Home Greek News Ομιλεί η κόρη του Παύλου Μελά !!!

Ομιλεί η κόρη του Παύλου Μελά !!!

by _
0 comment 360 views

Ομιλεί η κόρη του Παύλου Μελά !!!

-Κωνσταντίνος Χουβαρδας

Συγκλονιστική η περιγραφή του Κώστα Γκιουλέκα για την συνάντηση του με την κόρη του εθνομάρτυρα μας Παύλου Μελά, Ζωή (Ζέζα), την οποία συνάντησε ως δημοσιογράφος το 1995 στην Αθήνα, σε ηλικία άνω των 90 ετών.
“Πώς νοιώθετε που είστε η κόρη του Παύλου Μελά;” την ρώτησα.
“Εκείνος ήταν ο ήρωας, εμείς δεν κάναμε τίποτε” μου απάντησε.
“Οι Έλληνες σας αναγνωρίζουν;” την ρώτησε ο κ. Γκιουλέκας.
“Πάει καιρός που δεν δηλώνω ότι είμαι η κόρη του Παύλου Μελά, αφού οι νεοέλληνες δεν γνωρίζουν από ιστορία. Κάποια στιγμή πήγα να πληρώσω τον λογαριασμό του ρεύματος, στον οποίο έγραφε Ζώη Παύλου Μελά. Μόλις το είδε ο υπάλληλος με ρώτησε. Τι σχέση έχετε με τον Παύλο Μελά; Είμαι κόρη του, του απάντησα. Τότε ο ίδιος περιχαρής ξεσήκωσε το κατάστημα με το χαρτί στο χέρι λέγοντας. Έχουμε την τιμή να είναι κοντά μας η κόρη του Παύλου Μελά, που μαζί με τον… Θεόδωρο Κολοκοτρώνη απελευθέρωσαν την Μακεδονία το 1821!”.
Φανταστείτε ότι αυτά συνέβησαν το 1995… Πριν την έλευση των τουρκικών σίριαλ και των ριάλιτις! Σήμερα, αν ρωτήσουμε τους νεοέλληνες, ποιος ήταν ο Παύλος Μελάς, μπορεί να μας πουν ότι είναι παίκτης του Survivor.

https://www.youtube.com/watch?v=h8V8F4pRKQA

https://www.youtube.com/watch?v=X0tBgSdb9Fw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr