Ο.Υ.Α. Πολιτική παράνοια η Συνταγματική αναθεώρηση «υπό κατοχή». Αποκόπτεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο η Εκκλησία μας, καταργείται η αυτοτέλεια του Αγίου Όρους.

Ο.Υ.Α. Πολιτική παράνοια η Συνταγματική αναθεώρηση «υπό κατοχή». Αποκόπτεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο η Εκκλησία μας, καταργείται η αυτοτέλεια του Αγίου Όρους…

Σε ένα κράτος «υπό κατοχή» που προχωράει σε αλλαγή του Συντάγματός του , τι λέτε να συμβεί ;

Η απάντηση απλή.

Οι ηγεμονικές δυνάμεις που το ελέγχουν , οι δυνάμεις που έχουν παρεισφρήσει , τα αλλοδαπά συμφέροντα που δρουν και αναπτύσσονται εντός της Ελληνικής επικράτειας , όχι μόνο θα περάσουν στο Σύνταγμα της Ελλάδας άρθρα και διατάξεις που θα εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα αλλά , θα αλλοιώσουν το ίδιο το Σύνταγμα για να εξαφανίσουν το ελληνικό στοιχείο που έχει συνδεθεί με την δημοκρατία , με αξίες και ιδανικά , ήθη και έθιμα , προσδιοριστικά της ταυτότητας των ελλήνων.

Αυτό εξυπηρετεί για παράδειγμα , ο χωρίς λόγο και αιτία , αιφνίδιος διαχωρισμός Εκκλησίας και κράτους που οδηγεί την Εκκλησία της Ελλάδος σε διοικητικό σχίσμα με το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Σκεφτείτε τη σημαίνει ότι η Εκκλησία από νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου πηγαίνει σε νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου … κάτι σαν ανώνυμη εταιρεία δηλαδή.

Σκεφτείτε τη δυναμική που θα αναπτύξουν οι Μουφτήδες στη Θράκη για παράδειγμα .

Το δόλωμα πάντως είναι ότι , η Εκκλησιαστική περιουσία είναι δεσμευμένη και τώρα φαίνεται να καθίσταται αξιοποιήσιμη …. για τριάντα αργύρια δηλαδή.

Οι μητροπόλεις στην Ελλάδα, του κλίματος του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι οι εξής:

1) Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης (με έδρα την Κοζάνη), 2) Μητρόπολη Κασσανδρείας (με έδρα τον Πολύγυρο της Χαλκιδικής), 3) Θεσσαλονίκης, 4) Δράμας, 5) Σιδηροκάστρου (με έδρα τον ομώνυμο δήμο του Νομού Σερρών), 6) Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας (με έδρα τη Φλώρινα), 7) Λαγκαδά (με έδρα τον ομώνυμο δήμο του Νομού Θεσσαλονίκης), 8) Πολυανής και Κιλκισίου (με έδρα το Κιλκίς), 9) Σισανίου και Σιατίστης (με έδρα τη Σιάτιστα του Νομού Κοζάνης), 10) Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου (με έδρα την Καβάλα), 11) Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς (με έδρα την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης), 12) Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως (με έδρα τον Δήμο Νεαπόλεως της Θεσσαλονίκης), 13) Ζιχνών και Νευροκοπίου (με έδρα τη Νέα Ζίχνη των Σερρών), 14) Μαρωνείας και Κομοτηνής (με έδρα την Κομοτηνή), 15) Αλεξανδρουπόλεως, 16) Παραμυθίας, Φιλιατών και Γηρομερίου (με έδρα την Παραμυθιά), 17) Ιωαννίνων, 18) Γρεβενών, 19) Χίου, Ψαρών και Οινουσών, 20) Νικοπόλεως και Πρεβέζης, 21) Ιερισσού, Αγίου Ορους και Αρδαμερίου (με έδρα την Αρναία Χαλκιδικής), 22) Σερρών και Νιγρίτης, 23) Μηθύμνης (με έδρα την Καλλονή Λέσβου), 24) Ελευθερουπόλεως (με έδρα τον ομώνυμο δήμο του Νομού Καβάλας), 25) Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας (με έδρα την Εδεσσα), 26) Κίτρους και Κατερίνης, 27) Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος, 28) Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου, 29) Λήμνου (με έδρα τη Μύρινα της Λήμνου), 30) Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου (με έδρα τη Γουμένισσα του Νομού Κιλκίς), 31) Βεροίας και Ναούσης, 32) Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης (με έδρα το Λελβινάκι των Ιωαννίνων), 33) Ξάνθης και Περιθεωρίου, 34) Ελασσόνος, 35) Σάμου και Ικαρίας και 36) Καστορίας. Η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι περισσότερες ( εάν όχι όλες ) οι ανωτέρω Μητροπόλεις αποστέλλουν τα Εκκλησιαστικά τους έσοδα , κατευθείαν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Τούτο, το εκμεταλλεύεται η κυβέρνηση.

Με το διαχωρισμό κράτους – Εκκλησίας η επίδραση του οικουμενικού πατριαρχείου – που θα υπερισχύει διοικητικά πλέον αφού , η Εκκλησία της Ελλάδος θα είναι πλέον Νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου – θα κυριαρχήσει στις προαναφερόμενες Μητροπόλεις ή «νέες χώρες » . Αυτό θα οδηγήσει σε οικονομική ΑΠΟΚΟΠΗ των Μητροπόλεων αυτών από την Εκκλησία της Ελλάδος και εν τέλει σε διοικητικό σχίσμα την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία

Οι μητροπόλεις που ανήκουν στο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ θα αποκοπούν από αυτές που , θα καθοδηγούνται αργά ή γρήγορα πνευματικά από το Άγιο Όρος . Την καθοδήγηση αυτή θα διανθίζει με παρεμβάσεις του κάθε τόσο ,το Πατριαρχείο Μόσχας .

Τούτο θα οδηγήσει σε άρση της διοικητικής αυτοτέλειας του Αγίου όρους μετά από εκατοντάδες χρόνια , για να μην «πέσει στα χέρια των Ρώσων »

Τη συνέχεια τη φαντάζεστε , τους εχθρούς της εκκλησίας που εργάζονται για τον διχασμό της, τους ξέρετε πλέον.

Συνταχθείτε με τους κληρικούς μας , είναι κομμάτι της συνείδησής μας ,φωτεινοί φάροι σε μια χώρα που το πνευματικό σκότος δεν λέει να φύγει

Υγ . Το παρόν άρθρο είναι αφιερωμένο στους κοντόφθαλμους αναλυτές , δημοσιογράφους , πολιτικούς και πολιτικάντηδες

Κοιν : Εκκλησία της Ελλάδος , Γραφεία Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

(Τομέας πολιτικής επιθεώρησης ) 


triklopodia

Το διαβάσαμε από το: Ο.Υ.Α. Πολιτική παράνοια η Συνταγματική αναθεώρηση «υπό κατοχή». Αποκόπτεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο η Εκκλησία μας ,καταργείται η αυτοτέλεια του Αγίου Όρους. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_633.html#ixzz5WBGxj72w