Εξύβρισε τον Κών/νο Κατσίφα ο αποδεδειγμένα «δημοσιογράφος-μαφιόζος» Κώστας Βαξεβάνης!

Εξύβρισε και διέσυρε τον ΝΕΚΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΗΡΩΑ Κωνσταντίνο Κατσίφα ο αποδεδειγμένα «δημοσιογράφος-μαφιόζος» Κώστας βαξεβάνης διαδίδοντας….FAKE NEWS για τον ίδιον!!! Ο ίδιος ο Βαξεβάνης που έχει προθέσεις…ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ απέναντι σε πατριώτες στελέχη της Ε.Υ.Π. που έχουν βάλει όλον τους τον τράχηλο στη γράμμη για μια ανεξάρτητη Ελλάδα!

Ο ίδιος ο Βαξεβάνης που στο παρακάτω βίντεο μαθαίνουμε ΑΝΑΥΔΟΙ ότι υποστηρίζει ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που σηκώνουν….ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ και αρχίζουν να…ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…!!!

Ο ΙΔΙΟΣ ο Κώστας ο Βαξεβάνης εις τον οποίον μόλις ανεγνωρίσθη, εις το Γ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείον Αθηνών, μια αποκάλυψις-φωτιά του ιστολογίου μας που αφορά σχέδιον ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ κατά της ζωής μεγαλοστελέχους της Ε.Υ.Π. από τον ίδιον τον Βαξεβάνη και τους ημετέρους του …!!!

Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ…!!!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντελες | 15.43μμ (Ώρα Λος Άντζελες) | 11/11/2018

Ο άθλιος “δημοσιογράφος”, ο κατά Κ. Μητσοτάκη βραχίονας λάσπης του Μαξίμου σε διατεταγμένη υπηρεσία, ως συνήθως, και προκειμένου να καλύψει όσο μπορεί τις αθλιότητες της εν Ελλάδι κυβέρνησης του Τζ. Σόρος υπό τον Αλ. Τσίπρα ανεβάζει συνεχώς άρθρα στα τρισάθλια μέσα που διαθέτει και οποία χρηματοδοτούνται από τις συστημικές Τράπεζες του κατεστημένου εναντίον του Εθνικού μας Ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα που τον δολοφόνησαν οι Αλβανοί κατσαπλιάδες του ναρκομανή τρελού πρωθυπουργού Έντι Ράμα. Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε πολλά για τον ρόλο του άθλιου της ελληνικής δημοσιογραφίας Κώστα Βαξεβάνη…

Προτού όμως να πάμε εκεί, πρέπει να καταλάβετε πρώτα ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειν’ ο Βαξεβάνης…

Σε πρόσφατο άρθρο των «ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ» με τίτλο «Υπάρχουν και δικαστές που δεν υπηρετούν το … φασιστικό σύστημα του Τζ. Σόρος! ΑΘΩΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Συγκλονιστική η Απολογία του πρ. Διευθυντή Κατασκοπείας της ΕΥΠ», έγραψε η κα Πόπη Σουφλή τα εξής για μια πρόσφατη δίκη στην οποία αθωώθηκε το μεγάλο στέλεχος της ΕΥΠ Κώστας Αγγελάκης ….


Καταλύτης η Αγόρευση καταπέλτης του δικηγόρου του, Γιώργου Χρ. Παπατσώρη

Από την όλη δε ακροαματική διαδικασία, προέκυψε ότι επρόκειτο για ένα κακοστημένο σενάριο που στόχο είχε να πλήξει τον Κώστα Αγγελάκη. 

Το Δικαστήριο φυσικά δεν πείστηκε από τις κατηγορίες εναντίον του, οι οποίες παρουσίαζαν μεγάλα κενά και αθώωσε τόσο αυτόν όσο και τον συνεργάτη του Σοφοκλή Κουκουλίτσιο…

Τα όσα προέκυψαν από την καταγραφή των τηλεφωνικών συνομιλιών της Ξευτέρη και των συνεργατών της από την Αστυνομία και αποκαλύφθηκαν στο Δικαστήριο ήταν συγκλονιστικά. 

Προέκυψαν συνδέσεις ανάμεσα στην ΕΥΠ, σε δημοσιογράφους, σε δικηγόρους και πιθανόν και σε δικαστικούς λειτουργούς. 

 

 

ΑΘΩΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

-Ρεπορτάζ Καλλιόπη Σουφλή

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα δικαστές, που είναι πραγματικά «τυφλοί» και που δεν υπηρετούν το φασιστικό σύστημα του Τζ. Σόρος.

Μετά από 4 συνεδριάσεις έληξε σήμερα στο Γ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, η δίκη με κατηγορούμενους τον πρώην Προϊστάμενο της Δ/νσης Κατασκοπείας της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη και τον συνεργάτη της ΕΥΠ, Σοφοκλή Κουκουλίτσιο.

Την μήνυση είχε καταθέσει εναντίον τους ο κολλητός του ΣΥΡΙΖΑ, “δημοσιογράφος” Κώστας Βαξεβάνης…. ο λεγόμενος και “πάτος της δημοσιογραφίας”…

Κατηγορούντο αμφότεροι από τον Κώστα Βαξεβάνη, για… ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία!!!!!!! 

Ξέρετε, για εκείνη την περιβόητη «απόδειξη» της ΕΥΠ που έφερε τον Βαξεβάνη ως μισθοδοτούμενο από την υπηρεσία…

Την «απόδειξη» αυτή είχε παραδεχτεί ότι την έγραψε κάποια Μαρία Ξευτέρη, ιδιώτης, ή οποία ισχυρίστηκε ότι εκτελούσε εντολές των κ.κ. Αγγελάκη και Κουκουλίτσιου οι οποίοι σύμφωνα πάντα με αυτήν και τον Βαξεβάνη ενεργούσαν για λογαριασμό του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του μεγαλοτραπεζίτη Μιχάλη Σάλλα. 

Τα όσα κατέθεσε όμως στο δικαστήριο τόσο αυτή όσο και ο Βαξεβάνης δεν στάθηκαν ικανά να πείσουν το δικαστήριο…

Αντίθετα τα όσα στοιχεία κατέθεσαν οι κ.κ. Αγγελάκης και Κουκουλίτσιος και ο δικηγόρος τους κ. Γιώργος Χρ. Παπατσώρης απέδειξαν, πως δεν είχαν καμία συμμετοχή στα όσα ισχυρίστηκε ότι είχε πράξει η Μαρία Ξευτέρη.

Καθοριστικής δε πιστεύουμε σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης είχαν και οι πολύωρες καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης των κ.κ. Αγελάκη – Κουκουλίτσιου, του Πρέσβη ε.τ. και πρώην Διοικητή ΕΥΠ κ. Ιωάννη Κοραντή και του πρώην Α΄ Υποδιοικητή ΕΥΠ κ. Σεραφείμ Τσιτσιμπή, ενώ σημαντικό ρόλο πιστεύουμε ότι έπαιξε και η Έρευνα – Έκθεση που πραγματοποίησε για την υπόθεση ο ειδικός πραγματογνώμονας κ. Ευάγγελος Ντούσικος. 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ

Από την όλη δε ακροαματική διαδικασία, προέκυψε ότι επρόκειτο για ένα κακοστημένο σενάριο που στόχο είχε να πλήξει τον Κώστα Αγγελάκη. 

Το Δικαστήριο φυσικά δεν πείστηκε από τις κατηγορίες εναντίον του, οι οποίες παρουσίαζαν μεγάλα κενά και αθώωσε τόσο αυτόν όσο και τον συνεργάτη του Σοφοκλή Κουκουλίτσιο…

Τα όσα προέκυψαν από την καταγραφή των τηλεφωνικών συνομιλιών της Ξευτέρη και των συνεργατών της από την Αστυνομία και αποκαλύφθηκαν στο Δικαστήριο ήταν συγκλονιστικά. 

Προέκυψαν συνδέσεις ανάμεσα στην ΕΥΠ, σε δημοσιογράφους, σε δικηγόρους και πιθανόν και σε δικαστικούς λειτουργούς.

Ο εκνευρισμός δε του Κ. Βαξεβάνη ήταν έκδηλος κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας που έφτασε στο σημείο να επιτεθεί φραστικά στον συνήγορο των κ.κ. Αγγελάκη και Κουκουλίτσιου Γεώργιο Χρ. Παπατσώρη κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του, επειδή εκείνος αποκάλυψε το ρόλο τους.

Ευτυχώς η Πρόεδρος του Δικαστηρίου, παρά την ένταση της ακροαματικής διαδικασίας, επανέφερε στην τάξη όλους τους παράγοντες της δίκης και δεν επηρεάστηκε από πυροτεχνήματα και εντυπωσιασμούς.

Το δικαστήριο, αθώωσε τελικά πανηγυρικά τους κ.κ. Κώστα Αγγελάκη και Σοφοκλή Κουκουλίτσιο και έκρινε ένοχη την Μαρία Ξευτέρη στην οποία και επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα καθώς είχε και άλλες καταδικαστικές αποφάσεις κατά το παρελθόν.

Ο κ. Παπατσώρης δήλωσε με το πέρας της δίκης ότι το κουβάρι της πλεκτάνης σιγά-σιγά ξετυλίγεται και ότι στο φως θα έρθουν κι άλλα στοιχεία που θα αποκαλύψουν πολλά από όσα συνέβησαν τα τελευταία έτη στη χώρα μας!

Εκ μέρους μου, έχοντας παρακολουθήσει και άλλες δίκες στις οποίες ΑΘΩΩΘΗΚΕ ο κ. ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, υπόσχομαι,  ότι θα ακολουθήσει εκτενής έρευνα και ρεπορτάζ για όσα ακούστηκαν στη δίκη αλλά και στο παρασκήνιο αυτής και τα στοιχεία θα δοθούν στις Εισαγγελικές Αρχές.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΩΝ «ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ»

Λινκ του άρθρου >> https://attikanea.blogspot.com/2018/11/blog-post_649.html


Αλλά δεν σταματάμε εδώ με αυτήν την κατάπτυση και ολοστημένη εις βάρος του κ Κώστα Αγγελάκη δίκη που επενόησε ο ίδιος Βαξεβάνης, διότι σύμφωνα με τις πηγές μας σχετικά με την ίδια δίκη, μάθαμε προς μεγάλη έκπληξή μας ότι στα πρακτικά της δίκης, συμπεριελήφθη μια αποκάλυψις δική μας που αφορά ένα ηχητικό ντοκουμέντο-φωτιά όπου ακούμε τον κ Κώστα Βαξεβάνη μαζί με την παρέα του, σε καφέ κάπου στην Αθήνα, να εκφράζουν το μεγάλο μίσος τους που τρέφουν εις το πρόσωπον του κ Κώστα ΑΓΓΕΛΑΚΗ κι ότι, εν ολίγοις, θα ήταν το ιδανικό τον Αγγελάκη να τον βγάλουν από τη μέση…ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!! Στο εν λόγω ηχητικό ακούγονται ΠΟΛΛΑ «ΩΡΑΙΑ» για τον κ Αγγελάκη, όπως…ψευδείς κατηγορίες εις βάρος του στα δικαστήρια για να πάει φυλακή, ΒΙΑΣΜΟΙ για τον ίδιον ΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΚΕΛΙ ΤΟΥ» στην φυλακλή καθώς και…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΆΚΟΥΣΟΝ…ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Κ ΑΓΓΕΛΑΚΗ….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ!!! Και ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ φίλες και φίλοι ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΗΦΘΗ στα πρακτικά της παρακάνω δίκης, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ….ΜΠΟΥΜ…!!! .. 💣💣

Γι’ αυτό γράψαμε εχθές τα εξής στο άρθρο μας με τίτλο «ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ “Mr. BUGS BUNNY” ΒΑΞΕΒΑΝΗ…!!!» (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ) για το ίδιο θέμα…

«ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΜΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΑΒΕ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ, ΠΑΡΟΤΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ ΟΨΙΝ…!!! Κλαίει τώρα ο «φίλος» μας Κώστας “Mr. Bugs Bunny” Βαξεβάνης, γιατί έχασε τη δίκη! «ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ;;;!!!», όπως λέει και εκείνο το ωραίο λαικό τραγουδάκι;;;»

Διαβάστε επίσης για όλες τις λεπτομέριες πατώντας το ακόλουθο τίτλο: Αποκαλύπτουμε το παρακράτος του Μαξίμου! Στο φως η «συμμορία» του “Mr. Bugs Bunny” Κ. Βαξεβάνη…!

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛ’ΑΥΤΑ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΑΦΙΟΖΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ…!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ….!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ZsRIqbt_5gQ