Home Greek News Προκαλεί ο αληταράς ο Ράμα: «Σκοτώσαμε ένα εξτρεμιστή, καλά του κάναμε»!

Προκαλεί ο αληταράς ο Ράμα: «Σκοτώσαμε ένα εξτρεμιστή, καλά του κάναμε»!

by _
0 comment 99 views

Προκαλεί ο αληταράς ο Ράμα: «Σκοτώσαμε ένα εξτρεμιστή, καλά του κάναμε»!

Προκαλούν οι Αλβανοί με τον πιο επίσημο τρόπο πλέον. Την επίσημη θέση της κυβέρνησης της Αλβανίας για τις συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο ελληνικό μειονοτικό χωριό Βουλιαράτες εξέφρασε απόψε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Έντι Ράμα.

Σε μήνυμά του στο Twitter ο Έ. Ράμα υπεραμύνεται της στάσης που τήρησαν οι αλβανικές διωκτικές αρχές στο περιστατικό κατά το οποίο έπερσε νεκρός ο 35χρονος Έλληνας ομογενής, τον οποίο χαρακτηρίζει «εξτρεμιστή» που έθεσε σε κίνδυνο τους αστυνομικούς.

Στην παρέμβασή του ο Αλβανός πρωθυπουργός αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζουμε απαράδεκτο το περιστατικό της απώλειας ζωής κάποιου που πυροβόλησε την αστυνομία μας, η οποία έκανε μόνο τη δουλειά της, ας ευχαριστήσουμε κι οι δύο χώρες τον Θεό, που δεν χάθηκε κανείς αθώος από μία εξτρεμιστική τρέλα».

Δημοσιογράφος Αλβανίας για τη δολοφονία στο Αργυρόκαστρο: Έλληνες αν θέλετε ξαναδοκιμάστε…

Την ίδια στιγμή, ερευνητής δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα, αντέδρασε μετά τη δολοφονία από τις δυνάμεις ασφαλείας της Αλβανίας (Renea) του Κωνσταντίνου Κατσίφα, την ημέρα της εορτής προς τιμή των Ελλήνων στρατιωτών στην Αλβανία, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Με ανάρτησή του σε κοινωνικά δίκτυα, ο Αρτάν Χότζα όπου εκθειάζει τους άνδρες της Renea, υπενθυμίζει τη δολοφονία δύο Αλβανών μαρτύρων στις 10 Απριλίου του 1994, του αξιωματικού Φατμίρ Σέχου και του στρατιώτη Αρσέν Γκίνι, στα αλβανο-ελληνικά σύνορα, έγραψε: «Καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας από να φορέσουν μαύρες μαντίλες οι μητέρας μας».

«Ας μάθουν ποιος είναι ο νοικοκύρης του σπιτιού την επόμενη φορά…»

Ο Αλβανός δημοσιογράφος πρόσθεσε απευθυνόμενος στους Έλληνες: «Εάν έχουν αμφιβολία, μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν…»

Είναι πλέον εμφανές πως οι Αλβανοί σχεδίαζαν κάποιο γεγονός για να στοχοποιήσουν την Ελληνική μειονότητα. Σε λίγο θα έρθει μία αποκάλυψη βόμβα από το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, που θα ξεδιπλώσει το ύποπτο παιχνίδι των Αλβανών, καθώς το σημερινό περιστατικό, έχει πολλά θολά σημεία.

Πηγή >>

News


 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr