Home Greek News “Προσεγγίζει” Χρυσή Αυγή ο ΣΥΡΙΖΑ;;;

“Προσεγγίζει” Χρυσή Αυγή ο ΣΥΡΙΖΑ;;;

by _
0 comment 133 views

Από το άρθρο «ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ» του Παναγιώτη Αποστόλου που δημοσίευσε σήμερα στο σάιτ του egerssi.gr…

ΑΙΜΑ!…ΤΙΜΗ!…ΧΡΥΣΗ….ΤΟΜΗ…!!!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Άντε με το καλό σου ευχόμεθα σύντομα και τον Αλέξη Τσίπρα, κ Μιχαλολιάκο!»


 

“Προσεγγίζει” Χρυσή Αυγή ο ΣΥΡΙΖΑ;;;

Βέβαια το “οπλοστάσιο” του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει μόνο Κώστα Καραμανλή! Διαθέτει σειρά “όπλων” που τα χρησιμοποιεί ήδη, αφενός μεν για να ανακόψει την αυτοδυναμία Μητσοτάκη, αφετέρου δε, να περιχαρακώσει, να περιφρουρήσει, τα δικά του σημερινά ποσοστά (σ.σ. βλέπετε: διώξεις αντιφρονούντων δημοσιογράφων, πολιτικών αντιπάλων του ιδίου ιδεολογικού χώρου, όπως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κα)! Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε η κουβέντα μου με υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής (αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορώ να αποκαλύψω, ούτε τη θεσμική του ιδιότητα στο κόμμα), που μου ζήτησε να συναντηθούμε και να τα πούμε, γνωρίζοντας βεβαίως, ότι βρίσκεται απέναντι στην πολιτική στόχευση – στρατηγική του Νίκου Μιχαλολιάκου!

Η αποκάλυψη όμως που μου έκανε, είναι συγκλονιστική και εκ των προτέρων κρατώ αποστάσεις και διατηρώ επιφυλάξεις!

Ωστόσο, παρότι η Αθήνα είναι μια μεγαλούπολη, η πολιτική της κοινωνία είναι κατά πολύ μικρότερη και κάπου, λίγο ή πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας…

Έτσι, προσπάθησα να διασταυρώσω αυτήν την πολιτική βόμβα (λέγω πάλι εάν ισχύει) μέσω υψηλόβαθμου στελέχους της ΝΔ! Και οι απόψεις των δυο ανδρών ήταν συγκλίνουσες! Ωστόσο, για άλλη μια φορά επαναλαμβάνω πως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου! Αφού η πληροφορία μπορεί να έχει το χαρακτήρα της προβοκάτσιας για το κόμμα της Χρυσής Αυγής!

Αλλά, θεωρώ πως έστω και 1% να στέκει αυτή η κατηγορία, είμαι υποχρεωμένος να την δημοσιοποιήσω:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα – και βέβαια πριν τις εκλογές – σκέπτεται να απελευθερώσει τα δεκάδες – εκατοντάδες ευρώ των κρατικών επιχορηγήσεων, που είναι δεσμευμένα από τη Χρυσή Αυγή! Μια πολιτική κίνηση που θεωρούν στο ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα ανεβάσει τα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και θα τα στερήσει από τη ΝΔ»!

ΥΓ.: Για να προλάβω τις όποιες πονηρές σκέψεις κάποιων κακοπροαίρετων, θα τους θυμίσω, πως λίγοι έχουν κάνει και εξακολουθούν να κάνουν τέτοια σκληρή αντιπολίτευση στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Και όχι αναίτια, αφού θεωρώ πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είναι ένα νόμισμα με δυο όψεις!!

Πηγή >>

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!….

Άντε με το καλό σου ευχόμεθα σύντομα και τον Αλέξη Τσίπρα, κ Μιχαλολιάκο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr