Home Greek News Η απλή αλλά σοφή συμβουλή προς τον νικητή των 1,6 δισ. στις ΗΠΑ – Newsbeast

Η απλή αλλά σοφή συμβουλή προς τον νικητή των 1,6 δισ. στις ΗΠΑ – Newsbeast

by _
0 comment 109 views

Η απλή αλλά σοφή συμβουλή προς τον νικητή των 1,6 δισ. στις ΗΠΑ – Newsbeast

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει τουλάχιστον ένα τυχερό δελτίο


Η πολυαναμενόμενη κλήρωση του Mega Millions έγινε το βράδυ της Τρίτης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει τουλάχιστον ένα τυχερό δελτίο που εντοπίστηκε στη Νότια Καρολίνα. Κάποιος ή κάποια λοιπόν εδώ και λίγες ώρες είναι δισεκατομμυριούχος καθώς το τζακπότ είχε φτάσει τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πριν την κλήρωση ο διευθυντής του Ομίλου Mega Millions και διευθυντής της λοταρίας του Μέριλαντ, Γκόρντον Μεντένικα, έσπευσε να δώσει μια απλή συμβουλή στον νικητή.

«Υπογράψτε το δελτίο! Επειδή πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι αυτό το μικρό κομμάτι χαρτί είναι ένας λογαριασμός δισεκατομμυρίων. Θα πρέπει να το διασφαλίσετε ώστε να είστε ήρεμοι», είπε χαρακτηριστικά στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC και πρόσθεσε: «Πάρτε καλές συμβουλές, προσλάβετε έναν καλό οικονομικό σύμβουλο, καλό δικηγόρο, λογιστή. Βάλτε τα πράγματα σε τάξη. Έχετε από 6 έως 12 μήνες για να έρθετε να εξαργυρώσετε το δελτίο».

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr