Home Greek News “Νεκρός” ο 27χρονος ομογενής Τηλέμαχος Ορφανός, θύμα του “μακελειού” στην Καλιφόρνια που ήταν κι αυτό…ΦΑΡΣΑ!

“Νεκρός” ο 27χρονος ομογενής Τηλέμαχος Ορφανός, θύμα του “μακελειού” στην Καλιφόρνια που ήταν κι αυτό…ΦΑΡΣΑ!

by _
0 comment 133 views

“Νεκρός” ο 27χρονος ομογενής Τηλέμαχος Ορφανός, θύμα του “μακελειού” στην Καλιφόρνια που ήταν κι αυτό…ΦΑΡΣΑ!

Η αστυνομία φτάνει στην σκηνή μέσα σε ΤΡΙΑ (3) λεπτά ενώ μέσα στα αρχικά πλάνα των εκεί ΜΜΕ…ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ και τούτο…ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ….!!!

Σχολιάζουν τα «Ελληνικά Νέα Τώρα»

Προτού να διαβάσετε το ακόλουθο άρθρο από το σάιτ GreekReporter.gr, επιτρέψτε μας να σας επιστήσουμε την προσοχή σε όλα όσα γίνονται…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ σχεικά με όλους αυτούς τους ΔΗΘΕΝ «πυροβολισμούς»…

Το δικό μας σάιτ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) ειδικεύεται στην δημόσια έκθεση όλων αυτών των ΔΗΘΕΝ «πυροβολισμών» ή / και «τρομοκρατικών επιθέσεων» που «λαμβάνουν χώρα» σε διάφορα σημεία των ΗΠΑ και ολόκληρου του κόσμου από -ας πούμε- τον ψεύτικο “πυροβολισμό Σάντι Χούκ” (“Sandy Hook” στα Αγγλικά και ο όρος αναζήτησης στο διαδίκτυο είναι “Sandy Hook Elementary School shooting”) σε δημοτικό σχολείο στην πόλη Newtown της Κονέκτικατ μέχρι τον πιο πρόσφατο στο μπάρ Borderline Bar & Grill στην πόλη Thousand Oaks της Νότιας Καλιφόρνιας. Όταν κανείς αρχίζει να εξετάζει —με σοβαρότητα και…ΝΗΦΑΛΙΑ, μακρυά από τους…ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ που δημιουργούν οι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ της κυβέρνησης και του τύπου για την ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ της κοινής γνώμης σχετικά με αυτά τα «χτυπήματα», κ.τλ., ΧΩΡΙΣ να παρέχουν πραγματικά στοιχεία για το τι ισχυρίζνται να είναι »αληθές» σε σχέση με όλ᾽αυτά– όλους αυτούς τους «πυροβολισμούς», θα αρχίσει οπωσδήποτε να αντιλαμβάνεται πως…ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ με την «επίσημη» –κατά την κυβέρνηση και τύπο- εκδοχή των πραγμάτων. Διότι κάθε φορά που είτε ο τύπος είτε η κυβέρνηση είτε οποιαδήποτε άλλη κρατική υπηρεσία, οποιασδήποτε χώρας, αναφορικά με τους εν λόγω «πυροβολισκούς», αρχίσει και λέει ότι ένας πυροβολισμός έγινε στο τάδε μέρος της τάδε πόλεως, αρχίζει αμμέσως να υφίσταται αλλαγές η εκδοχή των πραγμάτων τους. Αρχίζει επίσης να συγκρούεται με τους προαναφερόμενους λοιπούς δημόσιους φορείς. Δηλαδή, ο τύπος λέει ένα πράγματα και η κυβέρνηση σχεδόν κάτι εντελώς διαφορετικό, κ.ο.κ.

Και δεν μιλάμε μερικές μικρές και «ασήμαντες» λεπτομέριες που «συνήθως» γίνονται κατά τη διάρκεια μιας τυπικής αρχικής έρευνας όπου εξακολουθεί λίγο «χάος» από την αρχή για προφανείς λόγους λόγω του τεταμένου κλίματος μιας και μόλις «σκοτώθηκε κόσμος», κτλ. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΙΛΩ για αυτό. Μιλώ για λάθη και ανακρίβειες και ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ και ΕΞΟΦΘΑΛΜΕΣ μεταξύ όλων των κρατικών υπηρεσιών και του τύπου αλλά ΚΑΙ…ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ….των αυτόπτων μαρτύρων, όπως στην περίπτωση του εν λόγω «πυροβολισμού» σε ένα μπάρ στην Καλιφόρνια. Ήτοι, ο τύπος από την αρχή της όλης ΑΠΑΤΗΣ αυτής λέει ότι ο «δράστης» ένας ένας ΛΕΥΚΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΓΕΝΕΙΑΔΑ!!! Και μέχρι τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ούτε από τον τύπο ούτε από την κυβέρνηση αναφέρονται στις δηλώσεις αυτών των μαρτύρων!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ.

Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο για του λόγου το αλήθες. Σε αυτό επισημαίνεται το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι όταν έφθασαν οι αστυνομοι στο σημείο το «εκλήματος», ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. Δείτε τα πρωρα πλάνα από το έδαφος. Μόλις είχε «συμβεί» ο «πυροβολισμός», φτάνουν τα ΜΜΕ στο ίδιο σημεία μαζι με την αστυνομία, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ «ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ» ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΤΛ. ΧΜΜΜΜΜ….ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???!!! ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑΝ «ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ» Ή / ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΟΥΤΕ ΦΟΡΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???!!!

https://www.youtube.com/watch?v=eKzeSHa8_SU

Για να μη μιλάμε για τα κορίτσια-αυτόπτες μάρτυρες-επιζώντα που είδαμε όλοι τυλιγμένα σε κουβέρτα περιγράφοντας τι «συνέβη» στο μπάρ ενώ, στην πραγματικότητα, δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν από το….ΓΕΛΙΟ τους γιατί ήξεραν πάρα πολύ καλά ότι αυτό εμπρόκειτο για…ΦΑΡΣΑ και ότι ήταν ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ να παριστάνουν τις «επιζώσες» από το «μακελειό», κτλ!!

Πατήστε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε…. 

Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι αυτό που «έγινε» εχθές στην Καλιφόρνια ήταν ΦΑΡΣΑ 100 τοις 1οο, είναι το γεγονός πως μερικούς από τους «επιζώντες» είπαν στον τυπο ήταν ήταν επιζώντες και του «πυροβολισμού» στο….ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ που «έλαβε χώρα» τον Οκτ. πέρσι!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΤΙ…«ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ»!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΝΤΟΝ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ??? Κι εγώ έχω ένα ωραίο ακίνητο-φιλέτο να σας πουλήσω στον….«ΑΡΗ».  Όμως εν προκειμένω, αυτοί δεν πρόκειται για απλούς αυτόπτες μάρτυρες αλλά για…ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ που προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση για τον παίξουν τον ρόλο των «επιζώντων-αυτόπτων μαρτύρων», «θυμάτων» ή / και «νεκρών»

Πατήστε ΕΔΩ για αποδείξεις και δείτε και την εμφάνισή μου στον «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» όπου αποδόμησα ΠΛΗΡΩΣ αυτό το ΧΟΑΞ….

https://www.youtube.com/watch?v=mpmLXO66V9M

Στο παρακάτω βίντεο αποδημώ τον «πυροβολισμό» στην Φλόριδα νωρίτερα του έτους αποδειχνύοντάς τον για αυτό που ήταν…ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ όπως αυτή σε μπαρ της Καλοφόρνιας!

https://vimeo.com/256325722

Πατήστε ΕΔΩ όπου θα μπορέσετε να δείτε το πρώτο άρθρο που έγραψα στα Αγγλικά για αυτό το θέμα με πολλές αποδείξεις για το γεγονός πως αυτό που «έγινε» εχθές στην Καλιφόρνια ήταν κι ΑΥΤΟ…ΦΑΡΣΑ.

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά,…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!…έχουμε κι ένα θύμα….ΕΛΛΗΝΑ που «σκοτώθηκε» στο ΙΔΙΟ ΜΠΑΡ!!! ΧΑΧΑΧΧΑ!!! ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΡΣΕΣ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ» ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ «ΔΡΑΣΤΗ» ΕΝΑ….ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!… 


“Νεκρός” ο 27χρονος ομογενής Τηλέμαχος Ορφανός-Θύμα του μακελειού στην Καλιφόρνια

Ο 27χρονος ομογενής Τηλέμαχος Ορφανός είναι ένα από τα 12 θύματα που έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά του πρώην πεζοναύτη με ψυχολογικά προβλήματα, στο μπαρ Bar & Grill, στην Καλιφόρνια, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Ο Μάρκος Ορφανός, πατέρας του άτυχου 27χρονου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Θανάση Τσίτσα επιβεβαίωσε την τραγική είδηση.

“Δεν θέλουμε ούτε προσευχές, ούτε τίποτα άλλο. Θέλουμε επιτέλους να μπουν περιορισμοί στην οπλοκατοχή” δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας του Τηλέμαχου Ορφανού.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος 27χρονος είχε επιβιώσει από την επίθεση στο Λας Βέγκας τον Νοέμβριο του 2017. Μετά το μακελειό χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη και έκανε προσπάθειες να συνέλθει από το σοκ της ένοπλης επίθεσης.

Πηγή του άρθρου >>http://usa.greekreporter.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr