Home Greek News Ακόμη και τα Σκόπια δείχνουν ότι έχουν εθνική κυριαρχία: Προειδοποιητικές βολές και συμπλοκές με μετανάστες από Ελλάδα!

Ακόμη και τα Σκόπια δείχνουν ότι έχουν εθνική κυριαρχία: Προειδοποιητικές βολές και συμπλοκές με μετανάστες από Ελλάδα!

by _
0 comment 115 views

Ακόμη και τα Σκόπια δείχνουν ότι έχουν εθνική κυριαρχία: Προειδοποιητικές βολές και συμπλοκές με μετανάστες από Ελλάδα!

Ακόμη ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι όλες οι χώρες της Ευρώπης, ακόμη και τα Σκόπια έχουν συναίσθηση εθνικής κυριαρχίας είχαμε πριν από λίγο.

Ομάδα παράνομων μεταναστών που είχε εισέλθει στην Ελλάδα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, απωθήθηκε με προειδοποιητικά πυρά στην προσπάθειά της να περάσει τα σκοπιανά σύνορα του «συντρόφου»  Ζάεφ στην περιοχή της Γευγελής.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Γευγελής, κοντά στο χωριό Μόιν.

Ενας μετανάστης συνελήφθη από την σκοπιανή αστυνομία, ενώ οι υπόλοιποι επέστρεψαν στο πάντα φιλόξενο ελληνικό έδαφος για μόνιμη εγκατάσταση.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του ΜΙΑ:

«H στρατιωτικοί περίπολος, είδε την ομάδα μεταναστών και φώναξε προκειμένου να σταματήσουν αλλά εκείνοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις και έτσι οι στρατιωτικές δυνάμεις έριξαν προειδοποιητικές βολές στον αέρα που οδήγησαν τους μετανάστες στην ελληνική πλευρά».

Ο σκοπιανός Στρατός ανακοίνωσε σε δελτίο Τύπου ότι το περιστατικό συνέβη όταν μία από τις περιπολίες του ανίχνευσε ομάδα μεταναστών που διέσχιζαν παράνομα τα σύνορα κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Γευγελής.

“Ενώ περιπολούσαν στα σύνορα της Γευγελής, οι στρατιώτες εντόπισαν μία ομάδα μεταναστών που προσπαθούσαν να διασχίσουν παράνομα τα σύνορα. Ακολουθώντας το πρωτόκολλο, οι στρατιώτες άνοιξαν πυρ στον αέρα, αναγκάζοντας τους πρόσφυγες να επιστρέψουν στο ελληνικό έδαφος. Στο μεταξύ ένας από αυτούς κρατήθηκε” αναφέρεται αναλυτικά στην ανακοίνωση της γενικής στρατιωτικής διοίκησης.

Επιπλέον στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στα σύνορα δεδομένης της κατάστασης με τις αυξημένες ροές μεταναστών και προσφύγων από τη Μέση Ανατολή.

Για τα Σκόπια υπάρχει παράνομη διέλευση συνόρων, κάτι που δεν υπάρχει για την Ελλάδα.

Φυσικά τα Σκόπια αποδεικνύουν στην πράξη ότι έχουν συναίσθηση εθνικής κυριαρχίας.

Ανάλογο περιστατικό θα ήταν αδιανόητο  στην περιοχή του Έβρου με Έλληνες στρατιώτες να ρίχνουν προειδοποιητικά πυρά για να εμποδίσουν παράνομους μετανάστες καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλούσε την οργή της κυβέρνησης και του Δ.Βίτσα…

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/719218_epeisodio-sta-synora-skopion-elladas-skopianoi-stratiotes

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr