Home Greek News Ψινάκης: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος, χρειάζομαι επειγόντως διακοπές

Ψινάκης: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος, χρειάζομαι επειγόντως διακοπές

by _
0 comment 137 views

Ψινάκης: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος, χρειάζομαι επειγόντως διακοπές

Newsroom

Δεν έχει σκοπό να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για Δήμαρχος του Μαραθώνα, ο Ηλίας Ψινάκης, όπως αποκάλυψε σε ερώτηση δημοσιογράφων μετά το τρισάγιο που τελέστηκε στην Αργυρά Ακτή, παρουσία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

«Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Εγώ θα εκτελέσω την αποστολή μου και χρειάζομαι επειγόντως διακοπές μετά», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το εάν η απόφασή του θα ήταν διαφορετική σε περίπτωση που δεν είχε γίνει η εθνική τραγωδία με τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου, ο κ. Ψινάκης απάντησε: «Δεν ξέρω. Με το “αν” δεν γράφεται Ιστορία. Εγώ θα πάω να ξεκουραστώ τέσσερα χρόνια και αν ζούμε βλέπουμε».

Πηγή >>

https://www.cnn.gr/news/politiki/story/149455/psinakis-den-tha-eimai-xana-ypopsifios-xreiazomai-epeigontos-diakopes?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1538666151

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr