Home Greek News Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1919!!!

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1919!!!

by _
0 comment 238 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»!!!

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1919!!!

ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΝΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΝ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΡΩΟΣ ΗΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΠΟΥ ΕΧΥΣΕΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΠΑΤΡΙΔΟΣ…ΑΘΑΝΑΤΟΣ…!!!…

-του Ιωάννη Κουντούρη | 07 Νοεμ. 2018 | 5.21 μμ (ώρα Λος Άντζελες)

Διακαής ήταν ανέκαθεν ο πόθος των συμπατριωτών μας Βορειοηπειρωτών να ενωθούν με την Ελλάδα!!!

Δύο φορές κατά τη διάρκεια του 20ου Αιώνα η Β. Ήπειρος ελευθερώθηκε από τα Ελληνικά στρατεύματα και τις δύο όμως φορές οι «σύμμαχες» Μεγάλες Δυνάμεις την παραχώρησαν στους Αλβανούς κατσαπλιάδες…!!!

Ας ευχηθούμε η τρίτη φορά να είναι και η τυχερή για τα αδέλφια μας εκεί που υπομένουν τον αβάσταχτο ζυγό ενός άθλιου καθεστώτος ενός αιμοβόρου λαού. Το αίμα του αδικοχαμένου ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα ας είναι το τελευταίο αίμα Έλληνα πατριώτη στα άγια και αιματοβαμμένα χώματα της Β. Ηπείρου!!!

Πατήστε τα παρακάτω λινκ ή / και εικόνες για τα δημοσιεύματα….


Declaration of the northern Epirotes from the districts of Korytsa and Kolonia demanding union of their native provinces with Greece

(Δήλωση των βορείων Ηπειρωτών από τις επαρχίες Κορυτσά και Κολωνία που απαιτούν ένωση των εγχώριων επαρχιών τους με την Ελλάδα)

Εδώ οι Βορειοηπειρώτες ξεκινάνε εκφράζοντας την ανησυχία τους, με αφορμή την δήθεν ανεξιθρησκεία, στις επίμαχες περιοχές της Βορείρου Ηπείρου, ότι θα δοθούν θρησκευτικές ελευριές στους Μουσουλμάνους στην Κορυτσά και την Κολωνία που κρύβουν τις αληθινές τους προθέσεις για τους Έλληνες εκεί για την υποδούλωση των ελληνικών πληθυσμών κάτω από μια Αλβανο-μουσουλμανική ηγεμονία, όπως έκαναν οι Μουσουλμάνοι Αλβανοί στους Έλληνες κατά την Τουρκοκρατίαν συναινέσει των Τούρκων! Τα θρησκευτιά τους δικαιώματα δεν μπορούν να τα στερηθούν οι Μουσουλμάνοι στις επαρχίες Κορυτσά και Κολωνία. Γι ‘αυτό άλλωστε ήταν η κυβέρνηση του Ελευθέριου Βενιζέλου που έχει δώσει τέτοια δικαιώματα σε τέτιους…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ…στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!

Μην ξεχνάμε ότι ήταν ο ίδιος ο …ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (που σύμφωνα με τον μεγάλο Ρώσο Κόμητα και Υποστράτηγο Τσερέπ Σπιριντόνιτς ήταν πράκτορας των Ρότσιλντ) που συμφώνησε με τις Μεγάλες Δυνάμεις να αποσυρθούν τα ελληνικά στατεύμαρα από την ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ το 1914! Διαβάστε επίσης «Ντοκουμέντο της CIA: Η Ελλάδα θα μπορούσε να ενωθεί με την Βόρειο Ήπειρο το 1994 αν οι Βορειοηπειρώτες ξεκινούσαν αντάρτικο!» για περισσότερα.

https://archive.org/details/declarationofnor00pane

Statement of the natives of Korytsa and Kolonia, members of the Pan-Epirotic union in America, in reply to the declaration of the Pan-Albanian federation in America, December 1919

(Δήλωση των ντόπιων της Κορυτσάς και της Κολωνίας, μελών της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής, σε απάντηση στη δήλωση της Παν-Αλβανικής Ομοσπονδίας Αμερικής, Δεκέμβριος 1919)

Στο δε δεύερο δημοσίευμα, διαβάζουμε από τους ντόπιους της Κορυτσάς και της Κολωνίας, μελών της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής, ότι η Παν-Αλβανική Ομοσπονδία της Αμερικής απήντησε στο παραπάνω δημοσίευμα κατηγορώντας τους Έλληνες ότι έχουν σκόπιμα παραποιήσει την υπόθεση των περιφερειών Κορυτσάς και Κολωνίας. Παρέθεσαν όμως οι Βορειοηπειρώτες αυτοί αδιάσειστα στοιχεία, για του λόγου του αληθές, που δεν μπορούσε να αμφησβητήσει ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟ-ΑΛΒΑΝΟΣ!

https://archive.org/details/statementofnativ00pane/page/n1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr