Home Greek News Παλι ζητησε ο Ερτογκαν, παλι οχι δεν ειπε ο Τσιπρας….

Παλι ζητησε ο Ερτογκαν, παλι οχι δεν ειπε ο Τσιπρας….

by _
0 comment 164 views

Παλι ζητησε ο Ερτογκαν, παλι οχι δεν ειπε ο Τσιπρας….

Πολεμικό μανιφέστο κατά Ελλάδας-ΗΠΑ από Ερντογάν: Έθεσε ζήτημα Θράκης και για «8» – Και ο αρχηγός της ΜΙΤ στη συνάντηση με Τσίπρα!

Παρά τις αρχικές κυβερνητικές διαρροές περί θετικού κλίματος, σιγα-σιγά βγαίνουν στο φως της δημοσίοτητας τα όσα ζητήματα έθεσε ο Ερντογάν στον Α. Τσίπρα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος για άλλη μια φορά επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του για τα ζητήματα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.

Εντύπωση όμως προκάλεσε η παρουσία στη συνάντηση από τουρκικής πλευράς, του αρχηγού των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών! Γεγονός καθόλου άσχετο με την επιμονή του Ερντογάν να του παραδοθούν οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί.

Στη διμερή συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν, συμμετείχαν επίσης εκ μέρους της ελληνικής πλευράς ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Βαγγέλης Καλπαδάκης, ο γγ του ΥΠΕΞ Δημήτρης Παρασκευόπουλος, η μόνιμη αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ, Μαρία Θεοφίλη και ο Θεόδωρος Πασσάς (διπλωματικό γραφείο του ΥΠΕΞ). Από την τουρκική πλευρά συμμετείχαν ο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν, ο υπουργός Οικονομίας Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο διευθυντής της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν, ο υπουργός «Αμυνας Χουλουζί Ακάρ και ο υπουργός αρμόδιος για θέματα ΕΕ, Ομέρ Τσελίκ.

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2018/09/blog-post_527.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr