Home Greek News Κ. Παπανάτσιου στη Βουλή: ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ η βίλα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα! (έγγραφα)

Κ. Παπανάτσιου στη Βουλή: ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ η βίλα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα! (έγγραφα)

by _
0 comment 121 views

Κ. Παπανάτσιου στη Βουλή: ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ η βίλα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα! (έγγραφα)

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, έρχεται η πανηγυρική δικαίωση για το Achaia News.gr:

Όπως ξεκαθαρίζει με απάντησή της στη Βουλή η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, η βίλα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα, βρίσκεται κατά ένα μέρος της, ΕΝΤΟΣ ΖΩΝΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ!

Πρόκειται για την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών στην σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος  Νικολόπουλος, η οποία έρχεται σε συνέχεια του Συμβολαίου Αγοραπωλησίας της οικογενειακής βίλας Πελετίδη, που ρητά αναγράφει ότι περίπου το 1/3 του οικοπέδου βρίσκεται εντός Ζώνης Αιγιαλού και Παραλίας της αποκλεισμένης παραλίας των Αραχωβιτίκων!
Μάλιστα, το Υπουργείο Οικονομικών επισυνάπτει και απόσπασμα τοπογραφικού διαγράμματος που συνοδεύει το σχετικό ΦΕΚ για τον καθορισμό οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας.

Επιπλέον η Υφυπουργός Οικονομικών στην απάντησή της επισημαίνει, ότι το συγκεκριμένο τήμα του αιγιαλού χρήζει καθαρισμού, ο οποίος έχει ζητηθεί από το Δήμο πατρέων με το υπ. Αριθμ. 48037/4-6-18 έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας Αχαίας.

Κάτι που φυσικά, δεν έχει πράξει αν και υποχρεούται, ο Δήμος Πατρέων.

Δείτε την απάντηση της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου στην Κοινοβουλευτική ερώτηση του Νίκου Νικολόπουλου, που ξεκαθαρίζει ότι τμήμα της ιδιοκτησίας Πελετίδη, βρίσκεται ΕΝΤΟΣ ΖΩΝΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ των Αραχωβιτίκων!

 

https://www.achaianews.gr/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr