ΣΟΚ: Μέτρηση καμπυλότητας της γης που αποδειχνύει ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! #ΕπίπεδηΓη!

ΣΟΚ: Μέτρηση καμπυλότητας της γης που αποδειχνύει ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! Ότι η γη είναι…Επίπεδη!!!

Greeknewsondemand.Com, εδώ στο Λουτράκι όπου κάνουμε μέτρηση καμπυλοτητας στον Κορινθιακο Κόλπο από το Λουτράκι μέχρι το Κιάτο 20 χίλ. απόσταση να δούμε αν ισχύει η δήθεν ‘καμπυλοτης’ της γης η όχι. Η ομάδα FLAT Earth Hellas ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΕΙ οτι η γη είναι επίπεδη!! Flat Earth Hellas does a curvature measurement in Corinth, Greece proving the Earth is FLAT!!!

-γράφει ο Ιωάννης Κουντούρης | 21.05 | 12 Οκτ. του 2018

Απόψε η ομάδα μας “Flat Earth Hellas” βρέθηκε στο Λουτράκι για να κάνουμε μια μέτρηση της ΔΗΘΕΝ “καμπυλότητας” της γης ώστε να δούμε αν ισχύει τελικά το μοντέλο καμπυλότητας του Πυθαγόρα. Τα αποτελέσματα είναι συγκολονιστικότατα, να πούμε το λιγότερο!!!
Δύο άτομα της ομάδας μας βρισκόταν στην μεριά του Λουτρακιού κι άλλα δύο στην μεριά του Κιάτου, σε μια απόσταση 20 χιλ. και με μια καμπυλότητα της γής 21 μέτρων. Σύμφωνα λοιπον με το μοντέλο του Πυθαγόρα, ΟΛΑ τα αντικείμενα στον ορίζοντα θα είχαν…ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, εκτός από -ας πούμε- τις άκρες των βουνών. ΟΜΩΣ, και τα σπίτια και τα ξενοδοχεία ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΣ ΛΕΪΖΕΡ που μας έριχναν τα υπόλοιπα μέλη μας από την άλλη πλευρα…ΑΥΤΑ…ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΆΡΑ…ΠΑΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ» ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ…!!!
Μην με παρεξηγείτε όμως για τον Πυθαγόρα, γιατί ήταν όντως οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ αρχαίοι Έλληνες που είχαν πει ότι η γη είναι …ΕΠΙΠΕΔΗ! Διαβάστε εδώ για περισσότερα.
Δείτε τώρα τα σχετικα μας βίντεο και διαβάστε μετά όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτό το τεράστιο μυστικό που μας έχουν ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ οι μεγάλοι….!!!…

https://www.facebook.com/100011422178056/videos/882597222131009/

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ…..

O Μπαζ Όλτριν Παραδέχεται Ότι Δεν Πήγαν στη…ΣΕΛΗΝΗ!!! | Επίπεδη Γη

ΒΟΜΒΑ: CIA: ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΗ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.

ΒΟΜΒΑ: Η C.I.A. κυκλοφόρησε έγγραφα από τη δεκαετία του ’50 που αναφέρονται στην…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ και το ΣΤΕΡΕΩΜΑ!

Flat Earth, Επίπεδη Γη: Μια επανάσταση που μας δείχνει την…ΟΔΟ…

ΙΔΟΥ η μεγάλη απαγόρευση πτήσεων του ΟΗΕ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεία της γης που κρύβει την αλήθεια για την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ!