Home Greek News Απίστευτο βίντεο από την εισβολή στο Υπουργείο Παιδείας: Μαθητής βρίζει και πετάει έξω υψηλόβαθμο αστυνομικό

Απίστευτο βίντεο από την εισβολή στο Υπουργείο Παιδείας: Μαθητής βρίζει και πετάει έξω υψηλόβαθμο αστυνομικό

by _
0 comment 163 views

Απίστευτο βίντεο από την εισβολή στο Υπουργείο Παιδείας: Μαθητής βρίζει και πετάει έξω υψηλόβαθμο αστυνομικό

Ο μαθητής φαίνεται να σπρώχνει τον αστυνομικό – Καταιγισμός σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κάνουν λόγο για «θλιβερές εικόνες»

Τα έκτροπα στο υπουργείο Παιδείας με την εισβολή μαθητών στο υπουργείο Παιδείας και το γραφείο του Κώστα Γαβρόγλου, έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Σε ένα νέο βίντεο που άρχισε να κυκλοφορεί στα social media τις τελευταίες ώρες δεν φαίνεται απλά το «ντου» των μαθητών, αλλά και ένας μαθητής ο οποίος βγάζει σπρώχνοντας έναν υψηλόβαθμο αστυνομικό από τον χώρο, απευθυνόμενος σε αυτόν υβριστικά.

Το βίντεο έχει αρχίσει ήδη να σχολιάζεται αρνητικά, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να κάνουν λόγο για εξευτελιστικές εικόνες.

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα μαθητών εισέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, διαμαρτυρόμενοι για το νέο νόμο με τις αλλαγές στα λύκειο, που όπως σημείωναν επιδιώκει να μετατρέψει το σχολείο σε ένα «εργοστάσιο που παράγει ανθρώπους προς κατανάλωση από την αγορά εργασίας για να καλύψει τις ανάγκες της».

Όπως λένε οι αλλαγές αυτές αποκλείουν τους μαθητές απο την ουσιαστική γνώση εντατικοποιούν το προγραμμα τους και δεν τους αφήνουν περιθώριο επιλογής αφού όσοι επιλέξουν να δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις θα ακολουθήσουν το δρόμο του διπλού άγχους λόγω των διπλών εξετάσεων.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο της πηγής να δείτε και τα τουίτ >>>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr