Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΒΟΜΒΑ» – Διευθύντρια Του Ιδρύματος Σόρος Για Τους «Πρόσφυγες» Η Ξαδέρφη Του Μητσοτάκη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΒΟΜΒΑ» – Διευθύντρια Του Ιδρύματος Σόρος Για Τους «Πρόσφυγες» Η Ξαδέρφη Του Μητσοτάκη!

by _
0 comment 188 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΒΟΜΒΑ» – Διευθύντρια Του Ιδρύματος Σόρος Για Τους «Πρόσφυγες» Η Ξαδέρφη Του Μητσοτάκη!

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη πέρα από προοδευτική βουλευτής του «Ποταμιού», ήτοι του ΠαΣοΚ με φερετζέ, είναι και ξαδέρφη του Μητσοτάκη, αλλά και γενική διευθύντρια σε MKO του Σόρος που σχετίζεται με την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών που κατακλύζει την Πατρίδα μας. 

Για να περιγράψουμε με λίγα λόγια την δράση της εν λόγω ΜΚΟ σε τίτλους, θα πρέπει προφανώς να αναφέρουμε την λειτουργία δύο δομών για λαθρομετανάστες, την χρηματοδότηση άλλων ΜΚΟ που ασχολούνται με την λαθρομετανάστευση σε πιο ειδικά πεδία, όπως η ενοικίαση διαμερισμάτων, και φυσικά την οργάνωση του τμήματος προπαγάνδας γύρω από την δίκη της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα ο λόγος για το Golden Dawn Watch που αναλαμβάνει την διαστρέβλωση των γεγονότων στην δίκη και την παροχή «γραμμής» προς τα ΜΜΕ.

Σας προκαλούν έκπληξη όλα τα παραπάνω; Κακώς, διότι σε προσωπικό επίπεδο η ξαδέρφη Μητσοτάκη ήταν εδώ και καιρό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εν λόγω ΜΚΟ, αλλά και σε κομματικό επίπεδο, ο ξάδερφός της και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει πολλές φορές συναντηθεί με το… μεγάλο αφεντικό, τον George Soros. Ενώ η Λυμπεράκη συμμετείχε και σε μία ακόμα ΜΚΟ της οικογένειας Μητσοτάκη, την Action Aid, που επίσης ασχολείται με τους λαθρομετανάστες και πρόεδρος του ΔΣ αυτής της ΜΚΟ ήταν μέχρι πρότινος η αδερφή του Κυριάκου, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Στην τελετή ανάληψης των νέων καθηκόντων της, η ξαδέρφη Μητσοτάκη είπε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες προκλήσεις με την αρμονική ενσωμάτωση των προσφύγων στην κοινωνία μας μέσω της πρόσβασής τους στην εκπαίδευση και στην εργασία.»

Δεν το κρύβουν ότι θέλουν με το ζόρι να βάλουν τους λαθρομετανάστες στις κοινωνίες μας, στα σχολεία των παιδιών μας και να μας αντικαταστήσουν με τους νέους κατοίκους της Ελλάδος.

Ας δούμε, όμως, ποιοι είναι και οι υπόλοιποι που απαρτίζουν το ΔΣ της συγκεκριμένης αντεθνικής ΜΚΟ:

α) Στέλιος Ζαββός, πρόεδρος της ΜΚΟ του Σόρος και κουμπάρος του. Θυμίζουμε ότι αυτός ο επιχειρηματίας, λίγο πριν την πτώση της ψευτοδεξιάς, είχε παραθέσει δείπνο στο οποίο «Παρακάθησαν ο πρώην πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος, οι Γκίκας Χαρδούβελης, Ν. Δένδιας και Γ. Μαυραγάνης», όπως ανέφερε τότε ο Βηματοδότης.

β) Χρήστος Ροζάκης, ο οποίος διετέλεσε υφυπουργός εξωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ την αποσταθεροποιητική αδυναμία του σε διάφορες μειονότητες, υπαρκτές και ανύπαρκτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι ο Ελληνοεβραίος Ροζάκης έχει καταδικάσει τη χώρα μας για την μη αναγνώριση των «μακεδονικών» και τουρκικών «συλλόγων».

γ) Νίκος Αλιβιζάτος, σύμβουλος για πολύ καιρό του Κώστα Σημίτη και υποψήφιος για την προεδρεία της Δημοκρατίας με τη στήριξη του Πασόκ και του κόμματος Θεοδωράκη. Πέραν, όμως, αυτών αξίζει να τονίσουμε ότι ο Αλιβιζάτος ήταν αυτός που συνέταξε την πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος, προκειμένου να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή, πρόταση την οποία πριν δημοσιεύσει η «Καθημερινή» την είχε παραδώσει στον Αντώνη Σαμαρά.

Μια «ωραία ατμόσφαιρα», δηλαδή, αφού σεσημασμένοι αντεθνιστές με βαριά βιογραφικά στην υπηρεσία του συστήματος οργανώνονται κάτω από την προεδρία του κουμπάρου του Σόρος και την γενική διεύθυνση της ξαδέρφης του Μητσοτάκη, προκειμένου να ενσωματώσουν με το ζόρι τους λαθρομετανάστες στην Ελληνική Κοινωνία. Και κατά τα άλλα, θα γυρνούν οι κομματάρχες της ΝΔ τα καφενεία και θα λένε ότι θα διώξουν τους λαθρομετανάστες: Την ξαδέρφη και την αδερφή του Μητσοτάκη τις ρωτήσανε, άραγε;

Κώστας Αλεξανδράκης

ΠΗΓΗ: https://tanea-diaspora.net/

https://www.stoxos.gr/2018/10/blog-post_280.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr