Home Greek News Εθνική Δεξιά καλεί Άγιον Όρος; – Στο State Department o Εφραίμ συνοδεία μοναχών (ΦΩΤΟ)

Εθνική Δεξιά καλεί Άγιον Όρος; – Στο State Department o Εφραίμ συνοδεία μοναχών (ΦΩΤΟ)

by _
0 comment 140 views

Εθνική Δεξιά καλεί Άγιον Όρος; – Στο State Department o Εφραίμ συνοδεία μοναχών (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποίησε ο ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, με συνοδεία άλλων μοναχών.

Μάλιστα, ο ηγούμενος συναντήθηκε με την με την Τζιν Φίσελ, ειδική Σύμβουλο του υφυπουργού Εξωτερικών του Τραμπ, Γουές Μίτσελ και αναπληρωτή βοηθό του ΥΠΕΞ κ. Κέντ.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα της ομογένειας «Εθνικός Κήρυξ», συζήτησαν θέματα τα οποία αφορούν την Ορθόδοξη Εκκλησία, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και τον διωγμό υπό τον οποίον βρίσκονται χριστιανοί λαοί σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Προφανώς επί τάπητος θα τέθηκε ο ρόλος του Αγίου Όρους αλλά και οι όποιες συνδέσεις με Ρωσία.

Η Εθνική Δεξιά του Τραμπ προσεγγίζει το Άγιον Όρος, δεδομένου ότι ο Λευκός Οίκος έχει αλλάξει χέρια;

Σημειώνεται ότι το πρωί της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου ο Ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ λειτούργησε τον Καθεδρικό Ναό της Ατλάντας όπου προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Μεγάλος αριθμός των εκκλησιασθέντων όλων των ηλικιών κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο διάσημος ηθοποιός και καλλιτέχνης Τζόναθαν Τζάκσον με την οικογένειά του, οι οποίοι έχουν μεταστραφεί οικογενειακώς στην Ορθοδοξία. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζάκσον δώρισε το βραβείο του Emmy στη Μονή Βατοπαιδίου, την οποία επισκέπτεται τακτικά κι έχει συνάψει πνευματική σχέση με τον Γέροντα Εφραίμ.

Πηγη >>

https://www.el.gr/thriskia/agion-oros/ethniki-dexia-kalei-agion-oros-sto-state-department-o-efraim-synodeia-monachon-foto/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr