Home Greek News Η DARPA, ανέπτυξε νέο βιολογικό όπλο; – Περίεργες αναφορές , προκαλούν ανατριχίλα (Εικόνα)

Η DARPA, ανέπτυξε νέο βιολογικό όπλο; – Περίεργες αναφορές , προκαλούν ανατριχίλα (Εικόνα)

by _
0 comment 142 views

Η DARPA, ανέπτυξε νέο βιολογικό όπλο; – Περίεργες αναφορές , προκαλούν ανατριχίλα (Εικόνα)

Του Γιώργου Φαρμάκη

H Υπηρεσία Έρευνας Προηγµένων Αµυντικών Προγραµµάτων ή στα αγγλικά DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency ), είναι οργανισμός του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, υπεύθυνος για την ανάπτυξη των αναδυόμενων τεχνολογιών για χρήση από το στρατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το δίκτυο RT (Russia Today), η DARPA έχει ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα το οποίο φέρει το όνομα, Insect Allies. Αρκετοί Ευρωπαίοι επιστήμονες, φοβούνται ότι το πρόγραμμα αυτό, μπορεί να εξελιχθεί εύκολα σε βιολογικό όπλο.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο επίσημα λέει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχει να κάνει με την προστασία των….Καλλιεργειών, όμως δεν απέρριψε το ενδεχόμενο, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, να έχει διπλό σκοπό ύπαρξης.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Freiburg της Γερμανίας, του ιδρύματος Max Planck, αλλά και του γαλλικού Πανεπιστημίου Montpellier, άσκησαν έντονη κριτική στην DARPA.  Θεωρούν ότι, ο σκοπός του προγράμματος Insect Allies, δεν είναι αθώος. Μάλιστα, δήλωσαν ξεκάθαρα ότι μπορεί να είναι ένα νέο βιολογικό όπλο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον ανθρώπων.

Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι:

Ο Dr. Blake Bextine (υπεύθυνος για το πρόγραμμα της DARPA), δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, να δημιουργηθεί κάποιο βιολογικό όπλο και ότι όλα αυτά που ακούγονται, είναι απλά σενάρια.

Πως λειτουργεί το νέο πρόγραμμα (όπλο;), της DARPA

Πρόκειται για έντομα τα οποία μπαίνουν απευθείας πάνω στις μολυσμένες καλλιέργειες, με σκοπό να τις θεραπεύσσουν.

Ποιο αναλυτικά

Η DARPA τοποθετεί ιούς (οι οποίοι βρίσκονται μέσα σε έντομα) επάνω στις καλλιέργειες, οι οποίοι προσβάλουν τα γονιδιώματα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την μόλυνση (των καλλιεργειών). Διάφοροι ερευνητές όμως, φοβούνται ότι αυτοί οι ιοί (τα έντομα στην ουσία, τα οποία περιέχουν τους ιούς), μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν βιολογικό όπλο και να προσβάλουν υγιείς οργανισμούς.

Ο φόβος της Ρωσίας

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το RT, οι Αμερικανοί έχουν στην κατοχή τους ερευνητικό κέντρο στην πόλη Tbilisi (Τιφλίδα, πρωτεύουσα) της Γεωργίας, στο οποίο ήδη έχουν δημιουργηθεί, βιολογικά όπλα.

Ο Ρωσικός στρατός, φοβάται ότι η εξάπλωση της πανώλης των χοίρων (από το 2007 και μετά) στην Ευρώπη, στην Ρωσία αλλά και στην Αφρική, ξεκίνησε από την Γεωργία. Οι Ρώσοι μας λένε ξεκάθαρα, ότι εξετάζουν την πιθανότητα να…..ξέφυγαν διάφορα πράγματα μέσα από το αμερικανικό ερευνητικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στην Γεωργία. Το αμερικανικό Πεντάγωνο πάντως, δήλωσε ότι όλα τα παραπάνω, αποτελούν αντιαμερικανική προπαγάνδα των Ρώσων. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!

https://www.el.gr/nea-taxh/spy-news/i-darpa-aneptyxe-neo-viologiko-oplo-perierges-anafores-prokaloyn-anatrichila-eikona/

 


 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr