Home Greek News Καμμένος: «To αεροδρόμιο της Καρπάθου θα γίνει βάση εκτόξευσης διαστημικών πυραύλων»

Καμμένος: «To αεροδρόμιο της Καρπάθου θα γίνει βάση εκτόξευσης διαστημικών πυραύλων»

by _
0 comment 114 views

Καμμένος: «To αεροδρόμιο της Καρπάθου θα γίνει βάση εκτόξευσης διαστημικών πυραύλων»

Σχολίαζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Εμ… θα ήταν «ωραίο» ΕΑΝ θα μπορούσαμε να εκτοξεύσουμε «διαστημικούς πυραύλους στο «διάστημα» ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΕΒΑΙΑ. Βλέπετε, αυτό το μεγάλο παραμύθι περι «διαστήματος», «πλανητών» (εκτός από την γην), « γαλαξιών» κτλ προέρχεται ΟΧΙ από το Ευαγγέλιον ούτε από επιστημονικές μελέτες/πειράματα ΣΟΑΒΑΡΑ, αλλά από τον ίδιον τον «Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό» και την…ΕΒΡΪΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ που οδήγησε στην πτώση της Ρωμιοσύνης, την άνοδο ψευδο-επιστήμων (“ηλιάκου συστήματος” κτλ), την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του Χριστιανισμού στην Ευρώπη, τις «επαναστάσεις» των ΜΑΣΟΝΟ-ΕΒΡΑΙΩΝ (βλέπε την Ελληνική), την άνοδο του Μαρξισμού, την ίδρυση του κινήματος της Νέας Εποχής και στην άνοδο της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ. Και όλα αυτά για να μας αποκρύψουν τόσο την αλήθεια περι της Δημιουγίας του Θεού μας, όσο και το γεγονός ότι η γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ και ΟΧΙ «στρογγυλή» καθώς και τον αληθινό θεϊκό μας εαυτό που έχει τη δύναμη να λειτουργεί ως μιρκός ­«θεός» της δική του «οικουμένης»….

Αναφερόμενος στο ταξίδι του στις ΗΠΑ και σε όσα συμφωνήθηκαν εκεί ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος σχολίασε πως «οι ΗΠΑ είναι ο κύριος στρατηγικός εταίρος της Ελλάδας. Είμαστε στο ΝΑΤΟ, άρα δεν μιλάμε για βάσεις που έρχονται να υποκαταστήσουν την εθνική κυριαρχία». «Ακουσα ότι θα φέρουμε βάσεις στην Ελλάδα. Δεν είναι βάσεις του θανάτου», σημείωσε ενώ επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει νέα βάση, υπάρχει διευκόλυνση που προβλέπεται από την συμμετοχή μας στη νατοϊκή συμφωνία».

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.tilestwra.com/kammenos-to-aerodromio-tis-karpathoy-tha-ginei-vasi-ektoxeysis-diastimikon-pyraylon/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr