Home Greek News Δ.Τ. ΣΚΑΙ – Δηλώσεις για μυστική συνάντηση Τσίπρα – Ιερώνυμου

Δ.Τ. ΣΚΑΙ – Δηλώσεις για μυστική συνάντηση Τσίπρα – Ιερώνυμου

by _
0 comment 122 views

Δ.Τ. ΣΚΑΙ – Δηλώσεις για μυστική συνάντηση Τσίπρα – Ιερώνυμου

07.10.2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού» κ. Δημήτρης Καμμένος προσκεκλημένος σήμερα στην εκπομπή “ΑΚΡΑΙΩΣ” στο ΣΚΑΙ με τον Τάκη Χατζή, σχολίασε την επικαιρότητα.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=ra8O2N6QpAU

Δηλώσεις για την μυστική συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο:

«Η εκκλησιαστική περιουσία έχει σχηματισθεί διαχρονικά από τις δωρεές των πιστών. Τα έσοδα από την εκκλησιαστική περιουσία χρησιμοποιούνται , μεταξύ άλλων, για την ανακούφιση του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού. Η εκκλησία δεν έχει πτωχεύσει ποτέ, επειδή η διαχείρισή της είναι συνετή και φιλολαϊκή. Τι δουλειά έχει το ανεπρόκοπο και πτωχευμένο ελληνικό κράτος με την εκκλησιαστική περιουσία; Πρέπει οι πολιτικοί να πτωχεύσουν και την εκκλησία ; Καλό θα είναι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να σταματήσει να πιέζει τον Αρχιεπίσκοπο προσπαθώντας να υφαρπάξει τμήμα της εκκλησιαστικής περιουσίας ως εγγύηση  ή και να θέσει τη εκκλησιαστική περιουσία του Ελληνικού λαού σε ανεξέλεγκτο ρίσκο τιτλοποιώντας μέρος αυτής ή τα έσοδα από αυτήν, για να διαχειριστεί τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών μέσω μιας bad Bank. Μη ξεχνάμε ότι οι προσφορές των πιστών στην εκκλησία είναι οικειοθελείς ,αντίθετα με την φορολόγηση που το κράτος επιβάλλει».

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr