Home Greek News Υποκριτική επανεμφάνιση της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ

Υποκριτική επανεμφάνιση της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ

by _
0 comment 116 views

Υποκριτική επανεμφάνιση της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ

Via Diplomacy

Η Παμμακεδονική Ένωση των ΗΠΑ από το  συλλαλητήριο της Αθήνας και έπειτα, όχι μόνο έχει ρίξει τους τόνους αλλά και έχει σταματήσει τις παρεμβάσεις της.

Μετά την δυναμική της παρουσία στην οργάνωση του συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη, την παρουσία και οργάνωση σε αυτό της Αθήνας, τις παρεμβάσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και τις καταγγελίες για τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, έχει σιωπήσει.

Θα έλεγε κανείς ότι είτε συμβιβάστηκαν με την Συμφωνία των Πρεσπών, είτε κάποιος τους μίλησε να είναι πιο «ήσυχοι» όπως είχαν καταγγείλει και παλιότερα

Χαρακτήρισαν ανεπιθύμητους στις ΗΠΑ τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά .

Και μετά από αυτή την αποχή, με ανακοίνωση τους χαρακτήρισαν ανεπιθύμητους στις ΗΠΑ τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Φιλιππίδης έγραψε στο facebook  «η ομογένεια βράζει για την παρουσία Τσίπρα! Ολο το ρεπορτάζ! χιλιάδες φέιγ βολάν στο Κουήνς χαρακτηρίζουν και πάλι ανεπιθύμητο τον Αλέξη Τσίπρα καταγγέλοντας την συμφωνία των Πρεσπών! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! »

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr