Home Greek News ΣΟΚ: ΜΑΣΟΝΟΣ ο Ματέο ΣΑΛΒΙΝΙ και η Μαρίν ΛΕΠΕΝ που έχει δεσμούς με τη…ΜΟΣΑΝΤ!!!

ΣΟΚ: ΜΑΣΟΝΟΣ ο Ματέο ΣΑΛΒΙΝΙ και η Μαρίν ΛΕΠΕΝ που έχει δεσμούς με τη…ΜΟΣΑΝΤ!!!

by _
0 comment 263 views

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ τη Μασονία στο συνασπισμό τους το Κίνημα των 5 Αστέρων/Λίγκα του Βορρά στην Ιταλία!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ….

ΔΕΙΤΕ τον κ Ματέο Σαλβίνι να χαιρετάει….ΜΑΣΟΝΙΚΑ….!!!…

ΜΑΣΟΝΑ και η κα…ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ η μεγάλη ΣΥΜΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΑΛΒΙΝΗ!!!…Το κόμμα της γεμάτο…ΜΑΣΟΝΊΛΑ!!!…Ο μπαμπάς της ήταν πράκτορας της…ΜΟΣΑΝΤ!!! Κι η ίδια δίνει μεγάλη κάλυψη σε εν Γαλλία τρομοκρατικές  οργανώσεις…ΕΒΡΑΪΚΕΣ….!!!

 


-του Ιωάννη Κουντούρη | 10.45 | 10/10/2018

Αναφέρθηκε το Μάιο του 2017 ότι ο συνασπισμός των 5 Αστέρων και του Λίγκα του Βορρά στην Ιταλία είχαν απαγορεύσει τη Μασονία στον κυβερνητικό σχηματισμό τους. Είναι όμως έτσι τα πράγματα???

Στο σάιτ custodela.club διαβάζουμε….

Έκτοτε, οι μασόνοι μάχονται εναντίον τους. Ο Στέφανο Μπισί, ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Ιταλίας, μόλις ξεκίνησε μια έκκληση απευθυνόμενη “προς όλους τους Μεγάλους Διδασκάλους των Μεγάλων Μαζικών Στοών του κόσμου”.

 

Η Μεγάλη Ανατολή της Ιταλίας παίζει την κάρτα του θύματος, υπενθυμίζοντας στους ανθρώπους ότι η ιταλική κοινοβουλευτική επιτροπή για τις εγκληματικές οργανώσεις και την μαφία είχε παραγγείλει πέρυσι στην ιταλική κυβέρνηση την κατάσχεση των καταλόγων προσχώρησης πάνω από 500 στοών στην Ιταλία. Η Επιτροπή εξέδωσε επίσης ένταλμα έρευνας για τα γραφεία των Στοών, ακολουθούμενο από την επίταξη διακομιστών υπολογιστών, μερικών σκληρών δίσκων και πολλών εγγράφων που αρχειοτέθηκαν στα αρχεία τους.

 

Η Μεγάλη Ανατολή της Ιταλίας σκοπεύει τώρα να κινητοποιήσει τις διεθνείς δυνάμεις του Τεκτονισμού για να οδηγήσει έναν πόλεμο εναντίον της νέας κυβέρνησης. Μετά από αίτημα προς τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, «για να υπογραμμιστεί η παράνομη αυτή η ρήτρα», ο Bisi διοργάνωσε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη στη Ρώμη, στην οποία κάλεσε εκπροσώπους του ξένου Τύπου. Την ίδια μέρα συναντήθηκε με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής επιτροπής, Marco Di Lello, “για να συζητήσουμε αυτή την κρίσιμη κατάσταση”.

 

Στην έκκλησή του προς τους Μεγάλους Δασκάλους του Κόσμου, ο Bisi κατέληξε ως εξής: “Περιμένω την υποστήριξή σας. Ας αγκαλιάσουμε το Chaïne d’Union για να διακηρύξουμε τις αξίες και τις αρχές μας και επιβεβαιώνουμε ότι οι Ελευθεροτέκτονες εργάστηκαν πάντα για την βελτίωση της ανθρωπότητας προς την δόξα του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος».

