Home Greek News Με ένοπλη συμμορία εμπόρου κοκαΐνης συνδεόταν ο μαύρος που φωτογραφήθηκε με τον Μακρόν

Με ένοπλη συμμορία εμπόρου κοκαΐνης συνδεόταν ο μαύρος που φωτογραφήθηκε με τον Μακρόν

by _
0 comment 146 views

Με ένοπλη συμμορία εμπόρου κοκαΐνης συνδεόταν ο άνδρας που φωτογραφήθηκε με τον Μακρόν

Ο ένας από τους δύο ημίγυμνους άνδρες που φωτογραφήθηκαν με τον γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν φέρεται να συνδέεται στενά με τον ηγέτη μιας ένοπλης συμμορίας που ελέγχει το εμπόριο κοκαΐνης στην περιοχή.

Νέα τροπή παίρνει η πολυσυζητημένη υπόθεση της φωτογραφίας του γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν με δύο νεαρούς ημίγυμνους άνδρες στο στον Άγιο Μαρτίνο, αφού όπως προκύπτει από δημοσιογραφικές αναφορές, ο ένας από τους δύο άνδρες ήταν κοντινό πρόσωπο του ηγέτη μιας ένοπλης συμμορίας που ελέγχει το εμπόριο κοκαΐνης στην περιοχή.

Ο νεαρός άντρας είχε πει στον 40χρονο πολιτικό ότι στο παρελθόν είχε προβλήματα με τον νόμο και ότι είχε περάσει χρόνο στη φυλακή, με τον Εμανουέλ Μακρόν να του απαντά ότι θα πρέπει να αφήσει πίσω του το ανήσυχο παρελθόν του.

Ωστόσο, η εφημερίδα Le Parisien αποφάσισε να ψάξει λίγο βαθύτερα την ιστορία που κρύβεται πίσω από τον άνθρωπο στην πιο πολυσυζητημένη φωτογραφία των ημερών. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο άνδρας που στη φωτογραφία βρίσκεται στα δεξιά του γάλλου προέδρου, ονομάζεται Ρεούλφ Φλέμινγκ και ήταν πολύ κοντινό πρόσωπο του επικεφαλής μιας ένοπλης συμμορίας που ελέγχει το εμπόριο κοκαΐνης από τη γειτονική Γουιάνα.

https://www.instagram.com/p/BoVCVURA8yr/?utm_source=ig_embed

Ο Φλέμινγκ συνελήφθη για ληστεία το 2015 και καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών, ενώ αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Ο δεύτερος άνδρας της φωτογραφίας που εμφανίζεται να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του, είναι ξάδελφος του Φλέμινγκ.

Ο Ρεούλφ Φλέμινγκ άρχισε να παραχωρεί συνεντεύξεις σε γαλλικά μέσα, κατά τις οποίες τόνισε ότι ο ξάδελφός του, έκανε την απρεπή χειρονομία «για στυλ». Σε άλλη συνέντευξή του, ο Φλέμινγκ υποστήριξε ότι η συνομιλία με τον γάλλο πρόεδρο του έδωσε «ισχυρό κίνητρο» και ότι τον έκανε να σκεφτεί να εργαστεί ως υδραυλικός. «Ο πρόεδρος μου είπε ότι θα με βοηθήσει να βρω δουλειά και να βοηθήσω την άρρωστη μητέρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή Α’ >>

Πηγή Β’ >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr