Καμμένος για Κουίκ – Κουντουρά: Τους διορίσαμε σε υπουργικούς θώκους και μας κάνουν κριτική

Καμμένος για Κουίκ – Κουντουρά: Τους διορίσαμε σε υπουργικούς θώκους και μας κάνουν κριτική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 17:23 |

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ…;;;
ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…;;;
ΧΑΧΑΧΑ!!!

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος στην εισηγητική του ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη , «φωτογραφίζοντας» έτσι τον Τέρενς Κουίκ και την Έλενα Κουντουρά, οι οποίοι έχουν ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ όσο και η Έλενα Κουντουρά δεν έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο των ΑΝΕΛ.

Τόνισε επίσης ότι:«Η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου έρθει ο κόμπος στο χτένι. Δηλαδή όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή».

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/kammenos-gia-kouik-kountoura-tous-diorisame-se-ipourgikous-thokous-ke-mas-kanoun-kritiki