Home Greek News ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΕΛΙΩΣΕ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΕΛΙΩΣΕ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 145 views

EKTAKTO – ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ! ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΕΛΙΩΣΕ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ευρωβουλευτής της εθνικιστικής Λέγκας, ενός εκ των δύο κομμάτων στην κυβέρνηση συνασπισμού της Ιταλίας, έβγαλε το παπούτσι του και «συνέθλιψε» με αυτό τις σημειώσεις του Ευρωπαίου επιτρόπου Πιερ Μοσκοβισί, μετά τη συνέντευξη τύπου στο Στρασβούργο αναφορικά με την απόρριψη του ιταλικού προϋπολογισμού.

Ο Άντζελο Τσιόκα ανέβηκε στο βήμα μετά τις δηλώσεις Μοσκοβισί και πήρε τις σημειώσεις του από το τραπέζι. Κατόπιν σήκωσε ένα παπούτσι, με το οποίο άρχισε να χτυπάει τα φύλλα, αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνο τον Γάλλο επίτροπο.

«Στο Στρασβούργο, περπάτησα (με μια σόλα που κατασκευάστηκε στην Ιταλία!!!) στο βουνό των ψεμάτων που ο Μοσκοβισί έγραψε εναντίον της χώρας μας!!! Η Ιταλία αξίζει τον σεβασμό» ήταν το tweet που έστειλε αργότερα ο ευρωβουλευτής.

«Πίστευα ότι επρόκειτο για έναν υπάλληλο του Κοινοβουλίου, που πήρε τις σημειώσεις μου. Όχι, ήταν ένας βουλευτής! Αυτοί που συνθλίβουν κείμενα και αποφάσεις με το χτύπημα ενός παπουτσιού δεν σέβονται ούτε τους κανόνες ούτε τους θεσμούς ούτε τη Δημοκρατία. Δεν σέβονται καν το λειτούργημά τους» ήταν η αντίδραση του Μοσκοβισί στο Twitter.

Angelo Ciocca@AngeloCiocca

, HO CALPESTATO (con una suola Made in Italy!!!) la montagna di BUGIE che  ha scritto CONTRO il  !!! L’Italia merita RISPETTO e questi  lo devono capire, non ABBASSIAMO PIÙ LA TESTA !!! Ho fatto bene ???

EKTAKTO – ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ! ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΕΛΙΩΣΕ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr