Home Greek News ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”

ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”

by _
0 comment 131 views

ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”

Αποκλειστικό ντοκουμέντο με ονοματεπώνυμα

ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”

Η προδοσία των ελληνικών κυβερνήσεων

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Σήμερα η εφημερίδα μας – για πολλοστή φορά – θα σας παρουσιάσει κατ΄ αποκλειστικότητα ένα απόρρητο δελτίο πληροφοριών, που συντάχτηκε από τις Μυστικές Υπηρεσίες μας στα μέσα του 1994, και του οποίου η έρευνα και οι αποκαλύψεις επιβεβαιώνονται μετά από 24 συναπτά έτη!

Έρευνα και συνταρακτικές αποκαλύψεις, για τις οποίες απαιτήθηκε ατέλειωτος χρόνος, με κίνδυνο της ζωής των πρακτόρων μας, που επί μήνες κοπίασαν για να συγκεντρωθεί αυτό το συνταρακτικό υλικό και να αποτυπωθεί σε τέσσερεις σελίδες!

Υλικό όμως, που εάν είχε ουσιαστικά ληφθεί υπόψη υπό της κυβερνήσεως του Ανδρέα Παπανδρέου, σήμερα η Πατρίδα δεν θα αγωνιούσε αν θα ονομαστούν τα Σκόπια “Μακεδονία”! Όνομα, εθνότητα και γλώσσα, που αβίαστα και χωρίς κανένα συναίσθημα παραχώρησε η σημερινή κυβέρνηση των Τσίπρα, Καμμένου και Κοτζιά! 

Όμως, τότε οι Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας  πλαισιώνονταν από πατριώτες που προάσπιζαν και διακονούσαν τα συμφέροντα της  ελληνοορθοδοξίας και όχι από κρατικούς υπαλλήλους που πρώτο μέλημά τους είναι η εσωτερική αντιπαλότητα κι όχι η προάσπιση και η ασφάλεια των εθνικών μας ζητημάτων!

Αλλά, πολλά είπαμε για πρόλογο! Ας περάσουμε στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που όμοιες δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας:

Ο ΟΗΕ ξήλωνε το πουλόβερ της Ελλάδος υπέρ των Σκοπίων…

«Από έρευνες που ενήργησε η υπηρεσία μας, εξακρίβωσε τα κάτωθι:

Το διεθνές PEN (Παγκόσμια Ένωση Συγγραφέων – Λογοτεχνών και Ποιητών) έχει έδρα το Λονδίνο και κάθε χώρα αναγνωρισμένη επίσημα από τον ΟΗΕ, διαθέτει δική της Ένωση (PEN). Τα Σκόπια έχουν ιδρύσει δικό τους PEN, άτυπα από το 1986 και διά μέσω των ισχυρών οργανώσεων που διέθεταν στον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη, προέβαλαν αρχικά την προώθηση στα διεθνή συνέδρια, των πολιτιστικών τους ζητημάτων (γλώσσα, κουλτούρα, ιστορική καταγωγή) ως “Μακεδονικό Έθνος”.

Διά μέσω του PEN, κατόρθωσαν να προωθήσουν πολλές θέσεις των, από πλευράς πολιτιστικών ζητημάτων, στα διάφορα ετήσια συνέδρια που πραγματοποιούνταν από το διεθνές PEN, αφού είχαν κατορθώσει να γίνονται αποδεκτά τα μέλη τους ως PEN της ”Ομόσπονδης Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας”. 

Το 1988 στην Αχρίδα, πραγματοποιήθηκε συνέδριο από όλες τις οργανώσεις-σωματεία και συλλόγους της “Μακεδονίας” απ όλο τον κόσμο, με θέμα “Πολιτιστικά δικαιώματα των Μακεδόνων”.

Στο συνέδριο είχαν κληθεί και αντιπροσωπείες των PEN αρκετών χωρών, όπως από Καναδά, Γερμανία, Τουρκία, Κροατία, Σλοβενία, Ιταλία κ.α

Εκεί κατόρθωσαν να γίνει αποδεκτή η ύπαρξη της Μακεδονικής γλώσσας και προώθηση διδασκαλίας αυτής σε ορισμένα Πανεπιστήμια της Ευρώπης, της Αμερικής και του Καναδά, με εισήγηση των Σκοπιανών και με προτάσεις που υποστήριξαν οι Τούρκοι, οι Κροάτες, οι Γερμανοί και οι Ιταλοί. Έκτοτε οι Σκοπιανοί συγγραφείς – λογοτέχνες, λαμβάνουν επίσημα μέρος στα ετήσια διεθνή συνέδρια του διεθνούς PEN, ως ΡΕΝ της “Ομόσπονδης Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας”, πλην όμως τα πολιτιστικά τους δικαιώματα (Μακεδονική γλώσσα – κουλτούρα και ιστορική κληρονομιά) γίνονται αποδεκτά ως “Μακεδονικού Έθνους”.

Η ελληνική Πολιτεία με την απραξία της, έθετε όλους απέναντί μας…

Μετά την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία και την αυτόκλητη ονομασία τους ως “Δημοκρατία της Μακεδονίας” και προ της εισόδου τους στον ΟΗΕ με την πρώην ονομασίας τους, γίνονταν αποδεκτοί από τα ΡΕΝ των χωρών μελών, καθώς και από το διεθνές ΡΕΝ, ως ΡΕΝ της “Μακεδονίας”. Με την ονομασία αυτή δεν αναγνωρίζονταν και δεν αναγνωρίζεται ακόμη από το ΡΕΝ της χώρας μας.

Το 1992 που πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του διεθνούς ΡΕΝ στο Ρίο της Βραζιλίας, η αντιπροσωπεία των Σκοπίων, εισηγήθηκε την καταδίκη της χώρας μας για γλωσσικές διακρίσεις και καταπίεση μειονοτήτων σε γλωσσικά θέματα, πράγμα που έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία των μελών, αφού η χώρα μας δεν εκπροσωπήθηκε για να αντικρούσει τις κατηγορίες.

Τον Δεκέμβριο 1993 το συνέδριο, πραγματοποιήθηκε στην Πάλμα Ντε Μαγιόρκα, όπου η αντιπροσωπεία του ελληνικού ΡΕΝ προέβαλε επιχειρήματα, διαμαρτυρόμενη για την καταδίκη της Ελλάδος, για γλωσσικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να γίνει αποδεκτό το αίτημα της άρσεως της καταδίκης της χώρας μας.

Μεταξύ 8-10 Μαΐου 1994, πραγματοποιήθηκε στην Πέργαμο της Τουρκίας το Μεσογειακό συνέδριο των ΡΕΝ, των ομωνύμων χωρών, με θέμα “Πολιτιστική ιστορία της Ιωνίας και καταγωγή του Ομήρου”. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Τουρκίας, πλην όμως δεν συμμετείχαν όλες οι Μεσογειακές χώρες, όπως Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία και χώρες Β. Αφρικής.

Αντιθέτως, με πρόσκληση του τουρκικού ΡΕΝ συμμετείχαν η Αλβανία, τα Σκόπια, η Βοσνία και συγγραφείς από την κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο. Η χώρα μας δεν εκπροσωπήθηκε. Στο εν λόγω συνέδριο Τούρκοι γλωσσολόγοι και λογοτέχνες, οι οποίοι στην ουσία ήταν ιστορικοί καθηγητές Πανεπιστημίων και διπλωμάτες, αλλά επειδή δεν επιτρέπεται να εμφανισθούν με την ανωτέρω ιδιότητα, εμφανίζονται με την ιδιότητα του λογοτέχνη – συγγραφέα – ποιητή, ανέλυσαν το θέμα του Ιωνικού πολιτισμού, ισχυριζόμενοι ότι, δεν είναι ελληνικός, αλλά προέρχεται από τους Χιίτες, οι οποίοι θεωρούνται πρόγονοι των Τούρκων. Ακόμη υποστήριξαν ότι Χιίτης, άρα Τούρκος, είναι και ο Όμηρος.

Να γιατί η Τουρκία είναι σοβαρό κράτος…

Επίσης, ο γενικός γραμματέας του τουρκικού ΡΕΝ, Φουάτ Καραντάϊ, καθηγητής αγγλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κωνσταντινουπόλεως, έθεσε θέμα ιδρύσεως τουρκικού ΡΕΝ στη Βόρεια Κύπρο, ως παράρτημα της Άγκυρας. Αρχικά η πρότασή του δεν έγινε αποδεκτή καθ όσον αντέδρασε ο Γενικός Γραμματέας του διεθνούς ΡΕΝ, Αλέξη Μπλοκ, ο οποίος υποστήριξε ότι η Βόρεια Κύπρος δεν είναι τουρκικό κράτος. Οι Τούρκοι επανήλθαν ισχυριζόμενοι, ότι πρόκειται περί τουρκικής εθνότητας, υποστηριζόμενοι παράλληλα από τον γενικό γραμματέα του αλβανικού PEN Piro Misa, τον γενικό γραμματέα του ΡΕΝ Σκοπίων Ματέφσκι, ο οποίος είναι και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού των Σκοπίων, από το μέλος του ιδίου ΡΕΝ Μέτο Γιοβανέφσκι, υπεύθυνο για την ανθελληνική προπαγάνδα και από τα μέλη του ΡΕΝ Βοσνίας. Τελικά έγινε αποδεκτή η τουρκική πρόταση.

Τούρκοι και Αλβανοί πάντα πήγαιναν χέρι – χέρι κι εμείς κοιμόμασταν…

Τον Ιούλιο του 1994, το ετήσιο συνέδριο του διεθνούς ΡΕΝ θα πραγματοποιηθεί στην  Πράγα με θέμα “τα γλωσσικά δικαιώματα” και σύμφωνα με πληροφορίες η Τουρκία θα προσπαθήσει να προωθήσει την αναγνώριση τουρκικού ΡΕΝ στην Βόρεια Κύπρο και να καταδικάσει την Ελλάδα για καταπίεση από πλευράς πολιτιστικών δικαιωμάτων, σε βάρος της Μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.

Το ίδιο αίτημα θα προβάλουν και τα Σκόπια για καταπίεση των γλωσσικών δικαιωμάτων της “Μακεδονικής μειονότητας” στην ελληνική Μακεδονία.

Επίσης στην Πράγα, για πρώτη φορά, μεθοδεύεται να εμφανισθεί με το αίτημα πολιτιστικών δικαιωμάτων και κυρίως γλωσσικών, το αλβανικό ΡΕΝ για τους Αρβανίτες Τσάμηδες.

Το αλβανικό ΡΕΝ ιδρύθηκε το 1992 με Γενικό Γραμματέα τον Piro Mis ο οποίος επί Χότζα ήταν πρέσβης στο Παρίσι και τον Δεκέμβριο 1993 είχε επισκεφθεί την Αθήνα και ζήτησε συνεργασία με το ελληνικό ΡΕΝ σε πολιτιστικά ζητήματα (θέατρο-κινηματογράφεο – μουσική).

Πάντα χρηματοδότης των σχεδίων κατά της Ελλάδος ο Σόρος…

Έχει αρχίσει να οργανώνεται καλά και χρηματοδοτείται από την Τουρκία, καθώς και από τον Εβραίο μεγαλοεπιχειρηματία Σόρος, ο οποίος χρηματοδοτεί και το ΡΕΝ των Σκοπίων. Εκτός από τον Σόρος, το σκοπιανό ΡΕΝ χρηματοδοτείται για την άσκηση ανθελληνικής προπαγάνδας σε όλα τα μέτωπα και από την Κροατία, η οποία σε όλες τις εκδηλώσεις του διεθνούς ΡΕΝ, ασκεί έντονη ανθελληνική προπαγάνδα, παίρνοντας ακραίες φιλοσκοπιανές θέσεις.

Το ΡΕΝ των Σκοπίων πραγματοποιεί κάθε χρόνο διεθνή συνάντηση στην Στρούγκα της Αχρίδας, προσκαλώντας διεθνείς προσωπικότητες του λογοτεχνικού κόσμου, προβάλλοντας τα πολιτιστικά τους ζητήματα. Έχει παρατηρηθεί ότι, η ανωτέρω ετήσια συνάντηση είναι οργανωμένη κατά τον καλύτερο τρόπο και η προπαγάνδα τους μετέρχεται όλα τα μέσα, προκειμένου να επηρεάσουν τους συμμετέχοντες σε αυτή ξένους. Ομιλητές ορίζονται διπλωμάτες και διεθνολόγοι Σκοπιανοί, ντόπιοι και της διασποράς και κυρίως Έλληνες την καταγωγή από την Βόρια Ελλάδα, οι οποίοι κατέχουν υψηλές θέσεις στο κράτος των Σκοπίων καθώς και στις σκοπιανές οργανώσεις του Εξωτερικού.

Οι ανωτέρω ομιλητές, εμφανίζονται ως συγγραφείς και λογοτέχνες. Με την αυτή ιδιότητα εμφανίζονται και στα συνέδρια του διεθνούς ΡΕΝ.

Τον Φεβρουάριο του 1994, το ΡΕΝ των Σκοπίων έστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του διεθνούς ΡΕΝ στο Λονδίνο, αντίγραφο της οποίας υποβάλλουμε (σ.σ. προς τον πρόεδρο της ελληνικής κυβερνήσεως), στην οποία ζητείται η μεσολάβηση του διεθνούς ΡΕΝ προς το ελληνικό, προκειμένου να αποδεχθεί πρόσκληση του “Μακεδονικού” ΡΕΝ και συγκεκριμένα του Ματέφσκι, για συνεργασία και διάλογο μεταξύ “Μακεδόνων” και Ελλήνων συγγραφέων σε πολιτιστικά ζητήματα.

Όταν προσπαθούσαν να μας πιάνουν στον ύπνο…

Το διεθνές ΡΕΝ με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ελληνικού ΡΕΝ Κ.Α. και με ημερομηνία 15 Μαρτίου 1994, ζητά την αποδοχή της πρόσκλησης του Ματέφσκι για συνεργασία σε πολιτιστικά ζητήματα. Αναγνωρίζει όμως τις πολιτικές δυσκολίες του ελληνικού ΡΕΝ, για την αποδοχή της πρόσκλησης με την ονομασία “Μακεδονικό ΡΕΝ”, ισχυριζόμενο παράλληλα ότι, δεν πρόκειται για συμφωνία με ένα κράτος αλλά με ένα ακόμα ΡΕΝ. Προς τούτο υπενθυμίζει την 3η παράγραφο του καταστατικού του διεθνούς ΡΕΝ κατά την οποία, τα μέλη υπόσχονται να κάνουν ότι μπορούν για να διώξουν τα μίση και τους ρατσισμούς, πράγμα, που επιδιώκει ο Ματέφσκι με την πρόσκλησή του και ως εκ τούτου δεν θα ήταν σωστό το ελληνικό ΡΕΝ να αρνηθεί την ευγενική πρόσκληση των φίλων του “Μακεδονικού” ΡΕΝ. Επίσης στην αναφερόμενη επιστολή του το διεθνές ΡΕΝ, τονίζει το ψήφισμα του Ρίο σύμφωνα με το οποίο πρέπει να υπάρξει διάλογος μεταξύ των “Μακεδόνων” και των Ελλήνων συγγραφέων σε πολιτιστικά ζητήματα.

Το ελληνικό ΡΕΝ με επιστολή του στις 29 Μαρτίου 1994 προς το Γενικό Γραμματέα του διεθνούς ΡΕΝ, αρνείται την αποδοχή της πρόσκλησης του Ματέφσκι για το λόγο ότι, χρησιμοποιεί το όνομα “Μακεδονικό” ΡΕΝ, για πολιτικούς σκοπούς και που προσωρινά δεν έχει αναγνωρισθεί από τον ΟΗΕ.

Από τότε αντιστέκονταν οι Βούλγαροι γιατί ήθελαν δικά τους τα Σκόπια…

Το ΡΕΝ Βουλγαρίας έχει αρχίσει να συγκροτείται τελευταία, χωρίς ακόμη ιδιαίτερη δραστηριότητα. Με το ΡΕΝ των Σκοπίων οι σχέσεις των είναι τεταμένες, γιατί το βουλγαρικό ΡΕΝ δεν αναγνωρίζει “Μακεδονικό Έθνος”, εμμένον σαφώς στη θέση ότι ο σλαβικός πληθυσμός και πολιτισμός της περιοχής των Σκοπίων εντάσσεται στην βουλγαρική ιστορική εθνότητα.

Τούτο είχε ως αποτέλεσμα, την άδοξη διακοπή της επίσκεψης, πρόσφατα, του Βουλγάρου Υπουργού Παιδείας  και Επιστημών Τοντόροφ στα Σκόπια, ο οποίος αρνήθηκε να υπογράψει παρόμοια πολιτιστική συμφωνία.

Το ΡΕΝ των Σκοπίων έχει στείλει και άλλες επιστολές στο διεθνές ΡΕΝ στο Λονδίνο, με τις οποίες ζητείται η παρέμβασή του προς το ελληνικό, προκειμένου οι Έλληνες συγγραφείς και λογοτέχνες να παρέμβουν στο Υπουργείο Παιδείας για την αναγνώριση των διπλωμάτων από το ΔΙΚΑΤΣΑ των φοιτητών από τα Πανεπιστήμια των Σκοπίων, επειδή το ελληνικό ΡΕΝ, δεν έχει απαντήσει σε καμία επιστολή των Σκοπίων για παρόμοιο θέμα.

Από τότε προετοίμαζαν την “Μακεδονική μειονότητα”…

Στις 12 Μαΐου του 1994, η επιτροπή φυλακισμένων συγγραφέων, η οποία αποτελεί παράρτημα του διεθνούς ΡΕΝ, με επικεφαλής τον Φλαμανδό Λίντον Άκερμαν, απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της ελληνικής Κυβερνήσεως, με την οποία ζητά την προστασία από τις ελληνικές αρχές της ανθρωπολόγου καθηγήτριας Κ…της οποίας απειλείται η ζωή από εθνικιστικά στοιχεία, στην Ελλάδα, λόγω της πραγματείας που έχει εκδώσει στην Αμερική και στην οποία ισχυρίζεται ότι, στην ελληνική Μακεδονία υπάρχει ισχυρή “Μακεδονική μειονότητα”, της οποίας καταπιέζονται τα δικαιώματα από το ελληνικό κράτος.

Η ανωτέρω επιστολή δημοσιεύθηκε στις 13 Μαΐου 1994 στην ημερήσια εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” (σ.σ. πού αλλού;;), αντίγραφο της οποίας υποβάλλουμε (σ.σ. προς τον πρόεδρο της κυβερνήσεως).

Η επιστολή εστάλη στην επιτροπή φυλακισθέντων συγγραφέων στο Λονδίνο από το PEN των Σκοπίων. Στη συνέντευξή της συμμετείχαν και Έλληνες από την Αθήνα και από ομάδα ΠΑΣΟΗ. Ενδιαφέρον της αναφερόμενης επιστολής, από την επιτροπή φυλακισμένων προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό, έδειξε και μάλιστα έντονο, ο Busar, καθηγητής Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ με έδρα της ελληνικής λογοτεχνίας και γλώσσας.

Ο ανωτέρω είναι και συγγραφέας βιβλίων με τα οποία ασκεί έντονη ανθελληνική προπαγάνδα με ακραίες φιλοσκοπιανές θέσεις, συνεργαζόμενος για την αναζήτηση ύπαρξης “Μακεδονικής” μειονότητας στην Βόρεια Ελλάδα, με την αναφερόμενη καθηγήτρια η οποία κατάγεται από την Φλώρινα.

Κομιστής της επιστολής στο Λονδίνο ήταν ο Μέτο Γιοβανέφσκι, μέλος του PEN Σκοπίων και υπεύθυνος στον τομέα για την ανθελληνική προπαγάνδα.

Επίσης ο Πρόεδρος του αμερικανικού PEN Κίλι, αδελφός του πρώην πρέσβη στην Αθήνα Μπομπ Κίλι, παίρνει θέσεις υπέρ των Σκοπίων σε όλες τις εκδηλώσεις του διεθνούς PEN και καταφέρεται σφόδρα εναντίον των Ελλήνων συγγραφέων και λογοτεχνών για τις αντισκοπιανές τους θέσεις, προσπαθώντας να διασύρει το ελληνικό PEN για ρατσισμό και προκαταλήψεις σε βάρος των “Μακεδόνων” συναδέλφων τους. 

Ο Γενικός Γραμματέας του διεθνούς ΡΕΝ, Αλέξης Μπλοκ, Γάλλος, αλλά ρωσικής καταγωγής, εμφορείται από φιλελληνικές θέσεις. Η σύζυγος του είναι ρωσίδα, Χριστιανή Ορθόδοξος καθώς και ο ίδιος. Επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα και διατηρεί βίλλα στη Σκύρο.

Κάθε νεώτερη πληροφορία, σχετικά με τη δραστηριότητα των ΡΕΝ Σκοπίων, Αλβανίας και Τουρκίας θα αναφέρουμε σχετικώς»!   

Όλοι τους είναι Προδότες!

Ειλικρινά, αντιλαμβάνεστε πως παιζόταν τόσα χρόνια το διεθνές παιχνίδι για να φτάσει να χαρίσει, όνομα, γλώσσα και εθνότητα στους σκοπιανούς μια ελληνική κυβέρνηση;

Μα και οι προηγούμενες δεν αντιδρούσαν κατ΄ ελάχιστον στους ανθελληνικούς σχεδιασμούς. Ή μήπως συνεργούσαν στην Προδοσία;

Γιατί δεν είναι δυνατόν να τους καταλογίσουμε, αμέλεια, αφέλεια ή ηλιθιότητα…

Πάντως, κυβέρνηση εκείνη την εποχή ήταν κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου, ΥΠΕΞ τον Κάρολο Παπούλια, που άκουγε την πρόεδρο της Βουλής Άννα Μπενάκη, όταν αναλάμβανε ΠτΔ, να του λέει ότι θα μειωθούν στις ημέρες του τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος και ουδόλως είχε αντιδράσει και ΥΠΕΘΑ τον Γεράσιμο Αρσένη των Ιμίων λίγο αργότερα… 

Έλληνες, τι ακριβώς δεν καταλάβατε;;;                      

        

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr