Home Greek News Ύποπτος στη δολοφονία Κασόγκι πεθαίνει σε «ύποπτο τροχαίο» στη Σαουδική Αραβία!

Ύποπτος στη δολοφονία Κασόγκι πεθαίνει σε «ύποπτο τροχαίο» στη Σαουδική Αραβία!

by _
0 comment 133 views

Ύποπτος στη δολοφονία Κασόγκι πεθαίνει σε «ύποπτο τροχαίο» στη Σαουδική Αραβία!

Ένας από τους υπόπτους που εμπλέκονται στην εξαφάνιση και τα φερόμενα βασανιστήρια και δολοφονία του Σαουδάραβου δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκγι, πέθανε σε «ύποπτο αυτοκινητιστικό δυστηχημα» στη σαουδική πρωτεύουσα Ριάντ σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το περιστατικό προκάλεσε την υποψία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια συγκκάλυψη.

Το RT αναφέρει: Ο Meshal Saad al-Bostani, 31χρονος υπολοχαγός στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας, πιστεύεται ότι πέθανε σε «ύποπτο αυτοκινητιστικό δυστύχημα» στη Σαουδική πρωτεύουσα Ριάντ, σύμφωνα με πηγές του Τουρκικού Yeni Safak που κάλυψε τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας.

Ένα ακόμα βίντεο από το  CCTV (κλειστού κυκλώματος) τηςτουρκικής αστυνομίας, που κυκλοφόρησε στην εφημερίδα “Sabah”, εντόπισε το Bostani καθώς περνούσε το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης στις 2 Οκτωβρίου.

Ο ίδιος, μαζί με άλλους 14 Σαουδάραβες πολίτες, φέρεται ότι έφτασαν και εγκατέλειψαν την Τουρκία την ίδια ημέρα και οι Τούρκοι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι βασάνισαν και δολοφόνησαν τον Khashoggi (Κασόγκι) μετά την είσοδό του στο Σαουδικό προξενείο.

Ο μη επιβεβαιωμένος θάνατος του Μποστάνι έχει ήδη προκαλέσει κατηγορίες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ότι η συγκάλυψη ήταν ήδη σε εξέλιξη από εκείνους που ενορχήστρωσαν την εξαφάνιση του Khashoggi.

https://twitter.com/HDNER/status/1052846751890231296/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1052847432470532097&ref_url=http%3A%2F%2Fgreeknewsondemand.com%2F2018%2F10%2F19%2Fsuspect-in-khashoggi-murder-dies-in-suspicious-car-accident-in-saudi-arabia%2F

Οι φόβοι αυτοί εκφράστηκαν επίσης στα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με την εφημερίδα Daily Hürriyet να γράφει την Πέμπτη ότι ο , Mohammad al Otaibi, θα μπορούσε να είναι “η επόμενη εκτέλεση”.

Την Τετάρτη, αναφέρθηκε ότι ο γενικός πρόξενος επέστρεψε στη Σαουδική Αραβία στις 16 Οκτωβρίου, πριν οι αρχές αναζήτησαν την κατοικία του στο πλαίσιο των ερευνών τους.

Φέρεται να του είπαν  «Βουλώστε το αν θέλετε να ζήσετε ακόμη όταν επιστρέψετε στη Σαουδική Αραβία».

Πηγη >> yournewswire.com

Μετάφρασις του Ιωάννη Κουντουρη από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr