Πέφτει ο Στέφανος Χίος από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις περι της….ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ!!!

Πέφτει ο Στέφανος Χίος από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις περι της….ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ!!!

ΔΕΙΤΕ πρώτα το ακόλουθο βίντεο όπου η ίδια η….ΝΑΣΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ…ΟΧΙ «ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ» ΑΛΛΑ….ΕΠΙΠΕΔΗ…!!!….

https://www.youtube.com/watch?v=mDYBGZL4tQs&feature=youtu.be

-του Ιωάννη Κουντούρη  | 25 Σεπτ. 2018

Ακούστε το ακόλουθο κλιπ από το 18.20 και μετά. Και…ΣΤΕΦΑΝΕ…που δεν έχεις μετανοήσει ΑΚΟΜΗ που ΕΜΕΝΑ και την κα ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ μας ΕΒΡΙΣΕΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (για όλες τις λεπτομέριες, πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ) ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ μόνο και μόνο επειδή είσαι…ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ και ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ που μόλις εχθες ήσουν με τον ΚΡΥΠΤΟ-ΜΑΣΟΝΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ που πριν μερικά χρόνια είχε πει στον Αυτιά «ΠΡΟΤΙΜΩ την προσαρμογή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.»…αυτό το αφιερώνω μόνο και μόνο ΣΕ ΣΕΝΑ γιατί είναι το αγαπημένο σου «πρακτοράκι» της «ΣΙΑ» που είναι πίσω από αυτό. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Βάλε ῾επίπεδη γη῾ στη μηχανή αναζήτησης αυτού του σάιτ και θα δείς τι καλό «πρακτοράκι» που είμαι–ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ! 

ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑ ΣΟΥΦΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ….«ΠΟΥΤ@ΝΑ!» ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ???

(Υ.Γ. – Αλλά για να καταλάβεις πόσο ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ είσαι ΧΙΕ, και ότι στρέφεσαι εναντίον ανθρώπων που τη μόνο πρόθεση που είχαν ήταν ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ (πιο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ), η δική μου αδελφή στη…ΣΠΑΡΤΗ ήταν η γειτόνισσα της δικιάς σου της…ΜΑΝΑΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ και ήταν ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΒΡΕ!!!)

Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ και διαβάστε μετα ΟΛΟ το αποκλειστικό μου άρθρο (έχουμε ΠΟΛΛΑ) για την Επίπεδη Γη που αποτελεί μιαν ΚΕΚΡΥΜΕΝΗΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….!!!…. 

https://www.youtube.com/watch?v=atyI9tYaQ1I

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΤΡΕΛΟΥΣ» ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ….!!!…

http://greeknewsondemand.com/2018/08/22/%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-cia-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ….

Flat Earth, Επίπεδη Γη: Μια επανάσταση που μας δείχνει την…ΟΔΟ…

O Μπαζ Όλτριν Παραδέχεται Ότι Δεν Πήγαν στη…ΣΕΛΗΝΗ!!! | Επίπεδη Γη

ΒΟΜΒΑ: Η C.I.A. κυκλοφόρησε έγγραφα από τη δεκαετία του ’50 που αναφέρονται στην…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ και το ΣΤΕΡΕΩΜΑ!

ΣΟΚ – Η NASA παραδέχεται ότι τα καλώδια αερίου των αστροναυτών στην Σελήνη είναι…FAKE (ΨΕΥΤΙΚΑ)! – Η ΑΠΑΤΗ της NASA και η ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ

ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ είναι η Ουσία της Επιστήμης – Flat Earth is the Essence of Science