Home Greek News Το ΔΝΤ προειδοποιεί για τη «Δεύτερη Μεγάλη Οικονομική Ύφεση» όπως αυτή της δεκ. του ᾽30!

Το ΔΝΤ προειδοποιεί για τη «Δεύτερη Μεγάλη Οικονομική Ύφεση» όπως αυτή της δεκ. του ᾽30!

by _
0 comment 123 views

 

Το ΔΝΤ προειδοποιεί για τη «Δεύτερη Μεγάλη Οικονομική Ύφεση» όπως αυτή της δεκ. του ᾽30!

Για ΟΛΗ την αλήθεια περι του Δ.Ν.Τ. ιδιαίτερα σε σχέση με την Ελλάδα, διαβάστε επίσης!


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) προειδοποίησε ότι μια “δεύτερη μεγάλη ύφεση” απειλεί και είναι πιθανό να καταστρέψει μεγάλο μέρος της παγκόσμιας οικονομίας…

Σε μια νέα έκθεση, το ΔΝΤ προβλέπει ότι τα φτηνά επιτόκια και τα αυξανόμενα επίπεδα χρέους θα ενεργοποιήσουν ένα οικονομικό Αρμαγεδων στο εγγύς μέλλον.

Αναφέρει το Prophecynewswatch.com, Αυτή τη στιγμή, τα επίπεδα του παγκόσμιου χρέους είναι υψηλότερα από ό, τι προηγουμένως σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία και στην έκθεσή τους το ΔΝΤ συγκεκριμένα προσδιόρισε τα “επίπεδα παγκόσμιου χρέους” ως ένα από τα βασικά προβλήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε “άλλη οικονομική κρίση”…

Η παγκόσμια οικονομία κινδυνεύει από μια άλλη οικονομική κρίση, μετά την αποτυχία των κυβερνήσεων και των ρυθμιστικών αρχών να προωθήσουν όλες τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για την προστασία του συστήματος από την απερίσκεπτη συμπεριφορά, προειδοποίησε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Με τα επίπεδα του παγκόσμιου χρέους πολύ υψηλότερα από αυτά κατά την τελευταία κρίση του 2008, ο κίνδυνος παραμένει ότι τα ανεξέλεγκτα τμήματα του χρηματοπιστωτικού συστήματος θα μπορούσαν να προκαλέσουν παγκόσμιο πανικό, δήλωσε το Ταμείο στην Ουάσινγκτον.

Και η έκθεση του ΔΝΤ έδειξε επίσης ότι οι παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα.

Στην έκθεση, μια “παρατεταμένη περίοδος υπερχαμηλών επιτοκίων” κατηγορήθηκε για “τη δημιουργία χρηματοπιστωτικών τρωτών σημείων” …

Η έκθεση του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) αναφέρει: “Η παρατεταμένη περίοδος των υπερχαμηλών επιτοκίων στις προηγμένες οικονομίες έχει συμβάλει στη δημιουργία χρηματοοικονομικών τρωτών σημείων.

“Η μεγάλη συσσώρευση του δημόσιου χρέους και η διάβρωση των δημοσιονομικών αποθεμάτων σε πολλές οικονομίες μετά την κρίση δείχνουν την επείγουσα ανάγκη να ανοικοδομηθούν αυτές οι άμυνες για να προετοιμαστούμε για την επόμενη “κάμψη”».

Αυτή είναι μια εξαιρετικά ασυνήθιστη γλώσσα για έναν παγκοσμιοποιημένο θεσμό να χρησιμοποιεί, όπως το ΔΝΤ.

Προσπαθούν να σηματοδοτήσουν ότι επίκειται μεγάλη παγκόσμια οικονομική κρίση;

Δεν θα ήταν, φυσικά, οι πρώτοι που θα σήμαιναν το συναγερμό. Σημαίνοντα ονόματα σε ολόκληρο τον χρηματοπιστωτικό κόσμο κάνουν όλες αυτές τις δυσοίωνες δηλώσεις αυτές τις μέρες και περισσότερες κόκκινες ετικέτες συνεχίζουν να ανακύπτουν κάθε μέρα.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με μια ανάλυση, η παγκόσμια καμπύλη αποδόσεων έχει καταστεί αρνητική για πρώτη φορά από την τελευταία οικονομική κρίση και αυτό έχει δημιουργήσει “το τέλειο κοκτέιλ” για μια “κρίση ρευστότητας” …

Οι μεγάλες κρίσεις ρευστότητας συμβαίνουν συχνά όταν οι καμπύλες απόδοσης σε όλο τον κόσμο ισοπεδώσουν ή αντιστραφούν. Επί του παρόντος, η καμπύλη παγκόσμιας απόδοσης αντιστρέφεται. αυτό είναι ένα δυσοίωνο σημάδι για την παγκόσμια οικονομία και τις χρηματοπιστωτικές αγορές, ιδιαίτερα υπερτιμημένες χρηματιστηριακές αγορές όπως αυτές των ΗΠΑ.

Περισσότερα εδώ >> https://yournewswire.com/imf-second-great-depression/

Αρχική πηγή >> http://prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=2621#3IWSvmFfQG7wbK1O.99

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr