Home Greek News Εθελοντής πυροσβέστης και αθλητής τοποθέτησε το Σταυρό στη Μυτιλήνη: «Είναι το σύμβολο της θρησκείας μας και δεν μπορεί κανείς να το γκρεμίσει»

Εθελοντής πυροσβέστης και αθλητής τοποθέτησε το Σταυρό στη Μυτιλήνη: «Είναι το σύμβολο της θρησκείας μας και δεν μπορεί κανείς να το γκρεμίσει»

by _
0 comment 117 views

Εθελοντής πυροσβέστης και αθλητής τοποθέτησε το Σταυρό στη Μυτιλήνη: «Είναι το σύμβολο της θρησκείας μας και δεν μπορεί κανείς να το γκρεμίσει»

Δημοσίευση: 18 Οκτωβρίου 2018, 8:36 μμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 18, 2018 στις 8:37 μμ

Ο 38χρονος Λεωνίδας Βοριάς, κάτοικος Χίου, πήρε το πρώτο καράβι και μετέβη στη Μυτιλήνη όταν είδε τις εικόνες με τον γκρεμισμένο από τη θέση του σταυρό. “Εξοργίστηκα πάρα πολύ όταν είδα αυτές τις φωτογραφίες. Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, το σύμβολο της θρησκείας μας είναι ο Σταυρός και δεν μπορούν κάποιοι να πηγαίνουν και να το γκρεμίζουν. Συνεννοήθηκα με κάποια άλλα άτομα που γνώρισα στο facebook και τα οποία ζουν στη Μυτιλήνη και τους είπα ότι είμαι στη διάθεσή τους να βοηθήσω ώστε να ξαναστήσουμε το σταυρό. Πήρα το καράβι, έφτασα στο νησί και τον τοποθετήσαμε στη θέση του” δηλώνει ο Λεωνίδας Βοριάς στο protothema.gr., ο οποίος έχει και τατουάζ ένα σταυρό στο λαιμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

 


 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr