Home Greek News Ελληνοκύπριος ανακαλύπτει τμήμα του καιρικού όπλου H.A.A.R.P…ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

Ελληνοκύπριος ανακαλύπτει τμήμα του καιρικού όπλου H.A.A.R.P…ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

by _
0 comment 207 views

Ελληνοκύπριος ανακαλύπτει τμήμα του καιρικού όπλου….H.A.A.R.P…ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!! Και …ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΆΤΕΣ ΑΓΓΛΟΥΣ!!!

ΔΕΙΤΕ αυτό οπλοποιημένο καιρικό σύστημα, που πλήττει ολόκληρα έθνη με τεχνητά δημιουργημένες καταστρεπτικές καιρικές συνθήκες, να δημιουργεί πολύ περίεργα φαινόμενα στους ουρανούς πάνω από την ΚΥΠΡΟΝ…

Published on Apr 10, 2013

Βίντεο που τράβηξα στις 10-04-2013 στις εγκαταστάσεις του H.A.A.R.P Κύπρου με κίνδυνο να συλληφθώ ή να κακοποιηθώ από τους Βρετανούς αποικιοκράτες…… Ευτυχώς που δεν έδειξα κανέναν φόβο στον Βρετανό στρατονόμο που όταν μου είπε να διαγράψω το βίντεο από την μηχανή ,του απάντησα πως αυτό θα το δεχόμουν μόνο με εντολή των Κυπριακών αρχών που σέβομαι και όχι του απικιοκρατικού στρατεύματος που δεν του αναγνωρίζω καμιά εξουσία σε αυτά εδώ τα ιερά χώματα….Γύρισα και έφυγα και έμεινε να με κοιτάζει σαν μ@λ@κας !!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr