Home Greek News Πρωτοφανές: Πακιστανοί απήγαγαν και ξυλοκόπησαν αστυνομικό στη Νίκαια

Πρωτοφανές: Πακιστανοί απήγαγαν και ξυλοκόπησαν αστυνομικό στη Νίκαια

by _
0 comment 120 views

Πρωτοφανές: Πακιστανοί απήγαγαν και ξυλοκόπησαν αστυνομικό στη Νίκαια

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της μονάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για διατάραξη της κοινής ησυχίας…

 

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Νίκαιας τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έλαβε περίπου στις 3 τηλεφώνημα από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος κατήγγειλε ότι σε γειτονικό διαμέρισμα επικρατεί έντονη φασαρία.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Όταν επιχείρησαν να ελέγξουν το διαμέρισμα από όπου προερχόταν η όχληση δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών. Ακολούθησε συμπλοκή και όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο, διαπίστωσαν εμβρόντητοι ότι στο διαμέρισμα βρισκόταν δεμένος χειροπόδαρα και φιμωμένος ένας συνάδελφός τους.

Ο απαχθείς αστυνομικός είχε διαπιστώσει ότι οι Πακιστανοί διακινούσαν λαθραίο εμπόρευμα και τους ακολούθησε. Όταν έγινε αντιληπτός, τον απήγαγαν, τον οδήγησαν στο διαμέρισμά τους, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον ξυλοκόπησαν.

Οι Πακιστανοί συνελήφθησαν.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr