Home Greek News ΚΩΣΤΑ BUGS BUNNY ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ…!!!  ΤΟ ΕΣΡ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ…!!!

ΚΩΣΤΑ BUGS BUNNY ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ…!!!  ΤΟ ΕΣΡ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ…!!!

by _
0 comment 208 views
BUGS BUNNY
ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ…!!!
ΤΟ ΕΣΡ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ…!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!
 
Τα “Ellinika Hoaxes” «στέλνουν» στο ΕΣΡ εταιρία δημοσκοπήσεων, που αρνήθηκε έλεγχο…!!!
Έχει μήπως κάποια σχέση ο γνωστός μας Κωστάκης “Mr Bugs Bunny” Βαξεβάνης…;;;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…!!!
ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΜΩΣ γιατί το συγκεκριμένο σάιτ “Ellinika Hoaxes” έχει πέσει έρμαιο του γνωστού εβραϊκων συμφερόντων αμερικανικού σάιτ Snopes.com που κάνει πως «ελέγχει» τα «fake news» (ψευδείς ειδήσεις) στο διαδίκτυο, ιδιαίτερα τις «θεωρίες συνωμοσίας», κτλ., ενώ στην πραγματικότητα, δουλεύουν για την ιδιά την…CIA!!! Κι αυτοί οι καραγκιόζηδες των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΑΞ», που παρακολουθούν στενά το δικό μας ιστολόγιο εδώ γιατί ΞΕΡΟΥΝ ότι λέμε ΜΟΝΟ την ΑΛΗΘΕΙΑ εδώ και γι’αυτό μας ΖΗΛΕΥΟΥΝ, συνεχίζουν να το παίζουν η «ελληνική έκδοση» του Snopes.com σαν τα κοροϊδια-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ που είναι!!! Διαβάστε επίσης το αποκλειτκό μας άρθρο με τίτλο «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA το ζεύγος που έχει το σάιτ Snopes.com που “ξεσκεπάζει” δήθεν τα “fake news” και βάζει στόχο την…ΕΛΛΑΔΑ!» και θα καταλάβετε.
Ο μόνος λόγος για τον οποίον αναφερόμαστε στο παρακάτω άρθρο αυτού το σάιτ είναι επειδή αναφέρονται αυτοί στον δημοσιογράφο-απατεώνα Κώστα Βαξεβάνη. Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερα…
http://ellinikahoaxes.gr/2018/11/01/voxpop-analys%ce%b9s-esr/
εικόνα.png

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr