Home Greek News «Καζάνι που βράζει» η ΝΔ για την υποχωρητική στάση Κυριάκου απέναντι στη Τουρκία

«Καζάνι που βράζει» η ΝΔ για την υποχωρητική στάση Κυριάκου απέναντι στη Τουρκία

by _
0 comment 144 views

«Καζάνι που βράζει» η ΝΔ για την υποχωρητική στάση Κυριάκου απέναντι στη Τουρκία


Επαναστατούν ακόμα οι βουλευτές της ΝΔ με την ακατανόητη «πασιφιστική» στάση του κόμματος το οποίο ζήτησε από τον βουλευτή Φλωρίνης Γιάννη Αντωνιάδη να ανακαλέσει την φράση «Βυθίσατε το Barbaros» που περιέχονταν στην επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλή προς τον Αλέξη Τσίπρα ως αρμόδιου υπουργό Εξωτερικών (την οποία ερώτηση ο βουλευτής απέσυρε μετά την αντίδραση της ηγεσίας του κόμματός του).

Πολλοί συνάδελφοι του Γ.Αντωνιάδη «μουρμούριζαν» σήμερα το απόγευμα ότι «Είναι ντροπή να μην μπορούμε να πούμε μια λέξη παραπάνω ως αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στην άνευ όρων παράδοση τόσο προς τη Τουρκία, όσο και προς τα Σκόπια. Εμείς δεν θα αντιδράσουμε;».

Χαρακτηριστικά ένας από αυτούς δήλωσε σε συντάκτη του pronews.gr: «Καταλαβαίνω ότι ο Κυριάκος θέλει να είναι προσεκτικός με τη Τουρκία. Αλλά πρέπει να μας πει πού είναι οι “κόκκινες γραμμές” μας και αν υπάρχουν. Γιατί όντως το Barbaros κάνει βόλτες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας ανενόχλητο. Δεν θα ασκήσουμε κάποια κριτική γι αυτό;».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο βουλευτής Φλωρίνης Γιάννη Αντωνιάδη αναφέρε πως η υποχωρητική τακτική της κυβέρνησης αποθρασύνει την Τουρκία«Η χώρα οφείλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Που είναι οι κόκκινες γραμμές. Αυτό θα το λάβει σοβαρά η Τουρκία, όπως εάν δούμε την ιστορία των ελληνοτουρκικών όποτε η Ελλάδα ήτανε αποφασιστική και καθοριστική η Τουρκία έκανε πίσω.

Ο πόλεμος είναι έσχατο μέσο το οποίο όλοι απευχόμαστε, αλλά αυτό τι σημαίνει ότι δεν τολμάει κανείς να το αναφέρει;

Δηλαδή εάν έρθουν οι Τούρκοι στη Ρόδο ή αν έρθουν οι Τούρκοι σε κάποιο νησί και κάνουν απόβαση εμείς τι θα κάνουμε, θα μαζέψουμε όλα τα λουλούδια της Αθήνας και θα τους ραίνουμε με γαρύφαλλα;».

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω λινκ της πηγής…

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/727953_kazani-poy-vrazei-tis-nd-gia-tin-ypohoritiki-stasi-kyriakoy-apenanti-sti

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr