Home Greek News Δημήτρης Καμμένος: Εν ισχύι ακόμη η Συμφωνία των Πρεσπών παρά την παραίτηση Κοτζιά

Δημήτρης Καμμένος: Εν ισχύι ακόμη η Συμφωνία των Πρεσπών παρά την παραίτηση Κοτζιά

by _
0 comment 152 views

Δημήτρης Καμμένος για τη παραίτηση Κοτζιά: ΚΆΠΟΙΟΙ παραπληροφορούν τον λαό λέγοντας ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη είτε διότι την υπέγραψε ο Κοτζιάς και όχι ο Τσίπρας είτε ότι ακυρώνεται διοτι παραιτήθηκε ο Κοτζιάς….

ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!….

Μόλις επικοίνησε με το σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ο κ Δημήτης Καμμένος, ο Πρόεδρος της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. (ΔΕΞΙΟΥ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ) και μας μετέφερε τα εξής σε σχέση με τη σημερινή παραίτηση του Νίκου Κοτζιά ως Υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης….

Άρθρο 20. Παρ 9. Διαβάστε…

 

Δηλωση: ΚΆΠΟΙΟΙ παραπληροφορούν τον λαό λέγοντας ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη είτε διότι την υπέγραψε ο Κοτζιάς και όχι ο Τσίπρας είτε ότι ακυρώνεται διοτι παραιτήθηκε ο Κοτζιάς. 1. Η συμφωνία δεν ακυρώνεται με την παραίτηση Κοτζιά. Ως ΥΠΕΞ είχε πλήρη αρμοδιότητα υπογραφής βάσει διεθνών συνθηκών πχ Βιεννης 2. Όπως έχει υπογραφεί στο Α20 π 9…. (Διαβασε άρθρο)
Η συμφωνία ακυρώνεται μόνο όταν σκίσθει από το ένα μέρος. Μέχρι να σκίσθει θα ισχύει επ αόριστον….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr