Home Greek News Έστελνε ο Μητσοτάκης την Σπυράκη για μυστικά ραντεβού με τον Ζάεφ την ώρα που παρίστανε τον Μακεδονομάχο!

Έστελνε ο Μητσοτάκης την Σπυράκη για μυστικά ραντεβού με τον Ζάεφ την ώρα που παρίστανε τον Μακεδονομάχο!

by _
0 comment 138 views

Αποκάλυψη βόμβα από την FAZ για τον Μητσοτάκη: Έστελνε την Σπυράκη για μυστικά ραντεβού με τον Ζάεφ την ώρα που παρίστανε τον Μακεδονομάχο για να εξαπατήσει ψηφοφόρους του κόμματος του!


##

Αποκάλυψη βόμβα από την FAZ για τον Μητσοτάκη: Έστελνε την Σπυράκη για μυστικά ραντεβού με τον Ζάεφ την ώρα που παρίστανε τον Μακεδονομάχο για να εξαπατήσει ψηφοφόρους του κόμματος του!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ!

Μία πρωτοφανή αποκάλυψη που εκθέτει προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνει η γερμανική εφημερίδα, τινάζοντας κυριολεκτικά στον αέρα το κόμμα του. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μητσοτάκης προέβαλλε μία «σκληρή γραμμή» που δεν την πιστεύει προκειμένου να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους του κόμματος του, ενώ την ίδια στιγμή έστελνε την Μαρία Σπυράκη με απόλυτη μυστικότητα για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων!

Σύμφωνα λοιπόν με τα έγγραφα, σε σχετική σύσκεψη που έγινε στα Σκόπια στις 31 Ιανουαρίου 2018, γίνεται αναφορά σε μια κρυφή συνάντηση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, η οποία έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2017.

Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης στην πραγματικότητα δεν ανήκει στους οπαδούς της σκληρής γραμμής και αναζητά τις συνομιλίες με τους Μακεδόνες, αποδεικνύεται παρασκηνιακά. Όπως δηλώνει ο Zaev, ο Μητσοτάκης του είχε στείλει ήδη από το Δεκέμβριο του 2017, την έμπιστή του, ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη,», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της FAZ.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος γίνεται λόγος για ακόμη μία συνάντηση μεταξύ της κ. Σπυράκη και του κ. Ζάεφ, η οποία εκείνη τη φορά έγινε στις Βρυξέλλες και φανερώνει τους λόγους για τους οποίους η ΝΔ άλλαξε τη θέση της για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

«(…) Ο Ζάεφ παρατηρεί ότι είχε μία ακόμα συνάντηση στις Βρυξέλλες με τη Μαρία Σπυράκη, την έμπιστη του Μητσοτάκη. Του μετέφερε χαιρετίσματα από τον Μητσοτάκη και του περιέγραψε τη δύσκολη θέση της Νέας Δημοκρατίας, που αγωνιά για ένα μέρος των ψηφοφόρων της», σημειώνεται στο δημοσίευμα που επικαλείται έγγραφα  από πρακτικά συνεδριάσεων της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ και των πολιτικών ηγεσιών.

Μιλάμε για μία αποκάλυψη η οποία δεν πρέπει να έχει προηγούμενο. Την ώρα που ο Μητσοτάκης παριστάνει τον Μακεδονομάχο, έστελνε το δεξί του χέρι για κρυφά ραντεβού με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, ενώ παραδέχεται ότι επιχείρησε να εξαπατήσει μερίδα των ψηφοφόρων του αντιδρώντας δήθεν στην συμφωνία των Πρεσπών!

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση για αυτή την αποκάλυψη. Εάν υπήρχε τσίπα, η μόνη αντίδραση θα ήταν η παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αλλά φυσικά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς για άλλους λόγους είναι εκεί που είναι και όχι για να υπηρετήσει το λαό, την πατρίδα ή ακόμα και την παράταξη.

Πηγή

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr