Home Greek News Γιώργος Τράγκας: Ο Τζορτζ Σόρος είναι το πραγματικό αφεντικό πίσω από τον Τσίπρα και την μνημονιακή κυβέρνηση

Γιώργος Τράγκας: Ο Τζορτζ Σόρος είναι το πραγματικό αφεντικό πίσω από τον Τσίπρα και την μνημονιακή κυβέρνηση

by _
0 comment 188 views

Γιώργος Τράγκας: Ο Τζορτζ Σόρος είναι το πραγματικό αφεντικό πίσω από τον Τσίπρα και την μνημονιακή κυβέρνηση

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την δράση του Τζορτζ Σόρος στην Ελλάδα και τις σχέσεις του με την κυβέρνηση έκανε στην εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά fm ο Γιώργος Τράγκας.

Συγκεκριμένα είπε:

«Σιγά – σιγά ανακαλύπτουμε πώς ο κροίσος Τζωρτζ Σόρος, το αφεντικό της FYROM ήταν από την αρχή πίσω από τον κ Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και πώς έσπρωξε αυτή τη κυβέρνηση την απαράδεχτη προδοτική συμφωνία της Λίμνης που αναγνωρίζει μακεδονικό έθνος και μακεδονική γλώσσα.

Όλη η πολιτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πολιτική του ιδρύματος «Ανοιχτή Κοινωνία» και των εκατοντάδων ΜΚΟ και εταιρειών της οικογένειας Σόρος. Του Γιώργου και του Αλέξανδρου.

Αντιλαμβάνεστε φυσικά γιατί ο Σόρος βάφτισε έτσι το παιδί του και ταυτόχρονα πίεσε τον κ. Τσίπρα με κάθε τρόπο που προφανώς θα αποκαλυφθεί λίγο αργότερα, να ξυπνήσει μια ημέρα και να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία. Ταπεινώνοντας όλους τους κατοίκους της Μακεδονίας.

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε δέκτες ολοένα και περισσότερων πληροφοριών για τις σχέσεις του κ. Σόρος με τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποχρώσες ενδείξεις και αποδείξεις δείχνουν ότι ο κ. Σόρος δεν είναι απλά χορηγός του ΣΥΡΙΖΑ ή του κ. Τσίπρα και του στενού περιβάλλοντός του. Είναι ο αρχιτέκτων του ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνάει σήμερα. Είναι το πραγματικό αφεντικό πίσω από τον κ. Τσίπρα και τη σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση.

Μετά τα όσα είπε ο κ. Καμμένος μέσα στο υπουργικό συμβούλιο και τα επιβεβαίωσε ο κ. Κοτζιάς, ξεκίνησε ο πρώην συνεργάτης των προγραμμάτων Σόρος, Γιάννης Βαρουφάκης, να αποκαλύπτει τις στενότατες σχέσεις, προφανώς οικονομικές και πολιτικές, του κροίσου, του γύπα των αγορών με τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βαρουφάκης αποδέχτηκε πρώτα ότι συνεργάστηκε επί μήνες σε πρόγραμμα που χρηματοδοτούσε ο κ. Σόρος και εξομολογήθηκε στην εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ στο ΣΚΑΙ ότι με ένα τηλεφώνημα, τον Ιούλιο του 2015, ο κ. Σόρος τον απέπεμψε από την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι κ. Καμμένος έχει μιλήσει αλλεπάλληλες φορές τόσο για τα χρήματα που παίρνουν έντυπα και ΜΜΕ προκειμένου να στηρίζουν τον Τσίπρα και την συμφωνία της Λίμνης, όσο και η ίδια η κυβέρνηση που έχει εξαγοραστεί από τον κ. Σόρος.

Ο κ. Καμμένος διέψευσε λίγο αργότερα αλλά επιβεβαίωσε ο κ. Κοτζιάς, ο οποίος ζήτησε να μην διαγραφούν και πλαστογραφηθούν τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Σόρος είναι σε όλους τους τομείς του ελληνικού κράτους, με πρώτο το πρωθυπουργικό γραφείο.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης αποκάλυψε χθες σε συνέντευξή του ότι ο πρωθυπουργός το 2015 που η χώρα έχασε από 80 έως 100 δις ευρώ, μιλούσε με τον γύπα κερδοσκόπο, που μισεί τον Ντόναλντ Τραμπ, που αντιπαθεί ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου και πολλοί ηγέτες της Δύσης, με το κινητό του Γιάννη Βαρουφάκη, όταν ήταν υπουργός των Οικονομικών.

Προφανώς μια άρση των απορρήτων των επικοινωνιών θα ήταν ότι πρέπει. Άλλωστε δεν ξέρουμε εάν ο Γιάννης Βαρουφάκη, που μαγνητοφωνούσε όλες τις συσκέψεις του eurogroup, έχει υποκλέψει και τις συνομιλίες του πρωθυπουργού με τον Σόρος!!!

Καταφθάνουν με χειμαρρώδη τρόπο φωτογραφίες και έγγραφα ντοκουμέντα των σχέσεων Τσίπρα – Σόρος, που σιγά – σιγά συναρμολογούν μια ανάρμοστη πολιτική σχέση. Δηλαδή έναν πρωθυπουργό  οποίος καθοδηγείται, ενισχύεται οικονομικά για λογαριασμό του δισεκατομμυριούχου κ. Σόρος.

Το απόγευμα στην εκπομπή μου θα σας παρουσιάσουμε τις πρώτες φωτογραφίες που συγκεντρώνονται μέσα από το Ίδρυμα Σόρος και σκιαγραφούν ανάρμοστες πολιτικές σχέσεις, που κατέληξαν δυστυχώς στην συμφωνία της Λίμνης.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο κ. Καμμένος γνωρίζει πολλά, όπως και ο Γιάννης Βαρουφάκης, όπως και ο τότε νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Σπύρος Σαγιάς και πολλοί άλλοι.

Όταν η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου κανόνισε να πάει ο κ. Τσίπρας στο Ίδρυμα Κλίντον για να μιλήσει, στο 10 Συνέδριο του Ιδρύματος, δίπλα στον Μπιλ Κλίντον καθόταν ο Τζωρτζ Σόρος, γνωστός στον Αλέξη από την εποχή που βρισκόταν στην αντιπολίτευση. Τότε που ο Βαρουφάκης δούλευε για λογαριασμό του Σόρος, όπως και στενά στελέχη του Τσίπρα, όπως ο κ. Τσιμιτάκης.

Εκεί στον Σέρανο της Ν. Υόρκης η κα Γιάννα Αγγελοπούλου μαζί με τον γιο της Παναγιώτη που έγραφε θερμά λόγια για τον ΣΥΡΙΖΑ, προλόγισε τον Αλέξη Τσίπρα. Η ατμόσφαιρα ήταν κυρίως αντιγερμανική.

Παρόντες ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Παπανδρέου, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Γιώργος Σταθάκης, ο Νίκος Παππάς. Δίπλα στον Κλίντον ο Σόρος που είδε το παλικάρι του να τα χάνει, μιλώντας ακαταλαβίστικα αγγλικά και αδυνατώντας να απαντήσει επί της ουσίας στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο.

Φυσικά ο Σόρος ήταν εκεί γιατί χρηματοδοτεί εδώ και πολλά χρόνια το Ίδρυμα Κλίντον. Ο Τζωρτζ ήταν εκεί γιατί χρηματοδοτούσε και στοιχημάτιζε στην Χίλαρι δις δολάρια.

Εκεί ήταν και ο Ματέο Ρέντσι που ανακρίθηκε από το δίδυμο Κλίντον – Σόρος!!!

Ήδη έχουν έρθει στα χέρια μας εκατοντάδες φωτογραφίες και ήχοι.

Ο κ. Βαρουφάκης είτε από εκδίκηση είτε επειδή θέλει να καθαρίσει την θέση του και τις ευθύνες του για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης της χώρας από καθοδηγούμενο από το Ίδρυμα Σόρος πρωθυπουργό, άρχισε να δίνει στοιχεία στην δημοσιότητα που οδηγούν το συμπέρασμα ότι όσα έκανε ήταν κατόπιν οδηγιών του κ. Τσίπρα.

Ο κ. Βαρουφάκης αποκαλύπτει σιγά – σιγά μία πολιτικά ανάρμοστη και αντι-εθνική καθοδήγηση από τον κ. Σόρος. Δηλαδή ο Βαρουφάκης λέει ότι όσα συνέβησαν το πρώτο εξάμηνο ήταν δουλειά του Αλέξη, που μιλούσε απευθείας με τον Σόρος και «με έδιωξε όταν του το ζήτησε ο Σόρος».

Στο πρώτο εξάμηνο χάθηκαν πολλά λεφτά και έγιναν επικερδείς τοποθετήσεις στην διεθνή αγορά με στοιχήματα κατά της Ελλάδος και της ελληνικής οικονομίας που έδειχνε να πηγαίνει καλά στα τελευταία μέτρα του Σαμαρά, πριν ανατραπεί από την γερμανική κυβέρνηση. Πριν δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα ανατροπής του από τον επερχόμενο Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ναρκοθέτησε όλο το περιβάλλον με απόπειρες δωροδοκίας βουλευτών.

Σύμφωνα πλέον με τα στοιχεία που συγκεντρώνονται, βασική επιδίωξη και έργο του Αλέξη Τσίπρα ήταν η αναγνώρισης της μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας και όχι μόνο η παράδοση μιας σύνθετης ονομασίας.

Αυτό ήταν το όνειρο των Σκοπιανών, το οποίο έγινε πραγματικότητα και κυρίως ήταν το όνειρο της οικογένειας Σόρος που ελέγχει απόλυτα τόσο τα Σκόπια όσο και ένα μεγάλο τμήμα της Βαλκανικής.

Η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ήταν πρωτεύων θέμα για την αμερικανική διοίκηση αλλά κυρίως για την οικογένεια Σόρος και τα σχέδιά τους για μια Βαλκανική με ανοιχτά σύνορα και εκατομμύρια μετανάστες και για μια Ελλάδα απολύτως συρρικνωμένη.

Το πρώτο πράγμα ήταν η αναγνώριση της εθνότητας, πράγμα το οποίο έγινε επί των ημερών του κ. Τσίπρα με την στήριξη του κ. Καμμένου, ο οποίος εμφανίζεται ως αρνητής της συμφωνίας και καταγγέλλων την ανάμιξη του κ. Σόρος στα πολιτικά πράγματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Ίδρυμα Σόρος διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου, η οποία Γιώργος και Νίκος εισέρχονται στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής.

Την ίδια ώρα η αμερικανική διοίκηση υπό τον Ντόναλντ Τραμπ που στέλνει κάθε τρεις και λίγο τον Σόρος στο διάολο ή τον καταγγέλλει ότι υποκινεί διαδηλωτές κατά του Λευκού Οίκου, αποδοκιμάζει την ελληνική κυβέρνηση τις άδειες που δίνει στον κ. Κουφοντίνα».

https://www.crashonline.gr/synenteukseis-gnwmes/1267484/giorgos-tragkas-o-tzortz-soros-einai-to-pragmatiko-afentiko-piso-apo-ton-tsipra-kai-tin-mnimoniaki-kyvernisi/

 


 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr