Home Greek News ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ

by _
0 comment 194 views

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

&

ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11.16πμ | 21 Οκτ. 2018

Ερευνώντας την υπόθεση των σχέσεων δημοσιογράφων και μυστικών υπηρεσιών σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα, δηλαδή και μεταξύ Ελλήνων δημοσιογράφων και της ελληνικής μυστικής υπηρεσίας (ΕΥΠ), έπεσα πάνω σε μια υπόθεση που μέσα σ΄ αυτήν αναφέρεται το όνομα του Προέδρου του ελληνικού Κόμματος ΛΕΠΕΝ, κ. Χρήστου Ρήγα. Είναι γνωστό ότι ο κ. Ρήγας ήταν στέλεχος-δεξί χέρι του Γραμματέως της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου.  Επίσης, είναι γνωστό ότι ο κ. Ρήγας είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία δύο ανθρώπων στο Χαλάνδρι το 2009 αλλά αθωώθηκε ομόφωνα από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κακουργημάτων το 2012. Ισχυριζόταν δε και Ισχυρίζεται ακόμα, ότι τότε έπεσε θύμα σκευωρίας.

Τότε και η Χρυσή Αυγή εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση (μετά την αθωωτική απόφαση με 7-0 μάλιστα στο δικαστήριο).

Για τον κ. Ρήγα, είχαν υπάρξει κι άλλες κατηγορίες εναντίον του.

Σε αυτές τις υποθέσεις κατά του κ. Χρήστου Ρήγα, ανάμεσα στους μάρτυρες που κατέθεσαν εναντίον του, ήταν και η κα Μαρία Ξευτέρη, η οποία είναι κατηγορούμενη και στην υπόθεση που ερευνάμε για τη σχέση δηλαδή μεταξύ δημοσιογράφων και ΕΥΠ. Στην δικογραφία αυτήν, υπάρχει συνομιλία μεταξύ της κας Ξευτέρη και της κας Βιβής Μπλούτσου που ήταν μέχρι πρόσφατα η αρχισυντάκτρια του περιοδικού “HOTDOC.” του κου Κώστα Βαξεβάνη. Στην συνομιλία αυτήν, η κα Ξευτέρη δείχνει τρομοκρατημένη και λέει φοβερά και τρομερά πράγματα για τον κ. Χρήστο Ρήγα μιλώντας μάλιστα πολύ απαξιωτικά και με χυδαίες εκφράσεις γι αυτόν. Εμείς σας παραθέτουμε αποσπάσματα της απομαγνητοφωνημένης αυτής συνομιλίας από την Ελληνική Αστυνομία για να βγάλετε τα δικά σας ασφαλή συμπεράσματα.

 

 

 

Στην ίδια δε δικογραφία υπάρχει και μία κατάθεση του κ. Κώστα Βαξεβάνη, που αναφέρει ότι η κα Μ. Ξευτέρη ήταν μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση κατά του κ. Χρ. Ρήγα, αυτήν δηλαδή που προαναφέραμε με την διπλή δολοφονία. 

Επικοινωνήσαμε με τον κ Ρήγα, ο οποίος μας δήλωσε τα εξής …

Εμείς – Γνωρίζετε κάποια κα Μαρία Ξευτέρη;

Απάντηση του Χρήστου Ρήγα: Ναι την γνωρίζω. Την έχω μηνύσει και αυτήν και την παρέα της.

Εμείς – Ήταν η κα Ξευτέρη ψευδομάρτυς στην υπόθεσή σας τότε με την υπόθεση της διπλής δολοφονίας που αθωωθήκατε πανηγυρικά; και αν ναι, υποβάλατε κάποια μήνυση ή αγωγή κατά των ψευδομαρτύρων της υποθέσεως; και αν ναι, ΠΟΙΟ ήταν το αποτέλεσμα της υποθέσεως…

Απάντηση: Ναι ήταν ανάμεσα στους ψευδομάρτυρες, κατέθεσα μήνυση και καταδικάστηκαν πρωτόδικα αλλά άσκησαν Έφεση. Άρα δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμη!

Εμείς – Ήσασταν Ο ΜΗΝΥΤΗΣ; Εσείς δηλαδή δικάσατε την κα Ξευτέρη;

Απάντηση: Ναι.

(Ψάχνοντας εμείς στην Εισαγγελία Αθηνών βρήκαμε ότι η κα Μαρία Ξευτέρη με την υπ’ αριθμ.: 2914/25-1-2017 Απόφαση του ΣΤ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών καταδικάσθηκε για ψευδορκία μάρτυρα κατ’ εξακολούθηση και για συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ενός έτους. Συγκατηγορούμενοί της ήταν οι κ.κ. Λουκόπουλος και Μηχαϊλίδης. Από έρευνα που κάναμε στο διαδίκτυο προκύπτει ότι ο συγκατηγορούμενός της κ. Χρήστος Λουκόπουλος έχει απασχολήσει συχνά πυκνά τις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές της Ελλάδος και είχε συλληφθεί για κατοχή εκρηκτικών υλικών και είχε καταδικασθεί ακόμη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας).  

Εμείς – Ξέρετε ασχολούμαι εδώ και καιρό με μια υπόθεση και έπεσα πάνω σε μια συνομιλία της κας Ξευτέρη με την δημοσιογράφο κα Μπλούτσου στην οποία  αναφέρεται πολύ απαξιωτικά για ΕΣΑΣ. Στη συνομιλία αυτή λέει ότι είστε το “αφεντικό” της περιοχής και αφήνει να εννοηθεί ότι είστε πολύ επικίνδυνο άτομο και άλλα πολλά… Τι έχετε να δηλώσετε για αυτά?

Απάντηση: Αυτήν την στιγμή δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο!

Εμείς ερευνούμε το θέμα, το παρακολουθούμε από κοντά και σας υποσχόμαστε να επανέλθουμε σύντομα με νεότερα στοιχεία! 


Πηγές:

Σελίδες 33, 35, 36 της Έκθεσης Απομαγνητοφώνησης Ψηφιακού Δίσκου Δ.Α.Α./Υ.Α.Ο.Ε.Ε.Α/Τ.Ε.Τ.Π.

Ένορκη Εξέταση Μάρτυρα, (Αυθόρμητη Προσέλευση) 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr