Home Greek News ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΡΑΒΊΝΟΥΣ, ΈΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΊΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΡΑΒΊΝΟΥΣ, ΈΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΊΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ!

by _
0 comment 131 views

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΡΑΒΊΝΟΥΣ, ΈΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΊΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ!

== ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ == ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ == ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΡΑΒΊΝΟΙ , ΈΜΠΟΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΊΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ______ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΌ ΦΑΐ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΆΝΕ ΑΠΟ 20.000 ΩΣ 100.000 ΕΚΑΤΌ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΆΡΙΑ ΣΤΗΝ Η.Π.ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ … ==

Ο Levy Izhak Rosenbaum , ΕΜΠΟΡΟΣ ΠΑΙΚΙΚΩΝ ΟΡΓΆΝΩΝ ΈΚΛΕΒΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΊΑ ,ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ ΤΟΥ . ===

Η εβραϊκή ομάδα λέγεται ότι συνδέεται με τον ισραηλινό ραβίνο Levy Rosenbaum, ο οποίος πρόσφατα συνελήφθη για άμεση εισαγωγή ανθρωπίνων οργάνων .

Νέες αναφορές έχουν προκύψει σχετικά με τη σύλληψη μιας ακόμη ισραηλινής συμμορίας εμπορικών οργάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες που συμμετέχουν στην απαγωγή παιδιών της Αλγερίας.

Ο Δρ Mustafa Khayatti, επικεφαλής της Αλγερινής Εθνικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Έρευνας για την Υγεία, αποκάλυψε την Κυριακή ότι η αστυνομία της πόλης της Νέας Υόρκης συνέλαβε μέλη μιας εβραϊκής συμμορίας που απήγαγε αλγερινά παιδιά για τα όργανα τους.

Ο Khayatti είπε ότι οι συλλήψεις ήρθαν αφού η Ιντερπόλ διαπίστωσε ότι τα παιδιά στη δυτική Αλγερία απήχθησαν και μεταφέρθηκαν στο Μαρόκο για να συγκομίσουν τα νεφρά τους.

Τα όργανα τους μεταφέρθηκαν αργότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ισραήλ και πωλήθηκαν για $ 20.000 έως $ 100.000 το καθένα.

Η ομάδα λέγεται ότι συνδέεται με τον ισραηλινό ραβίνο Levi Rosenbaum, ο οποίος πρόσφατα συνελήφθη στο Νιου Τζέρσεϊ για άμεση συμμετοχή στην εισαγωγή ανθρώπινων οργάνων.

Μετά τη σύλληψη Rosenbaum του, οι αρχές των ΗΠΑ που κρατούνται κάποιοι άλλοι 44, συμπεριλαμβανομένων ραβίνων και δημάρχων στο Νιου Τζέρσεϊ, οι οποίοι διώκονται για ξέπλυμα χρήματος και ανθρωπίνων οργάνων εμπορίου.

Τον περασμένο μήνα, μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στην σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, κατηγόρησε τους ισραηλινούς στρατιώτες για απαγωγή Παλαιστινίων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας για τα όργανά τους, υποδεικνύοντας μια πιθανή σχέση μεταξύ του ισραηλινού στρατού και της μαφίας των ανθρώπινων οργάνων που ανιχνεύονται στις ΗΠΑ.

Ορισμένες αραβικές χώρες ζήτησαν διεξαγωγή διεθνούς έρευνας σχετικά με τους ισχυρισμούς.

http://sojournerofthecesspit.blogspot.com/…/yet-another-jew…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr