Δήλωση «ΒΟΜΒΑ» Του Κ. Βελόπουλου: «Θα ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ Όσοι Μπαίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ Στη Χώρα»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήλωση «ΒΟΜΒΑ» Του Κ. Βελόπουλου: «Θα ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ Όσοι Μπαίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ Στη Χώρα»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Για όλους και για όλα μίλησε χθες το βράδυ ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, στην εκπομπή Kontra 24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Ο κ. Βελόπουλος ξεκίνησε σχολιάζοντας την απόφαση προφυλακίσεως του ζεύγους Παπαντωνίου αλλά και γενικότερα τα διάφορα στελέχη των κυβερνήσεων Σημίτη που έχουν καταδικαστεί για διαφθορά.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αναφέρθηκε στα εγκλήματα του Νίκου Κοτζιά στο θέμα της επεκτάσεως των ναυτικών μιλίων, αλλά και γενικότερα στο θέμα της παραιτήσεώς του από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Με αφορμή ερωτήσεις τηλεθεατών για το λαθρομεταναστευτικό, ο κ. Βελόπουλος επανέλαβε τη θέση του για να υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί ο στρατός στα σύνορα να πυροβολεί όποιον εισέρχεται στη χώρα, σε περιπτώσεις που κινδυνεύει η ζωή του.

Τέλος, ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε και στην προχθεσινή ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ όπου δήλωσε υπερήφανος εθνικιστής, ενώ την ίδια στιγμή στη χώρα μας θεωρείται βρισιά και αρνητική λέξη.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω τα όσα αποκαλυπτικά είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος χθες βράδυ:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=bhqFmmYlWyU

Πηγή >>

https://voicenews.gr/%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF/#