Δείτε τώρα τη σχετική ανακοίνωση που έχουν βγάλει τότε οι Μασόνοι για το ιδιο θεμα, με ημερ. 21 Μάιου του 2018, όπου αναφέρονται γενικώς και αορίστως στην κυβέρνηση.  Προσέξτε όμως, γιατί αυτοί δεν κάνουν καμία αναφορά στον κ Ματέο Σαλβίνι ή οποιονδήποτε άλλον που να προέρχεται εκ της κυβερνήσεως εκεί…

Πάμε όμως τώρα στο….«ΖΟΥΜΙ» γιατί οι παρακάτω φωτο. μας διηγούνται μια εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ των πραγμάτων….

 

Οι μασόνοι ΠΑΝΤΟΤΕ ελέγχουν και τις δύο πλευρές μιας δήθεν πολιτικής μάχης!!! ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΤΑΚΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ!!!

Πάμε τώρα στην Σύμμαχη του Σαλβίνι Λεπέν….

Στο παρακάτω βιντεο μαθαίνουμε τα εξής φρικτά για αυτην την δήθεν »αντι-ευρωπαιστήτρια» κτλ….

  1. Ήταν μέλος της αντιπροσωπείας του ΕΚ για τις σχέσεις με το Ισραήλ από το 2004 έως το 2009.
  2. Έχει πει στους Εβραίους στη Γαλλία ότι το Εθνικό τhw Μέτωπο δεν είναι ο εχθρός τους και ότι ο κοινός τους εχθρός είναι ο «Ισλαμιστικός Φονταμενταλισμός» όταν, στην πραγματικότητα, ο «Ισλαμιστικός Φονταμενταλισμός είναι μια δημιουργία της Δύσης και φυσικά του ίδιου του…Ισραήλ! Για περισσότερα. διαβάστε και «Ο Μωαμεθανισμός είναι δημιούργημα των Εβραίων!»
  3. Αναγνωρίζει η Λεπεν το ΑΡΧΙ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ όλων των αιώνων με το οποιον κρατάνε οι Εβραίοι ΔΟΥΛΟΥΣ σχεδόν όλα τα έχθη που δεν είναι τίποτε άλλο από το Εβραϊκό…ΚΩΛΟ-ΚΑΥΤΩΜΑ!!! Αυτό τα λέει ΟΛΑ για την ίδιαν. Για περισσότερα. δείτε και «Οι Εβραίοι αποκαλύπτουν την αλήθεια για το Ολοκάυτωμα! – ΒΙΝΤΕΟ»
  4.  Υποστηρίζει την εβραϊκή τρομοκρατική ομάδα που ονομάζεται The Jewish Defence League. H Εβραϊκή Αμυντική Ένωση (JDL).
  5. O Jean Marie Le Pen έχει παραδεχθεί ότι το Εθνικό Μέτωπο είναι γεμάτο ΜΑΣΟΝΟΥΣ….
  6. Η ίδιαν η κα Λεπέν έχει πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι αφούν υπάρχουν Μασόνοι στο κόμμα της, τότε,…ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!….
  7. Η Μάριον Λεπέν, η ανηψιά της κας Μαρίν Λεπέν, είναι η επικεφαλής του φιλο-ισραηλινού λόμου (CRIF) του κόμματος!!!
  8. Ο παρέας της κας Μάριον Λεπέν, ο κ Mereshal Le pen, ήταν πράκτορας της…ΜΟΣΑΝΤ!!!
  9. Η μητέρα της Μαρίν Λεπεν, παραδέχτηκε προ ετών ότι ο σύζυγός της, ο Jean Marie Le Pen, ο πατέρας της Μαρίν, είχει χρηματοδοτηθεί από Εβραίους μαφιόσους, όπως ο Dassault, ο Σιωνιστής μεγιστάνας….

Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο που παρέχει και ΣΤΟΙΧΕΙΑ για ολ ‘αυτά και μην νομίζετε ότι επειδή κι ο Σαλβίνι και η Λεπέν μιλάνε «κατά της Ευρώπης» κτλ ότι αυτό σημαίνει ότι είναι «αντισυστημικοί». Οι καλύτεροι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ξέρουν πώς να καλοπιάσουν και να…ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ τις ανυποψίατες μάζες….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr