Home Greek News «Τα ματωμένα Χέρια» των ΗΠΑ, Σόρος, Ροκφέλερ. Σχεδίαζαν και Υλοποιούν τον Διαμελισμό της Ελλάδας

«Τα ματωμένα Χέρια» των ΗΠΑ, Σόρος, Ροκφέλερ. Σχεδίαζαν και Υλοποιούν τον Διαμελισμό της Ελλάδας

by _
0 comment 167 views

“Όργανά” τους όλοι οι Πρωθυπουργοί της Μεταπολιτεύσεως και των Μνημονίων;

Αποκλειστικό ντοκουμέντο

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Πολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος
[email protected]
www.egerssi.gr


Οι πολιτικάντηδες που κυβέρνησαν την Ελλάδα από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, είναι πιστά Όργανα σκοτεινών επώνυμων δυνάμεων, που σχεδίασαν επί δεκαετίες και σήμερα υλοποιούν το διαμελισμό της Ελλάδος!

Είχαν γνώση όλοι οι Πρωθυπουργοί, αυτού του σατανικού σχεδίου της Μεταπολιτεύσεως και ειδικότερα οι Πρωθυπουργοί των Μνημονίων, αφού επί των ημερών τους πραγματοποιείται αυτός ο ακρωτηριασμός περιοχών της Ελλάδος από τη Μάνα Ελλάδα!

Μέχρι την αρχή των Μνημονίων, οι Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος διέθεταν ένα πλήθος έντιμων, αγωνιστών, πατριωτών πρακτόρων και ανωτάτων στελεχών που δρούσαν υπέρ των συμφερόντων και της προασπίσεως της Πατρίδος μας!

“Έβγαζαν από τη μύγα ξίγκι” σε μια πληροφορία, που έφτανε στην Υπηρεσία τους και έτσι ανακάλυπταν στην πορεία “σημεία και τέρατα” ξένων υπηρεσιών που δρούσαν εναντίον των συμφερόντων της Πατρίδος μας!

Το αποτέλεσμα της έρευνάς τους, συνήθως τρομακτικό!

Το οποίο κοινοποιούταν, από τον Πρωθυπουργό μέχρι την τελευταία ιεραρχικά Υπηρεσία της ελληνικής Πολιτείας!

Θα ενθυμήστε, πόσες και πόσες φορές, σας έχουμε παρουσιάσει από την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα συγκλονιστικά “πληροφοριακά” για την Άμυνα και την Ασφάλεια της χώρας μας, που συνέταξαν Υπηρεσίες μας σε ανύποπτο χρόνο και σήμερα γινόμαστε όλοι κοινωνοί των τότε “πληροφοριακών των Υπηρεσιών” μας (σ.σ. ως εκ τούτου, από τους πρώτους που διαβάζουν την εφημερίδα, είναι το στελεχιακό δυναμικό της Αμερικανικής Πρεσβείας, όπως ενημερωνόμαστε)!

Σήμερα, η Ελεύθερη Ώρα σας αποκαλύπτει άλλο ένα τέτοιο συγκλονιστικό ντοκουμέντο και παρακαλώ την υπομονή σας, γιατί επιβάλλεται να το διαβάσετε μέχρι τέλους!

Αυτό το συγκλονιστικό Δελτίο Πληροφοριών συντάχτηκε τον Ιούλιο του 2000, όταν Πρωθυπουργός ήταν ο ολετήρας Κώστας Σημίτης!

Πότε οι ΗΠΑ ήταν φίλοι και σύμμαχοι;

Επικεντρώνεται στην Αμερικανό – Εβραϊκή διαφημιστική και δημοσίων σχέσεων εταιρεία “HILL AND KNOWLTON”, η οποία έχει αναλάβει διεθνώς την προβολή των πολιτιστικών δικαιωμάτων των μουσουλμάνων της Θράκης, καθώς και των “Μακεδόνων του Αιγαίου” που διαβιούν στα Σκόπια! Η ανωτέρω εταιρεία, αποτελεί παράρτημα του Ιδρύματος “KARNEGI” του οποίου πρόεδρος είναι ο Εβραϊκής καταγωγής Morton Abramowitz (σημερινές πληροφορίες από Βικιπαίδεια: O Morton Abramowitz – γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου 1933 – είναι Αμερικανός διπλωμάτης και πρώην υπάλληλος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών. Διετέλεσε Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ταϊλάνδη και την Τουρκία – επί προεδρίας του George HW Bus – και ως Βοηθός Υφυπουργός Πληροφοριών και Έρευνας, όταν πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Ρόναλντ Ρέιγκαν. Αποσύρθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών με την ιδιότητα του Πρέσβη της Καριέρας. Στη συνέχεια έγινε πρόεδρος του Κέντρου για τη Διεθνή Ειρήνη Carnegie και ίδρυσε τη Διεθνή Ομάδα Κρίσεων. Ο Abramowitz επί του παρόντος λειτουργεί ως συμπρόεδρος της Τουρκικής Πρωτοβουλίας του Κέντρου Πολιτικής Διπλωματικής)!

Το αναφερόμενο Ίδρυμα πρωτοστατεί στη σύνταξη “ειδικών” εκθέσεων και έκδοση χαρτών με ανθελληνικό περιεχόμενο και συγκεκριμένα γύρω από τα επίμαχα ζητήματα περί “Μακεδονικής – Τουρκικής – Αλβανικής και Βλάχικης” μειονότητας στη χώρα μας, καθώς και περί της αυτονόμησης της Κρήτης (σ.σ. σύντομα πολλές αποκαλύψεις για το “Βλάχικο ζήτημα” και πως μεθοδεύεται)!

Το ίδιο Ίδρυμα κατευθύνει και τις οργανώσεις Royal United Services Institute for Defense Studies – RUSI (Βασιλικό Ινστιτούτο Ηνωμένων Υπηρεσιών Αμυντικών Μελετών) με έδρα το Λονδίνο και “PRIO” με έδρα το Όσλο αντίστοιχα.

Οι οποίες με τη σειρά τους κατευθύνουν το Ελληνο – Τουρκικό Φόρουμ!

Επισημαίνεται ότι, με τις δυο αναφερόμενες οργανώσεις, συνεργάζεται η συσταθείσα στο Τουρκικό ΥΠΕΞ Ειδική Επιτροπή για τη μελέτη και προβολή των μειονοτήτων στην Ελλάδα (Τουρκική – Μακεδονική – Αλβανική – Βλάχικη), όπου μέσω και του Ιδρύματος “KARNEGI” προπαγανδίζει την πολύ – πολιτισμικότητα της χώρας μας!

Ο ανθέλληνας Τζορτζ Σόρος επί το έργον…

Τον Ιανουάριο του 2001 η “Υπηρεσία” επανέρχεται και ενημερώνει τους κυβερνώντες την Πατρίδα μας, για την εταιρεία δημοσίων σχέσεων “HILL AND KNOWLTON”:

Αυτή η εταιρεία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λόμπυ παγκοσμίως με έδρα την Ουάσιγκτον!

Διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο γραφείων και παραρτημάτων σε 34 χώρες του κόσμου, από την Αμερική και την Ευρώπη μέχρι την Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αυστραλία!

Πρόεδρος είναι ο Χάουαρντ Παστέρ, πρώην διευθυντής του νομικού γραφείου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον στο Λευκό Οίκο και μέλος του “Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων” (Council on foreign relations) των ΗΠΑ (σ.σ. θα μάθουμε πολλά παρακάτω)!

Με τη θυγατρική της “Wexler Group” προβάλουν την Τουρκία και τα Σκόπια στον αμερικάνικο χώρο έναντι συμβολαίων αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως!

Το συμβόλαιο της “Wexler Group” με τα Σκόπια χρηματοδοτεί ο γνωστός Αμερικανό – Εβραίος επιχειρηματίας, ουγγρικής καταγωγής, Τζορτζ Σόρος, ο οποίος μετέχει και στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας!

Όλα τα Έθνη θυσία στο “βωμό” της Παγκοσμιοποίησης…

Οι συγκλονιστικές πληροφορίες προς την Πολιτεία συνεχίζονται από την ελληνική “Υπηρεσία”:

Το Ίδρυμα “KARNEGI ENDOWMENT FOR INTERNAL PEACE”, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και παλαιότερα “Think Tank” (δεξαμενές σκέψεως) των ΗΠΑ (ιδρύθηκε το 1913 ως κληροδότημα) με έδρα την Ουάσιγκτον!

Αποστολή του είναι η παροχή συμβουλών στην αμερικανική κυβέρνηση, για τη χάραξη πολιτικής και τη λήψη αποφάσεων σε πολύπλοκα ζητήματα της διεθνούς πολιτικής!

Στο πλαίσιο αυτό συντάσσει μελέτες, διεξάγει έρευνες και διοργανώνει διεθνή συνέδρια κλπ σε συνεργασία και από κοινού, με άλλα αμερικάνικά και διεθνή “Think Tank”, όπως το “Rand Corporation”, το “Ινστιτούτο Aspen” του Βερολίνου, τη “Διεθνή Επιτροπή για την Ειρήνη στα Βαλκάνια” με επικεφαλής τον πρώην Πρωθυπουργό του Βελγίου Λέο Τίντεμανς κλπ!

πηγή: prototupo.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr