Home Greek News ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠ. “ΠΥΘΙΑ”!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠ. “ΠΥΘΙΑ”!

by _
0 comment 273 views

Αποκλειστικό – αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο ΦΩΤΙΑ επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της αείμνηστης Ευγενίας Λεβογιάννη και φέρνει τα πάνω κάτω!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!
ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΥΠ & ΠΑΣΟΚ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ
Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ «ΠΥΘΙΑ»!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΥΘΙΑ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ «ΠΥΘΙΑ-Vodafone»!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ….

Σκάει σαν βόμβα οι αποκαλύψεις των δημοσιογράφων Μάκη του Βραχιολιδη και Παναγιώτη Αποστόλου που ερχονται να επιβεβαιώσουν όλ’ αυτά…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…!!! Ο γνωστός αρθρογράφος – πολιτικός αναλυτής Παν. Αποστόλου, μιλάει στην εκπομπή «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» του Μάκη Βραχιολίδη που αποκάλυψε χθες βράδυ ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης «Πυθία»!...

ΟΠΌΤΕ….ΕΝ ΟΨΕΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ…

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΨΗΛΑΦΙΣΗ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ. ΟΠΟΤΕ…ΔΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ…ΟΡΓΙΣΜΕΜΟΥ…!!!


-του Ιωάννης Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11.23 πμ | 25 Οκτ. του 2018

Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων που έχουν δημοσιευθεί εδώ και χρόνια για την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ» (που αφορά την απόπειρα δολοφονίας κατά της ζωής του πρώην Έλληνος Προθυπουργού από την….CIA), ήταν ο κ Μιχάλης ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ, πρώην υπουργός επί Γιώργου Παπανδρέου (που συνωμότησε εν συνεργασία με τους ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ όλην την Ελλάδα μας με τα μνημόνια, κτλ.), που ήταν εις θέσιν από το 2005 και μετά, να υποκλέπτει, με τη βοήθια στελεχών της Ε.Υ.Π. φίλα προσκείμενα με το ΠΑΣΟΚ, τα…ΑΠΟΡΡΗΤΑ μηνιαία ενημερωτικά δελτία, προωριζόμενα μόνο και μόνο για τα μάτια του Έλληνα προθυπουργού, και να τα διαβιβάζει τόσο ΠΑΡΑΝΟΜΑ στον αφέντη του….ΓΑΠ, τον Γιώργο τον Παπανδρέου, του οποίου το κόμμα αποτελούσε τότε την Αντιπολίτευση του πολιτικού προσκηνίου της Ελλάδος.

ΈΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο «ΑΝΘΡΩΠΟΣ», ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ…..ΓΙΆ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! ΑΥΤΑ ΌΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΛΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ κ. ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ…ΒΑΞΕΒΑΝΗ —What’s up…DOC?!– ΚΑΙ ΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ. Ή ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ “ΤΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΝΤΑΓΜΕΝΟ GIS” ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΑ….

Στο άρθρο λοιπόν με τίτλο «ΤΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΝΤΑΓΜΕΝΟ GIS», ο κ Καρχιμάκης προσπαθεί να εξηγηθεί, λέγων ότι αυτό αφορά μια «κατασκευασμένη από υπόδικους υπόθεση» εις βάρος του. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;; Ασφαλώς και…ΟΧΙ, όπως θα ακούμε στο παρακάτω ηχητικό ντοκουμέντο-φωτιά που μας έχει παράσχει ο δημοσιογράφος Γεράσιμος Βραχιολίδης. Το δικό του σάιτ είναι AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, η διεύθυνση URL είναι, http://indobserver.blogspot.com.

Βλέπετε, ο Μιχάλης Καρχιμάκης είναι από εκείνους που πολέμησαν το Διευθυντικό στέλεχος της ΕΥΠ, ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ που ήταν ο πρώτος πράκτορας της ΕΥΠ να ανακαλύψει την όλη βρώμικη φωλιά του Γ.Α.Π. –στην οποία ανήκει εδώ και πολλά χρόνια ο Καρχιμάκης- που ετοίμαζε την πτώση της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή! Για περισσότερα, διαβάστε το άρθρο μου «Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!: ΠΥΘΙΑ 1, Vodafone και ΜΝΗΜΟΝΙΟ!». Ότι και να λέει ο Καρχιμάκης, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ που αποδειχνύει και καταδειχνύει την…ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ στην εν λόγω υπόθεση. Ήτοι, (1ον) είναι μεγάλος ΨΕΥΤΗΣ ο «κύριος» αυτός και (2ον), είναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τη χώρα μιας και ήταν ο ίδιος που, εν συνεργασία με στελέχη της ΕΥΠ, όπως η κα Αγγελική η Πατελάκη, ΥΠΕΚΛΕΠΤΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟΥΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΣ ΤΟΥΣ…ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΣΗΜΕΡΑ• αλλιώς η Δικαιοσύνη θα είχε πράξει τότε τα…ΔΕΟΝΤΑ κινώντας νομικές διαδικασίες εις βάρος του ΓΑΠ και των…τσιρακιών του, όπως ο Μιχάλης ο…ΚΑΡΧΙ(Α)ΜΑΚΗΣ!

Εν ολίγοις και για να φτάνουμε στο «ψαχνό», στο παρακάτω ηχητικό ντοκουμέντο, ακούμε τον κ Κώστα Αγγελάκη, μεγάλο στέλεχος της ΕΥΠ, να επιπλήττει μια γραμματέα της ΕΥΠ ονόματι Αγγελική Πατελάκη, την οποίαν είχε πιάσει «στα πράσα» ο Αγγελάκης από το 2005 να στέλνει στον…ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ τις προαναφερόμενες μυστικές πληροφορίες του Κώστα Καραμανλή (όταν εκάθετο ακόμη εις τον Πρωθυπουρκικόν θώκον), και αυτός, με τη σειρά του, τις έστελνε στον…ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Γι᾽αυτό άλλωστε έχει πληρώσει από τότε μεγάλο τίμημα για την γενναιότητα του ο κ Αγγελάκης, τον οποίον σέρνουν (από το 2010 και μετά) μέσα από τις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων, βάσει…ΨΕΥΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, τα τσιράκια του ΓΑΠ!

Ακόμη και ο κ Γιώργος Τράγκας έχει βγάλει μερικά δημοσιεύματα για ολ’ αυτά από το 2014 και μετά.

Για περισσότερα, διαβάστε επίσης….

ΥΠΟΘΕΣΗ “ΠΥΘΙΑ”: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ “ΑΠΟΚΡΥΦΑ” ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Καρχιμάκης: Κατασκευασμένη υπόθεση σε βάρος μου – Ποτέ δεν είχα στην κατοχή μου έγγραφα της ΕΥΠ

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΥΠ – “Χτυπήματα” σε Καραμανλή – Παυλόπουλο… Σύγχρονος Ντρέιφους ο Κώστας Αγγελάκης;

Τεράστιο σκάνδαλο κατασκοπείας με πρωταγωνιστές πολιτικούς και όχι μόνο…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ….

ΒΟΜΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠ. “ΠΥΘΙΑ”! from John Kountouris on Vimeo.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr