Home Greek News Στήνουν Προβοκάτσια Οι Τούρκοι: Εμπλέκουν Ελλάδα, Ισραήλ Και Αίγυπτο Στην Δολοφονία Κασόγκι – Νέες Απειλές: «Μην Τα Βάλετε Με Το Τουρκικό ΠΝ»

Στήνουν Προβοκάτσια Οι Τούρκοι: Εμπλέκουν Ελλάδα, Ισραήλ Και Αίγυπτο Στην Δολοφονία Κασόγκι – Νέες Απειλές: «Μην Τα Βάλετε Με Το Τουρκικό ΠΝ»

by _
0 comment 130 views

Στήνουν Προβοκάτσια Οι Τούρκοι: Εμπλέκουν Ελλάδα, Ισραήλ Και Αίγυπτο Στην Δολοφονία Κασόγκι – Νέες Απειλές: «Μην Τα Βάλετε Με Το Τουρκικό ΠΝ»

Μία ύποπτη συνέντευξη έδωσε σήμερα το δεξί χέρι του Ρ. Τ. Ερντογάν. Για πολλούς ίσως είναι ένα γραφικό πρόσωπο, όμως μην ξεχνάμε το εξής, τίποτα δεν λέει τυχαία, εάν δεν πάρει το πράσινο φως από τον Σουλτάνο.

Η Άγκυρα πάει να στήσει προβοκάτσια; Θέλει να βγάλει από τους ώμους της το βάρος της δολοφονίας Κασόγκι;

Σε δηλώσεις του σε φιλικό ΜΜΕ προς τον Ερντογάν, είπε πως το Ελληνικό ΠΝ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το τουρκικό και ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει τις έρευνες στην Α. Μεσόγειο.

Μάλλον ο κ. Μπουλούτ δεν έχει ιδέα τι εστί Ελληνικό ΠΝ, ή ξέρει και δεν επιθυμεί να αναγνωρίσει την ανωτερότητητά μας.

Το επίκινδυνο σημείο όμως της συνέντευξης κρύβεται αλλού. Ο Μπολούτ εμπλέκει Ελλάδα, Αίγυπτο και Ισραήλ, στην δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Κασόγκι.

Δημιουργεί κλίμα η Άγκυρα και ανεβάζει περισσότερο στα ύψη την κρίση μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας.

Δείτε βίντεο:

Abdullah Bozkurt@abdbozkurt

  and  are part of murder plot involving slain Saudi Arabia journalists  in Istanbul, , claims Turkish president chief aide Yigit Bulut in a government TV network.

Abdullah Bozkurt@abdbozkurt

A belt extending from Europe to  has always harboured hostility towards , they never wanted Turks in this region. Europe even made Turks to fight unnecessary wars against , claims ‘s chief advisor Yigit Bulut.

Abdullah Bozkurt@abdbozkurt

‘s chief aide Bulut tells  to not depend on the United Kingdom, says Greeks cannot confront ‘s navy and vows to continue oil/gas exploration in Meditarranean off-shore 

Ταυτόχρονα, την ώρα που το γεωτρύπανο «Φατίχ» κάνει βόλτες στην Μεσόγειο, η τουρκική ηγεσία εντείνει τις δηλώσεις – προειδοποιήσεις για τα δικαιώματα της Άγκυρας στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, συνεχίζει το μπαράζ δηλώσεων για την Κύπρο και το Αιγαίο. «Όλοι πρέπει να ξέρουν πως στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο δεν μπορεί να πετύχει κανένα σχέδιο που δεν θα υπάρχει η Τουρκία και η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου», είπε ο Χουλουσί Ακάρ.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας τόνισε ότι «πρέπει να αποφευχθούν οι προβοκάτσιες στην Κύπρο και στο Αιγαίο. Ως αποτέλεσμα στην Κύπρο, στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κανένα τετελεσμένο χωρίς την Τουρκία».

Την ίδια στιγμή, το γεωτρύπανο «Φατίχ» έχει φτάσει στο σημείο που θα πραγματοποιήσει γεώτρηση. Βρίσκεται 60 μίλια νότια της Αττάλειας όπου εκεί θα παραμείνει για περίπου 5 μήνες μαζί με ένα βοηθητικό σκάφος. Θα κάνει γεώτρηση σε 5.500 μέτρα και εν συνεχεία ενδέχεται να πάει και πιο κοντά στην Κύπρο.

Πηγή >> https://newsthessaloniki.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr