Home Greek News Τα ΜΜΕ κυκλαφοράνε φώτο. κάποιου Αλβανού ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ και λένε ότι είναι ο #ΚωνσταντίνοςΚατσιφάς!

Τα ΜΜΕ κυκλαφοράνε φώτο. κάποιου Αλβανού ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ και λένε ότι είναι ο #ΚωνσταντίνοςΚατσιφάς!

by _
0 comment 134 views

Τα ΜΜΕ τα…ΑΛΒΑΝΙΚΑ κυκλαφοράνε φώτο. κάποιου Αλβανού ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ και λένε ότι είναι ο #ΚωνσταντίνοςΚατσιφάς! Δεν έχουμε επιβεβαιώσει ακόμη για το εάν ακολουθάνε την ίδια…ΤΑΚΤΙΚΗ και τα…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!

Αυτο το αφηγημα κυκλοφοραει στην πιατσα απο το εκτυπωτηριο των πρακτορων της Ελιτ.
“Πρωτα τον συνελαβαν, μετα τον εκτελεσαν”.Ομως αυτη η φωτογραφια δεν ισχυει, διοτι ειναι πλανα αρχειου, και μαλιστα αφορουν καποιον Αλβανο κακουργο.
Αλλωστε το περιστατικο εγινε μερα μεσημερι και το βιντεο αυτο επαιξε στα Αλβανικα ΜΜΕ νωρις το απογευμα.Τον δολοφονησαν, επειδη σηκωσε την Ελληνικη σημαια, σε εδαφος που παραχωρησε ο Βενιζελος Μητσοτακης., η Στοα
των Χανιων, χωρις να ρωτησει τους Ηπειρωτες μας.

Η Πολιτικη ομως ειναι πολυ σοβαρη υποθεση, για να την ασκησει ο οποιοσδηποτε , οχι συντεταγμενα και οχι υπο μια ΑΡΧΗ , τα 5Αστερια Ελληνων εν προκειμενω.

Εχω αναφερθει μονον εγω στο Αυτοδιοικητο της Ελληνικης Επικρατειας Ηπειρου  με την Ενεργοποιηση Συνθηκης της Ρωμης.

Και επειδη ειμαι τυπος της πραξης και οχι της οπαδικης συμπεριφορας, τυπος των Πολιτικων Λυσεων…
και επειδη τα Αλβανα, ασφαλως και δεν θελουν να παραχωρησουν την μιση χωρα τους η οποια μας ανηκει….

Τοτε η μονη λυση εφοσον μας δωσετε την εξουσια, ειναι για αρχη, με ποσόστωση, ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΤΑ 5ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.

Εκτος και εαν περιμενουμε την ΝΔ,του Βενιζελου-Μητσοτακη η οποιοδηποτε αλλο νεοταξητικο κομμα,να μας υποσχεθουν και να σας κοροιδεψουν εν συνεχεια και ως συνηθως δηλαδη.

Εαν λοιπον θελουμε λυση,τοτε χρειαζομαστε 2000 χιλιαδες υπογραφες για τις Ευρωεκλογες,επειδη μου τις ζηταει ο Αρειος Παγος,να κατεβω υποψηφιος στις Ευρωεκλογες,με οποιον απο εσας θελει,αφου τον ελενξουμε μη και ειναι λ@μογιο,να εκτυπωσετε τα ψηφοδελτια απο το σαιτ των 5Αστερων,γιατι δεν εχω χρηματα για 6 εκατομμυρια ψηφοδελτια σε ολη την Επικρατεια,να μου εχετε εκπροσωπους στα εκλογικα κεντρα,γιατι ξερετε οτι εχουν ροταρυ και τα επεξεργαζοντε….

Να θυμαστε οτι ο νεοταξιτης Μαριας βγηκε με 34 χιλιαδες σταυρούς

Χρειαζεται καποιοι να “εκτεθουν”με το να ψηφισουν,εαν θεωρειται κινδυνος δηλαδη η ψηφος,και οχι απλα να φωναζουν χωρις αποτελεσμα.γιατι απο μονα τους τα πραγματα δεν διορθωνοντε η να διορθωθουν,απο τους ψευτες.

ΥΓ Στην πορεια της προσφατης 10ετους ενασχολησης μου με την πολιτικη διαπιστωσα,οτι,θρασος εχουν μονο οι θεοσοφιστες της Ελιτ που κατασκευαζουν κινηματα,οι στημενοι δηλαδη με τις πλατες των υποχθονιων.
Παρτε πρωτοβουλια,σε λιγο εχουμε πολεμο με τους Τουρκους.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr