των ταραχών λιτότητας το 2011 πήρε συνέντευξη από τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Χημικών στην Ελλάδα δηλώνοντας τα εξής:

«Μετά τα τελευταία επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να προβαίνουν σε αλόγιστη χρήση δακρυγόνων, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, Γιώργος Αρβανίτης, επισημαίνει ότι το κόστος της ρίψης χημικών υποβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής για τους πολίτες και έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.»

Δυστυχώς, ήμουν κι εγώ ένα από τα θύματα των ελληνικών δακρυγόνων. Εγώ θυμάμαι συγκεκριμένα πως, μετά από μερικές ημέρες βιντεοσκόπησης για το CNN, ξαφνικά άρχισα να αρρωσταίνω ο ίδιος με ένα πολύ περίεργο τρόπο. Ξέσπασαν σε συγκερκριμένα σημεία του σώματός μου μερικά αποστήματα, είχα συνέχεια υψηλό πυρετό, είχα και ναυτία καθώς και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα, και όλα αυτά ήταν λόγω των επιπτώσεων της εισπνοής των δακρυγόνων απο μένα! Εντελώς ΑΠΡΟΕΤΟΊΜΑΣΤΟΣ ήμουν έναντι της απειλής αυτής, της…ΛΑΝΘΆΝΟΥΣΑΣ. Έχω πληρώσει πραγματικά ένα τίμημα που έκανα αυτή τη δουλειά για το CNN επειδή αυτά τα συμπτώματα παρέμειναν μαζί μου για τουλάχιστον δύο χρόνια! ΥΠΈΦΕΡΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΟΛ’ ΑΥΤΌ ΤΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ! Αλλά το έκανα για την ΕΛΛΆΔΑ και για αυτό είμαι ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
*Οι επιπτώσεις των δακρυγόνων στην υγεία των πολιτών. Τι δήλωσε στο NEWS 247 ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, Γιώργος Αρβανίτης. Προτείνουν την κατάργηση της χρήσης χημικών ως μέσου καταστολής (Vids), της Μαρίνας Κουτσούμπας, 01 Ιουλίου 2011, 12:38 | Άρθρο στο διαδίκτυο: http://news247.gr/eidiseis/koinonia/kindynos-gia-thn-ygeia-h-alogisth-xrhsh-xhmikwn.1131105.html
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Κατά τη διάρκεια εκείνων των μακρών ημερών του Δεκ. του 2008 των ελληνικών ταραχών λόγω του θανάτου του Αλέξη, παρέμεινε μια αύρα θυμού, δυσαρέσκειας και καχυποψίας απο πλευράς του ελληνικού λαού απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και τις αρχές επιβολής του νόμου. Αυτό έχει κάτι που έχει μείνει με τον ελληνικό λαό μέχρι σήμερα, γιατί ο θάνατος αυτού του παιδιού, έχει επίσης γίνει όχι μόνο άλλη μια εθνική μέρα αναμνήσεως εις μνήμην του Αλέξη, αλλά και άλλη μια … ΥΠΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

[Υπο-ελληνική κρίση: 6 Δεκεμβρίου 2008 – Ο θάνατος του νεαρού Αλέξη κατα την ημέρα αυτή, δημιούργησε μια κρίση νεαρών μαρτύρων στην Ελλάδα που συνεχίζει μέχρι και σήμερα…

Οι επιπτώσεις περι αυτού: Οι Έλληνες, ιδιαίτερα οι νέοι, χρησιμοποιούν αυτούς τους λεγόμενους «μάρτυρες» ως ευκαιρία εφαλτήριο για να εκφράσουν το θυμό και την οργή τους ενάντια στο πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, καθώς και εναντίον των δυτικών δυνάμεων τις οποίες νιώθουν πως διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ελληνικής πολιτικής ζωής τις τελευταίες τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες.]

Εν ολίγοις, το κύριο σημείο που είχα τονίει στο ακροατήριο του CNN κατά τη διάρκεια αυτών των συνεντεύξεων που έκανα μαζί τους ήταν ότι η Ελλάδα ήταν σε μια φάση… ΚΡΊΣΕΩΣ. Το είχα πει αυτό ακριβώς ένα χρόνο πριν την έναρξη της «επίσημης κρίσης» —και υπάρχει λόγος που αναφέρω εδώ τη λέξη «έναρξη», που θα σας εξηγήσω αργότερα— και ήμουν ίσως ο πρώτος άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο να πρόβλεψει την κατάσταση στην Ελλάδα ως τέτοια ένα χρόνο πριν (δηλ. τέλος 2008, ενώ η επίσημη κρίση ξεκίνησε τέλος του 2009). Κανείς την εποχή εκείνη (Δεκ. του 2008) υποψιαζόταν πράγματι τι είχε στα σκαριά τότε για την Ελλάδα η ελληνική κυβέρνηση σε συνεννόηση με τους θεσμούς της Ερώπης καθώς και μερικούς σκοτεινούς ξένους παγάγοντες ενώ κανείς δεν περίμενε η Ελλάδα, περίπου ένα χρόνο μετά, να μπεί κάτω απο υπό τον έλεγχο της ΤΡΌΙΚΑΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ημπορείτε παρακάτω να δείτε ένα από τα άρθρα μου που είχε δημοσιευθεί στον επίσημον ιστότοπον του CNN εκείνη την περίοδον.

Αυτό ήταν απλώς ένα παράδειγμα του είδους της εργασίας που έκανα για το CNN. Στο βίντεο που είναι μέσα σε αυτό το άρθρο, περιγράφω το κλίμα έντασης που συνέβαινε στην Ελλάδα εκείνη την εποχή.

Αυτό στο οποίο είμαι έτοιμος να μπώ μεσ᾽στο κεφάλαιο 3 του παρόντος βιβλίου, είναι κάτι που επακολουθεί την υπο-ελληνική κρίση της 6ης Δεκέμβρη 2008 και το οποίο, δυστυχώς, έχει οδηγήσει σε κάποια ΆΛΛΗ υπο-ελληνική κρίση, κάτι το οποίο, όταν αφεθεί ανεξέλεγκτο χωρίς να το αντιμετωπίζουμε εμείς, μπορεί να οδηγήσει στη μεγαλύτερη ελληνική κρίση απο όλα: ΜΙΑ ΚΡΊΣΗ ΕΘΝΙΚΉΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

Λίνκ: http://ireport.cnn.com/docs/DOC-162037

Δείτε επίσης ένα άλλο άρθρο του CNN όπου αναφέρθηκε το όνομά μου. Πατήστε εδώ για τον σύνδεσμον…

Η ιστορία αυτή συνεχίζεται με το ακόλουθον άρθρον που έγραψα εις την ΕΛΕΥΘΕΡΗΝ ΏΡΑΝ.  Πατήστε εδώ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr